محتوای خبری دانشکده پزشکی

با حضور مدیر توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه، جلسه هیات رئیسه دانشکده پزشکی برگزار شد

جلسه هیات رئیسه دانشکده پزشکی روز شنبه 12 شهریور با حضور مدیر توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه در سالن شورا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده پزشکی،در ابتدای جلسه و پیش از دستور، دکتر بیگ محمدی ریاست دانشکده با بیان این که فراگیر محور آموزش است، به نظارت دانشکده بر اجرای کوریکولوم در دوره دستیاری تاکید کرد و گفت: گروه های آموزشی باید از وابستگی به فراگیر خارج و ملزم بر رعایت کوریکولوم بر محوریت آموزش فراگیر باشند.
در ادامه به توزیع دستیاران گروه قلب در بیمارستان های آموزشی گفت: توزیع دستیاران توسط معاونت آموزش تخصصی و فوق تخصصی دانشکده و با هماهنگی روسای بخش های قلب بیمارستان های شریعتی، امام و مرکز قلب خواهد بود.
دکتر کاشانی معاون تحصیلات تکمیلی با اشاره به اجرای کوریکولوم آموزشی در گروه های علوم پایه گفت: در گروه های علوم پایه کوریکولوم مشخص و مدون وجود دارد، و برنامه آموزشی بر اساس آن پیش می رود، و به کمک کمیته ارزشیابی نقاط ضعف آن برطرف شد و هر چند مدت یکبار مورد بررسی و بازبینی قرار میگیرد.
دکتر پور حسن معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده توضیحاتی در خصوص برنامه ریزی های انجام شده ویژه دانشجویان جدید الورد ارائه کرد.
دکتر کرامتی موضوع همکاری بین المللی علمی دانشکده پزشکی با میز کشور مالزی را مطرح کرد و گفت: بهتر است این نوع همکاری ها از حالت سلیقه ای خارج و بر اساس تفاهم نامه مدون باشد.
در ادامه دکتر رضا فریدی مجیدی مدیر توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه به بیان اهداف و کارکردهای مرکز پرداخت و گفت: زمانی که دانش کاربردی شود و در حوزه فناوری و صنعت بصورت کالا و خدمات تجلی یابد، قابلیت ثروت آفرینی و ارزش‌گذاری اقتصادی پیدا می‌کند.
وی افزود:  به بیان دیگر صنعت همان بستر واقعی ارتباط دهنده پژوهش و اقتصاد در چرخه تکامل است، بر همین اساس دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه بعنوان مدیریت مستقل در حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه راه‌اندازی شد.
دکتر مجیدی ادامه داد: در حال حاضر 7 مرکز رشد، 8 مرکز قمر رشد، آزمایشگاه جامع، پارک علم و فناوری در دانشگاه و زیرنظر ریاست دانشگاه فعالیت دارند.
وی با تاکید بر تجاری سازی پژوهش ها گفت: برای تکمیل بحث فناوری و تجاری‌سازی برنامه‌های متعددی در دانشگاه داشتیم که حمایت از مراکز رشد، حمایت از گرندهای فناوری، ارائه تسهیلات و وام‌ به اعضای هیئت‌علمی برای توسعه محصول از آن جمله است.
وی در ادامه به روند تاسیس شرکت های فناورانه توسط اعضای هئیت علمی، ثبت اختراع، روند تامزآپ ها، برگزاری همایش فن بازار سلامت پرداخت.
 
 
 
 
 
 
 
 
کلمات کلیدی
مینا  محمدی
تهیه کننده:

مینا محمدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *