محتوای خبری دانشکده پزشکی

جلسه هیات رئیسه دانشکده پزشکی همراه با برنامه ریزی مراسم هفته گذر دانشجویان ورودی 1401 برگزار شد

جلسه هیأت رئیسه دانشکده پزشکی روز شنبه 19 شهریور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده پزشکی، در ابتدای جلسه، دکتر بیگ محمدی پیرو جلسه قبلی که با روسای بیمارستانها برگزار شده بود؛ مسئله مربوط به دانشکده پزشکی را مشکل اصلی تامین نیروی انسانی دانست و همچنین بر رفع کمبود تجهیرات آموزشی بیمارستانها تاکید کرد و گفت: برای این مسئله باید ساختار مشخصی ایجاد شود تا کمبودها شناسایی و تامین شود. سپس در این خصوص اعضای جلسه به بحث و تبادل نظر پرداختند. 

در ادامه دکتر علی حسین ثابت معاون امور هیات علمی دانشکده، گزارشی در مورد متن اولیه  تفاهم نامه ای که قرار است بین سازمان پزشکی قانونی و دانشگاه امضا شود؛ ارائه داد و سپس  معاونین دانشکده متن تفاهم نامه را مورد ارزیابی و تبادل نظر قرار داده و انتقادات و پیشنهادات خود را بیان کردند.
دکتر پورحسن معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده در ابتدا به موضوع منتورینگ پرداخت و درخصوص شیوه نامه استاد راهنما توضیحاتی داد و گفت: در این شیوه نامه حدود 40 وظیفه برای اساتید راهنما تبیین شده است که درآن استاد مشاور بعنوان همیار و دانشجویان همراه استاد مشاور همتایار نامیده می شوند و همچنین وی در خصوص راهکارهای موجود در چگونگی انتخاب همتایارها و اجرای برنامه استاد مشاوردردانشکده را بیان کرد.  ​
وی افزود: ساختار دفتر منتورینگ دانشکده متفاوت بوده که حدود 80 منتور دانشجو برای سال اول داریم که هر دانشجوی منتور 3 منتی دارد که هرهفته حدود 2 ساعت با دانشجوی منتی جلسه دارد.
وی در ادامه از روند برنامه ریزی های انجام شده  مراسم آغاز سال تحصیلی و برگزاری اردو ویژه دانشجویان پزشکی ورودی 1401 ارائه داد و گفت: اردو از 12 تا 15 مهر در دو اردوگاه الزهرا و چمران برگزار خواهد شد که روز چهارشنبه از ساعت  9 الی 12 برنامه در اختیار دانشکده ها خواهد بود تا برنامه های خود را اجرا کنند. 
دکتر پورحسن ضمن اشاره به برنامه های دانشکده در 3 ساعتی که در اختیار دارد از جمله سخنرانی در مورد تاریخچه دانشکده و دانشگاه، استاد پیشکسوت و دانشجوی نماینده دانشجویان، در خصوص انتخاب این افراد از اعضای هیات رئیسه نظر خواهی کرده و اعضا نظرات خود را بیان کردند. 
در ادامه وی موضوع مهاجرت و خروج از عضو هیات علمی را مطرح کرده و گفت: مسئله رفتن یا نرفتن نیست این موضوع فرهنگی، اجتماعی و خانوادگی است ولی وظیفه ما بعنوان مدیریت فرهنگی باید تلاش کنیم از تبدیل رفتارهای فردی به جرایاناتی که ایحاد فضایی می کند که در آن فضا، تصمیم گیری رو برای افرادی که مستعد مهاجرت هستند را بتوانیم مدیریت کنیم. اگر رفتاری در حال تبدیل شدن به جریان توده ای است نسبت به آن بصورت اطلاع زسانی کردن، علت یابی و تلطیف کردن فضا و شفاف سازی و تبیین موضوع واکنش نشان دهیم و از تشویش و احساس ناامنی افراد جلوگیری کنیم. 
در پایان دکتر بیگ محمدی پس از ارائه راهکارهای مختلف در این خصوص برنظارت دانشکده بر کار روسای بخش ها و مدیران  گروهها تاکید کرد. 
 

مینا  محمدی
تهیه کننده:

مینا محمدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *