محتوای خبری دانشکده پزشکی

از برگزاری مجازی جشن روپوش سفید تا تاکید بر قدردانی از کادر درمان در مواجهه با بحران کرونا درنشست هیات رئیسه دانشکده پزشکی

دکتر نفیسی رئیس دانشکده پزشکی در اولین جلسه هیات رئیسه دانشکده در سال 99 تاکید کرد: تاثیر کرونا بر آموزش و فارغ التحصیلی دانشجویان باید به حداقل برسد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، اولین جلسه هیات رئیسه دانشکده پزشکی صبح روز شنبه ۱۶ فروردین در سالن شورای دانشکده برگزار شد.
دکتر شهریار نفیسی رئیس دانشکده پزشکی با تاکید بر این که کرونا نباید تاثیر منفی بر آموزش و فارغ التحصیلی دانشجویان بگذارد گفت: ما بر اساس شرایط خودمان تصمیم میگریم و در حد بضاعتی که داریم مرحله به مرحله پیش می‌رویم.
وی در خصوص برگزاری جشن روپوش سفید گفت: با توجه به عدم امکان حضور و تجمع دانشجویان در این مراسم بهتر است به صورت مجازی برگزار شود.
در ابتدای جلسه و با توجه به ادامه روند وجود ویروس کرونا، معاونین آموزشی پزشکی عمومی، تحصیلات تکمیلی و تخصصی و فوق تخصصی بر تداوم و پیگیری آموزش‌های مجازی تاکید کردند.
دکتر ایرج کاشانی معاون آموزش تحصیلات تکمیلی با تاکید بر ارائه آموزش مجازی به دانشجویان گفت: در کنار ارائه آموزش‌های مجازی، مجوز برگزاری جلسات دفاع به صورت غیر حضوری نیز صادر شده است که برای دوره‌های کارشناسی ارشد قابل انجام است اما برای دانشجویان دکترای تخصصی با رعایت فاصله و موازین بهداشتی تاکید ما بر برگزاری جلسات دفاع به صورت حضوری است.
در ادامه دکتر شاهین آخوندزاده معاون پژوهشی دانشکده از اختصاص بودجه پژوهشی از سوی وزارت بهداشت به دانشگاه‌ها برای انجام تحقیقات مرتبط با کرونا خبر داد و گفت: متاسفانه غالب تحقیقات انجام شده در این برهه شتاب زده و هیجانی و سطح پایین بوده است.
وی با اشاره به پتانسیل بالای گروه‌های آموزشی دانشکده پزشکی در رابطه با انجام تحقیقات مرتبط با کرونا، اظهار داشت: با این وجود اقدام قابل توجهی صورت نگرفته است.
وی افزود: بعد از فراخوان معاونت پژوهشی دانشگاه بیش از ۱۰۰ طرح پژوهشی و تحقیقاتی ارائه شد که از این تعداد ۸۰ طرح به تصویب رسید که از این میان ۳۰ طرح از دانشکده پزشکی بود.
در ادامه دکتر آرش عکاظی معاون آموزش پزشکی عمومی گفت: بعد از شیوع کرونا و تعطیلی دانشگاه ها، آموزش مجازی با استفاده از سامانه نوید در دانشکده فعالیت خود را آغاز کرد و اساتید و گروه‌هاییکه در بازه زمانی اسفند و فروردین باید دروس خود را ارائه می‌کردند از طریق سامانه نوید اموزش خود را بارگذاری و ارائه کردند.
وی افزود: برای این که این ترم به نتیجه برسد باید تمام آموزش‌ها را به صورت مجازی ارائه کنیم که نیازمند تیم پشتیبانی فنی، تیم سیاست گذاری و همکاری اساتید است و با توجه به تعطیلی کلاس‌ها اساتید علوم پایه و اساتید بالینی غیر درگیر با بحث کرونا وقت کافی برای مجازی سازی آموزش دارند.
دکتر عکاظی در خصوص حضور اینترن‌ها در بیمارستان‌ها گفت: باید میان معاونین درمان و آموزشی بیمارستان‌ها یک وحدت رویه و اتفاق نظر ایجاد شود.
دکتر علی لباف معاون آموزش تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی گفت: آموزش دستیاری به لحاظ تنیدگی که با بحث درمان دارد با آموزش پزشکی عمومی متفاوت است.
وی افزود: در رابطه با اموزش مجازی در حوزه دستیاری اقداماتی صورت گرفته که از طریق برنامه‌های موجود در فضای مجازی بود چرا که که زیر ساخت‌های لازم در حوزه دستیاری به اندازه زیرساخت‌های حضور پزشکی عمومی نبود به نحوی که حتی رشته و گروه‌های دستیاری در سامانه نوید تعریف نشده بودند که پس از رایزنی‌های صورت گرفته انجام شد.
در ادامه دکتر فرشاد علامه مدیر دفتر توسعه دانشکده پزشکی گفت: در شرایط فعلی تعدادی از دستیاران و اساتید در مبارزه و مواجهه با بیماری کرونا ایثارگرانه فعالیت می‌کنند که اقدام آنها قابل تقدیر و تحسین است و باید به نحوی از آنها قدردانی کرد و حضور آنها در درمان بحران کرونادر بیمارستان ها،   به مثابه الگوی رفتار حرفه‌ایاست و باید قدردان تلاش آنها بود.
دکتر نیما رضایی معاون بین الملل دانشکده پزشکی و دبیر جشن قدر استاد با خوب ارزیابی کردن فرایند حضور و استقبال دانشجویان در رای دادن به اساتید منتخب گفت: زمان برگزاری این جشن پس از پایان کرونا خواهد بود.
وی افزود: جشن قدر استاد فرصت خوبی برای تقدیر از اساتید و دستیارانی است که در این دوران حضور فعال در درمان کرونا داشتند.
دکتر رویا ستارزاده معاون امور هیات علمی نیز در پاسخ به نگرانی برخی اساتید در خصوص تکمیل سامانه شعاع گفت: اساتید همان فعالیتی را که دارند در سامانه شعاع تکمیل و بارگذاری کنند کما این که ارائه آموزش‌های مجازی نیز به بند‌های سامانه اضافه شده است.
وی همچنین از ارسال لیست کمیته جذب به گروه‌ها خبر داد و گفت: این لیست اماده شده که در اولین فرصت برای گروه‌ها ارسال خواهد شد که گروهها می‌توانند پرونده افراد متقاضی را به صورت مجازی دریافت و پس از بررسی در رابطه با نحوه مصاحبه اقدام کنند.
توضیح این که در خصوص حضور کارکنان مقرر شد با موافقت معاونت مربوطه، به صورت شیفتی در دانشکده حضور یابند.  
 
مینا  محمدی
تهیه کننده:

مینا محمدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *