محتوای خبری دانشکده پزشکی

اولین نشست، چهارمین دوره همکاری گروه های شش گانه علوم پایه برگزار شد

به میزبانی گروه ایمونولوژی، اولین نشست علمی چهارمین دوره همکاری های گروه های شش گانه علوم پایه دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی، در ابتدای این جلسه که صبح امروز 28اردیبهشت ماه در ساالن شهید کاووسی برگزار شد،  دکتر محمد حسین نیکنام پایه گذار گروه های شش گانه علوم پایه دانشکده پزشکی موسوم به G6  اظهار داشت: دوره چهارم جلسات مشترک این گروه هر دو ماه یکبار به میزبانی یکی از گروه ها(به ترتیب الفبا) در راستای تبادل تجربیات، شناخت ظرفیت ها، امکانات و تجهیزات گروه ها، آشنایی با اساتید و دانشجویان سایر گروه ها تشکیل خواهد شد.
وی افزود: علاوه بر همکاری مشترک گروه های ایمونولوژی، بیوشیمی، ژنتیک،  فارماکولوژی، فیزیولوژی، میکروب شناسی در بخش علوم پایه، با هفت گروه بالینی قلب، داخلی،زنان،پاتولوژی،اطفال،پوست وعفونی نیز در ادوار گذشته همکاری هایی داشتیم که در دوره جدید نیز تداوم خواهد داشت.
دکتر نیکنام ادامه اداد: جلسات و نشست های مشترک در بخش دانشجویی و ناظمه های فنی گروه های شش گانه نیز هر دو ماه یکبار برگزار خواهد شد.
در ادامه دکتر فرشید نوربخش مدیر گروه ایمونولوژی و میزبان این نشست با بیان اینکه در ارتباطات بین گروهی و بین دانشکده ای نقائص و کمبودهایی داریم، اظهار داشت: اهمیت مسائل مالی در پیشرفت پروژه های پژوهشی غیرقابل انکار است اما در این میان بویژه پروژه‌های علمی دانشجویی، ارتباط آکادمیک افراد از جمله عواملی است که علی رغم اهمیت بسیار زیاد نیاز به سرمایه گذاری خاصی ندارد و در صورت تقویت در پیشرفت های علمی اثرات مثبت ایجاد خواهد کرد.
وی با اشاره به فعالیت های گروه های شش گانه علوم پایه، گفت: نوع کار و متدولوژی این گروه ها شباهت های بسیاری دارد و تقویت ارتباطات بین گروهی به پیشرفت فعالیت های علمی گروه منجر خواهد شد.
مدیر گروه ایمونولوژی با استقبال از همکاری گروه های علوم پایه و بالینی، افزود: فعالیت های علمی گروه های علوم پایه در دانشکده پزشکی با دانشکده های بهداشت، داروسازی و فناوری های نوین شباهت های بسیاری دارد و می‌تواند زمینه ساز همکاری های مشترک شود.
وی در ادامه به بیان پیشینه گروه ایمونولوژی و اولین های این گروه پرداخت و از اساتید گروه دکتر رهبر، دکتر نظری، دکتر نیک بین و وجگانی و اقدامات آنها که برخی در سطح جهانی مطرح بودند، یاد کرد.
معصومه معصومی دانشجوی دکتری تخصصی گروه ایمونولوژی نیز فعالیت های انجام شده در حوزه پایان نامه خود با موضوع  بررسی اثر داربست های اسلولار رحمی حاوی سایتوکاین های اینترفرون گاما و اینترلوکین ۴ بر تمایز ماکروفاژها و بیان فاکتورهای آنژیوژنیک  VEGF   و  PDGF _BB با راهنمایی دکتر سمیرا رجایی و مشاوره دکتر نوربخش انجام شده بود به تفصیل بیان کرد.
 
مینا  محمدی
تهیه کننده:

مینا محمدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *