مجموعه محتوای خبری ریاست دانشگاه

 

نشست هیئت‌رئیسه دانشگاه برگزار شد

دکتر کریمی: در موج دوم بیماری کرونا هوشمندانه به وظایف خود عمل می‌کنیم

در نشست هیئت‌رئیسه دانشگاه، شرایط دانشگاه در موج دوم کووید 19 و گزارش مرکز تحقیق و توسعه سیاست‌های دانشگاه در حوزه آموزش بررسی شد.

گالری عکس

در این نشست که 8 تیر 99 در سالن شورای حکیم دانشگاه برگزار شد، دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه با اشاره به موج افزایشی کووید 19 از 10 روز پیش تاکنون،  بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی تأکید کرد و گفت: در شرایط موجود، مراقبت‌های فردی و رعایت فاصله فیزیکی بیشترین تأثیر را دارد.
رئیس دانشگاه، بابیان اینکه تناسبی بین قوای دانشگاه و  مقدار انرژی که برای پیروزی در این واقعه نیاز است وجود ندارد گفت: این موج  با بار مراجعه بیمارستان‌ها،  مثبت شدن نمونه آزمایش‌ها و بیماریابی که از سوی حوزه بهداشت انجام می‌شود؛ درحال افزایش است و همکاران درحالی‌که خستگی بحران قبلی از تنشان بیرون نرفته؛ باید از قله دیگری بالا بروند.

برنامه‌ریزی دانشگاه در موج دوم کرونا

دکتر کریمی، با اشاره به نحوه برنامه‌ریزی دانشگاه برای مقابله با موج دوم کرونا گفت: جلسات متعددی درحال برگزاری است که پس از اعلام سیاست‌های  وزارت بهداشت و ستاد مقابله با کرونا تهران، متناسب با شرایط دانشگاه برنامه‌ریزی می‌کنیم و در صورت نیاز نشست اضطراری با روسای 6-7 بیمارستان درگیر کرونا برگزار خواهیم کرد.

پذیرش بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های بزرگ جنرال تهران

رئیس دانشگاه، با تأکید براینکه بیمارستان‌های بزرگ جنرال تهران باید در موج دوم نیز مسئولیت قبول کنند افزود: دانشگاه بیمارستان‌های بزرگ آموزشی دارد و نمی‌تواند یک بیمارستان را تعطیل و به کرونا اختصاص دهد بلکه باید همه بیمارستان‌های بزرگ جنرال تهران مسئولیت قبول کنند و براساس گسترش بیماری و شدت مراجعه‌ها، بخش اضافه کنند.

سیاست دانشگاه در اوج کرونا

دکتر کریمی با اشاره به تجربیات موج اول کرونا در دانشگاه گفت: سیاست دانشگاه در موج دوم همانند موج اول است، به‌گونه‌ای که 6 بیمارستان جنرال دانشگاه مانند امام خمینی، شریعتی، سینا، امیراعلم، ضیائیان و بهارلو بیماران را پذیرش می‌کنند. مرکز قلب نیز معمولاً 40 تا 60 بیمار قلبی مبتلابه کووید دارد.  بیمارستان‌های مرکز طبی، فارابی، آرش، بهرامی و... نیز باید بیماران تخصصی خود را پذیرش  کنند و به مراکز دیگر ارجاع ندهند.

کنترل ارجاع بیماران در بیمارستان‌ها

رئیس دانشگاه از ایجاد مرکز کنترل پخش بیمار  در تهران خبرداد و گفت: این مرکز هرماه در یک دانشگاه مستقر می‌شود تا ارجاع بیمار در بیمارستان‌های مختلف قابل‌کنترل باشد.

رویکرد دانشگاه صداقت در کلام و درستی در رفتار

دکتر

کریمی با تأکید بر ارائه آمار دقیق مبتلایان کرونا در دانشگاه گفت: آمار دانشگاه معمولاً بین 400 تا 600 بیمار است. وظیفه ما است که مطابق با رفتار و منشی که در دانشگاه از قدیم وجود داشته و دارد براساس صداقت سخن بگوییم و درست‌کار کنیم. با این رویکرد طبق آمارهایی که در دانشگاه وجود دارد روند مراجعه بیمارستان‌های دانشگاه درحال افزایش است و این بار برخلاف موج اول باید حوزه بهداشت پیشگام باشد.

راهی جز کمک به بیماران نداریم
رئیس دانشگاه با ابراز امیدواری از اینکه در موج دوم  نیز مانند موج اول به وظایف خود عمل کنیم افزود: دکتر روئینی و دکتر حاجی محمودی باید بیمارستان‌ها را ازنظر وسایل مصرفی حمایت کنند. حوزه پشتیبانی نیز امور دیگر را پیگیری می‌کنند. باوجوداینکه ممکن خسته و یا مبتلا شویم  راهی جز کمک به بیماران نداریم.

تحلیل آماری و برنامه‌ریزی آینده حوزه آموزش دانشگاه

دکتر کریمی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به‌ضرورت بازنگری سالنامه آماری و ارائه تحلیل آماری آن گفت: گزارش تحلیلی حوزه آموزش باید در جلسات کارشناسی‌تر به دانشکده‌ها و گروه‌های آموزشی ارائه شود تا براساس آن برنامه‌ریزی کنند.

بازنگری سالنامه آماری باهدف اصلاح و بهبود کیفیت فعالیت‌ها
رئیس دانشگاه هدف از بازنگری سالنامه آماری را اصلاح و بهبود کیفیت فعالیت‌های دانشگاه بیان کرد و افزود: خوشحالم بازنگری سالنامه آماری باعث تحلیل روندهای 10 سال پیش حوزه آموزش شد. از دکتر فتوحی و همکارانشان که با دقت و حوصله تحلیل آماری را انجام می‌دهند تشکر می‌کنم و قطعاً دانشگاه از نتایج آن در طول زمان استفاده خواهد کرد.
بررسی وضعیت دانشگاه در کووید 19
در ادامه دکتر فرشاد علامه معاون درمان و دکتر علیرضا دلاوری معاون بهداشت  دانشگاه و دکتر صادق نیت رئیس بیمارستان امام خمینی نیز سیر افزایشی بیماران کووید 19 در دانشگاه را تشریح و مسائل مربوط به بیمارستان‌ها و مراکز 16 ساعته را بررسی کردند.

تحلیل آماری حوزه آموزش

سپس دکتر اکبر فتوحی رئیس مرکز تحقیق و توسعه سیاست‌های دانشگاه، با اشاره به تحلیل سالنامه آماری دانشگاه گفت: رئیس دانشگاه سال گذشته تأکید کردند تحلیلی براساس سالنامه آماری دانشگاه تدوین شود و این مأموریت را به مرکز تحقیق و توسعه سیاست‌های دانشگاه دادند. براین اساس 10 دوره پیشین سالنامه موردبررسی و روندهای آن استخراج‌شده و از مجموع آن محتوایی تولیدشده که می‌تواند به هدایت و برنامه‌ریزی حوزه‌های مربوطه کمک کند.
در ادامه دکتر علیرضا همتی مدیر اجرایی مرکز تحقیق و سیاست‌های دانشگاه، به مقایسه وضعیت تحصیلی دانشجویان پرداخت و گفت: در این تحلیل، وضعیت آموزشی 10 ساله دانشجویان در شاخص‌های مختلف،  در سه رشته دکترای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی و سه رشته کارشناسی پرستاری، علوم آزمایشگاهی و فیزیوتراپی که متقاضی بیشتری  دارند موردبررسی قرارگرفته است.
 سپس هریک از اعضای هیئت‌رئیسه به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود درخصوص موضوعات مطرح‌شده پرداختند.
 

سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *