محتوای خبری دانشکده پزشکی

تهدید تعطیلی دانشگاه به دليل کرونا به فرصت استفاده و توسعه آموزش مجازی تبدیل شود

با قدردانی از کادر درمان مواجهه با بیماری کرونا، جلسه هیئت رئیسه دانشکده پزشکی برگزار شد

اعضای هیئت رئیسه دانشکده پزشکی ضمن قدردانی از اقدامات فداکارانه کادر درمان در مواجهه با بیماری کرونا، بر حفظ آرامش، حمایت از کادر درمان، تامین تجهیزات مورد نیاز و جلوگیری از اختلال در برنامه آموزشی فراگیران تاکید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، نشست هیات رئیسه دانشکده پزشکی با بررسی مسائل روز دانشکده، طرح مسائل مربوط به مواجهه اساتید و فراگیران و پرسنل دانشکده در مواجهه با ویروس کرونا صبح امروز شنبه ۱۰ اسفند ماه در سالن شورای دانشکده تشکیل و در ابتدای جلسه دکتر نفیسی از تلاش و اقدامات فداکارانهٔ کادر پزشکی بویژه اساتید و دستیاران و پرسنل صف اول درمان این بیماری قدردانی کرد.
دکتر نفیسی با تاکید بر این که آموزش دانشجویان در تعطیلی دانشگاه نباید متضرر شود گفت: استفاده از ظرفیت آموزش مجازی و بارگذاری فایل حاوی محتوای آموزشی دروس در سامانه نوید بهترین راه برای تداوم آموزش در ایام تعطیلات است.
وی افزود: دوره آموزش پزشکی عمومی فشرده و متراکم است و تعطیلی پی در پی موجب اختلال در برنامه آموزشی و در نهایت فارغ التحصیلی و در نهایت آغاز دوره دستیاری دانشجویان خواهد کرد بنابراین باید با استفاده از ظرفیت‌های موجود در فضای مجازی و با همکاری اساتید و اعضای هیات علمی تهدید تعطیلی دانشگاه را به فرصت استفاده از آموزش مجازی تبدیل کنیم.
رئیس دانشکده پزشکی با قدردانی دوباره از اقدامات فداکارانه کادر درمان در بیمارستان‌ها و در مواجهه با بیماری کرونا، گفت: علی رغم از خود گذشتگی اساتید، دستیاران و پرسنل که در صف اول درمان کرونا در بیمارستان‌ها حضور دارند،   امکانات و تجهیزات مانند ماسک و دستکش به حد کافی وجود ندارد و نیازمند مدیریت و توزیع عادلانه و مناسب است.
در این نشست دکتر علی لباف معاون آموزش تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی و متخصص طب اورژانس با بیان مشاهدات خود از اقدامات دستیاران در بیمارستان‌های تابعه دانشگاه در مواجهه با بیماری کرونا خاطر نشان کرد: دستیاران فداکارانه در حال خدمت رسانی هستند و کارشان را به درستی انجام می‌دهند که برای حفظ روحیه آنها باید اقدامات مثبت انجام شود.
دکتر نیما رضایی معاون بین الملل دانشکده پزشکی نیز در این نشست با تاکید بر پشتیبانی و حمایت روحی و روانی از تیم درمان پیشنهاد کرد: یک کمیته بحران متشکل از تخصص‌های مورد نیاز اعم از روانپزشکی، طب اورژانس و… در سطح دانشکده راه اندازی شود.
دکتر آرش عکاظی معاون پزشکی عمومی دانشکده پزشکی نیز با تاکید بر حفظ آرامش و تامین تجهیزات برای کادر درمان گفت: حضور غیر ضروری اینترن‌ها در بیمارستان‌ها کاهش یافته است.
دکتر ایرج کاشانی معاون آموزش تحصیلات تکمیلی از واگذاری اختیار برگزاری کلاس‌های آموزشی دانشجویان دکترای تخصصی با توجه به پایین بودن تعداد دانشجویان، به گروه‌های اموزشی علوم پایه خبر داد.
دکتر فردین عمیدی معاون مالی و اداری دانشکده نیز در خصوص حضور کارکنان در دانشکده گفت: با موافقت معاونت مربوطه، کارکنان می‌توانند به صورت شیفتی در دانشکده حضور یابند.  
 
مینا  محمدی
تهیه کننده:

مینا محمدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *