محتوای خبری دانشکده پزشکی

برگزاری بیست و هفتمین جلسه شورای فصلی معاونان بین الملل گروه های آموزشی و بیمارستان‌های تابعه

بیست و هفتمین جلسه شورای فصلی معاونان بین الملل گروه های آموزشی و بیمارستان‌های تابعه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی، این جلسه صبح  ۱۷ اسفند ماه ۱۴۰۰ با حضور دکتر بیگ محمدی رئیس دانشکده پزشکی، دکتر نیما رضایی معاون بین الملل دانشکده، دکتر سید مهدی رضایت معاون آموزشی پردیس بین الملل، دکتر زرگران مدیر توسعه امور بین الملل، دکتر نکوفر و معاونین بین الملل گروه های آموزشی و بیمارستان‌های تابعه دانشکده در سالن حکیم دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای این جلسه دکتر بیگ محمدی با اشاره به اقدامات انجام شده دانشگاه در حوزه بین الملل گفت: فعالیت های مثبتی صورت گرفته اما ظرفیت دانشگاه بیش از این است.
رئیس دانشکده پزشکی که در خصوص اهمیت فعالیت های بین المللی دانشکده و فرصت های مطالعاتی و افیلیشن دوگانه اساتید خارجی صحبت می کرد گفت: نسبت به شرایط موجود می توان گام‌های خوب و بیشتری برداشت و در خصوص افیلیشن دوگانه علاوه بر کشورهای منطقه با سایر دانشگاه ها نیز همکاری داشت.
وی با تاکیدبر استفاده از دانش علمی اساتید دانشگاه های خارج از کشور، خاطر نشان کرد: به لحاظ شرایط و گستره بهداشتی کشور، برخی بیماری ها و مسائل پزشکی، در کتاب‌ها و منابع دیده می شوند در حالی که در کشور ما نمونه عینی و بیماری زایی آن مشاهده می شود و اساتید ما با استفاده از این ظرفیت برای آموزش به سایر کشورها، میتوانند تهدید را به فرصت تبدیل کرده و در راستای بین المللی سازی دانشگاه گام بردارند.
وی به توانمندی بالای اساتید و گروه های آموزشی دانشکده اشاره کرد و گفت: چهل گروه آموزشی بالینی و پایه در سطح دانشکده فعالیت دارند که هر یک از اعضای هیات علمی این گروه ها در حوزه و تخصص کاری خود فعالیت می‌کند که معاونت بین الملل دانشگاه به عنوان ستاد باید افراد علاقه مند را با نوع فیلد کاری شناسایی کنند.
رئیس دانشکده پزشکی فعالیت های بین المللی اساتید در گروه ها غالبا به طور انفرادی و تک تک است که باید ساختاریافته و مدون باشد و رویکرد دانشکده پزشکی در این حوزه، حمایتی است، همچنین اگر گروه ها و اعضای هیات علمی نیاز به یک آموزش خاص داشته باشند می‌توانند استاد مدنظر خود را به دانشکده معرفی کنند تا شرایط برای حضور وی در کشور و ارائه آموزش برای آن گروه فراهم شود.
دکتر بیگ محمدی همچنین گزارشی از بازدید از دانشگاه سبطین در عراق داد‌.
در ادامه دکتر سید مهدی رضایت معاون آموزشی معاونت بین الملل در خصوص نیازها و استقبال اساتید از کارگاه های توانمندسازی آموزش و مشکلات عمده دانشجویان در مراجعه به معاونت آموزشی پردیس بین الملل صحبت کرد و گفت: در حال حاضر ۷۵۰ دانشجوی خارجی با تناسب جنسیتی برابر، در دانشکده پزشکی تحصیل می‌کنند و میتوان گفت بیش از نیمی از دانشجویان خارجی دانشگاه در دانشکده پزشکی تحصیل می‌کنند.
وی با اشاره به نقش مهم اساتید در تربیت دانشجوی بین المل بر توانمند سازی اساتید در حوزه آموزش زبان انگلیسی، بستر سازی انجام ومطالبه فعالیت های بین المللی از اساتید تاکید کرد.
دکتر رضایت گفت: با توجه به اینکه دانشجویان خارجی سفیران ما هستند و اساتید نقش مهمی دارند باید اساتید علاقه مند به فعالیت های بین المللی را شناسایی کرد.
وی در پایان با اشاره با برنامه های آتی معاونت آموزشی پردیس بین الملل، افزود: توسعه برنامه های آموزشی، تدوین کوریکولوم برنامه های جدید آموزشی، ارتقاء توانمندی اعضای هیات علمی و... در صدر اولویت های این معاونت قرار دارد.
در ادامه دکتر نکوفر مدیر روابط بین الملل، اعتبار بخشی و رتبه بندی معاونت بین الملل دانشگاه، بین المللی سازی دانشگاه را یک پروسه عظیم دانست و گفت: اصل کار از اساتید و اعضای هیات علمی آغاز می شود.
وی با اشاره به نقش تسهیلگری معاونت بین الملل دانشگاه، اظهار داشت: وظیفه ما ریل گذاری و هموار کردن مسیر است.
دکتر زرگران افزود: حفظ بازار بین الملل کار ساده ای نیست ما درخواست های زیادی در صف پذیرش دانشجو داریم اما اولویت ما جذب دانشجوی با کیفیت است.
وی از گسترش حوزه جغرافیایی پذیرش دانشجوی خارجی خبر دادو گفت: در حال حاضر اغلب دانشجویان ما از کشور عراق هستند و ما بدنبال توسعه و معرفی دانشگاه در کشورهای مالزی، اندونزی، روسیه، تاجیکستان، ارمنستان، کشورهای حاشیه قفقاز هستیم.
دکتر بیگ محمدی در پایان و جمع‌بندی جلسه گفت: از یک سو اشکالاتی در سیستم وجود دارد و از سوی دیگر همکارانی هستند که بسیار علاقمندند اما نا آشنا به مسیر و وظیفه سیستم راهنمایی آن‌ها و سیاستگذاری است.
وی تصریح کرد: برای سرعت بخشیدن بیشتر به فعالیت ها، گروه های آموزشی با توجه به‌ اشرافی که به‌ وضعیت و پتانسیل خود دارند، ظرفیت ها و اساتید توانمند و علاقه مند خود به فعالیت های بین المللی را به دانشکده معرفی کنند.

مینا  محمدی
تهیه کننده:

مینا محمدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *