محتوای خبری دانشکده پزشکی

در اولین هم اندیشی مدیران گروه های بالینی دانشکده پزشکی عنوان شد: اشتراک تجربیات مهمترین ماحصل برگزاری این جلسات است

اولین هم اندیشی مدیران گروه های آموزشی بالینی دانشکده پزشکی با حضور رئیس و جمعی از معاونان دانشکده، معاون آموزشی دانشگاه و مدیران گروه ها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده پزشکی، اولین جلسه هم اندیشی مدیران گروه های بالینی با حضور دکتربیگ محمدی رئیس دانشکده، دکتر سید فرشاد علامه معاون آموزشی دانشگاه، اعضای هیات رئیسه دانشکده پزشکی و مدیران گروه های آموزشی بالینی بعد از ظهر شنبه 7 آبان در سالن شورای دانشکده برگزار شد.
در این نشست دکتر بیگ محمدی با خیر مقدم به حاضران اظهار داشت: در نشست امروز سعی بر این است بیشتر مدیران گروهها مسائل و مشکلات را بیان کنند و زمان در اختیار مدیران گروه ها خواهد بود.
وی افزود: برای سال تحصیلی جاری 420 دانشجو از طریق آزمون سازمان سنجش وارد دانشکده پزشکی شدند که حدود 80 نفر دانشجوی المپیادی و استعدادهای درخشان و... به این تعداد اضافه خواهد شد.
در ادامه مدیران گروه های بالینی مشکلات و چالش های حوزه مدیریتی خود را مطرح کردند که وضعیت جذب اعضای هیات علمی، کمبود تجهیزات در گروه، کمبود نیروی انسانی، توزیع ناعادلانه پرداخت ها، مشکل در پرداخت هایی مربوط به جذب فراگیر خارجی از سوی معاونت بین الملل دانشگاه، کمبود بودجه از جمله مسائلی بود که مطرح شد.
همچنین مدیران گروه ها تجربیات موفق خود در خصوص جذب بودجه خارج از دانشگاه، ارتباط با خیرین،
دکتر علامه در این نشست با بیان این که گروه های آموزشی اساس و اصل آموزش در دانشگاه هستند گفت: برگزاری نشست های هم اندیشی میان مدیران گروه ها و اشتراک تجربیات در رفع موانع، ارائه راهکار و حل چالش ها سودمند خواهد بود.
وی در پاسخ به درخواست گروه ها مبنی بر افزایش ظرفیت جذب عضو هیات علمی اظهار داشت: وزارت بهداشت ظرفیت محدودی به دانشگاه اعلام می کند، به طوری که امسال 30 نفر ظرفیت برای دانشگاه علوم پزشکی تهران اعلام کردند که ما 15 نفر از این تعداد را در اختیار دانشکده پزشکی قرار دادیم.
وی با اشاره به اجرای پایلوت طرح شیوه نامه اداره بخش های گروه بیماری های داخلی در بیمارستان یاس گفت: پس از اجرای این طرح و در صورت موفقیت در سایر گروه ها نیز اجرا خواهد شد.
معاون آموزشی دانشگاه در خصوص تخصیص بودجه به گروه ها، تصریح کرد: منابع دانشگاه محدود است و ما بیش از ۶۰ گروه آموزشی در سطح دانشگاه داریم، اما امسال ساز و کاری اتخاذ شده تا علاوه بر بودجه مصوب و سالیانه(تنخواه گروه ها) منابع بیشتری در اختیار گروه های برنامه محور و گروه هایی که برنامه مدونی دارند و برای دانشگاه ارسال کرده اند، اختصاص یابد.
دکتر بیگ محمدی در جمع بندی جلسه و پاسخ به سوالات و خواسته های مطرح شده در خصوص قوانین مربوط به بازنشستگی اساتید صحبت کرد و گفت: اساتید با 30 سال خدمت و سن 65 سال می‌توانند بازنشسته شوند، که برای اساتید با درجه ممتاز تا 75سال افزایش می یابد و با نظر هیات امنا تا 80 سال نیز قابل افزایش است.
وی از ارائه راهکار برای پرداخت مستقیم به دستیاران در ازای ارائه خدمات درمانی به بیماران در حین دوره تحصیل خبر داد و گفت: اگر گروه ها تمایل داشته باشند، خدمات ارائه شده از سوی دستیاران در سیستم بیمه بیمارستان به نام خود دستیار ثبت و پرداختی از سوی بیمه به حساب دستیار واریز شود البته این امکان برای دستیاران سال دو به بالا فراهم است.
رئیس دانشکده پزشکی در پایان با مثبت ارزیابی کردن برگزاری جلسات هم اندیشی مدیران گروه ها بر تدوام برپایی این جلسات تاکید کرد و همچنین از گروه ها خواست تا برنامه 4 ساله خود را به دانشکده ارائه دهند.
این جلسات به صورت فصلی برگزار خواهد شد.

مینا  محمدی
تهیه کننده:

مینا محمدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *