مجموعه محتوای خبری ریاست دانشگاه

 

امضا تفاهم‌نامه تجهیز پلی کلینیک تخصصی اسلامشهر میان دانشگاه علوم پزشکی تهران و شرکت میهن

دکتر کریمی: مشارکت خیرین افزون بر حوزه درمان، در امور آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشگاه نیز بسیار پایدار و اثربخش است

به‌منظور تجهیز پلی کلینیک تخصصی قائمیه اسلامشهر تفاهم‌نامه‌ای بین رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران و مدیرعامل شرکت میهن، نیکوکار این پروژه امضا شد.

گالری عکس
در این نشست که عصرگاه چهارشنبه 26 دی 97 در دفتر رییس دانشگاه تشکیل شد، دکتر کریمی رییس دانشگاه عرصه فعالیت خیرین در دانشگاه را بسیار گسترده خواند و گفت: در بسیاری از کشورهای پیشرفته دانشگاه‌های بزرگ با کمک‌های خیرین و حمایت فارغ‌التحصیلان آنان اداره می‌شوند. بنگاه‌های بزرگ اقتصادی نیز ترجیح می‌دهند با دانشگاه‌ها در تعامل باشند.
رییس دانشگاه با اشاره به پیشینه وقف در کشور گفت: درگذشته وقف رونق بیشتری داشت اما امروزه که جایگاه آن مانند گذشته نیست، باید از روش‌های دیگری برای ارتباط دانشگاه‌ها و بنگاه‌های اقتصادی استفاده کرد بخصوص دانشگاهی مانند دانشگاه تهران که بسیار برجسته و شناخته‌شده است می‌تواند زمینه همکاری بیشتری را با خیرین فراهم کند.
دکتر کریمی با اشاره به شیوه‌های مختلف حمایت نیکوکاران از دانشگاه گفت: خیرین در طول زمان به شکل‌های مختلف به دانشگاه کمک کرده و می‌کنند. زمانی که من در سال 1353 دانشجوی دانشگاه تهران شدم تعدادی از ساختمان خوابگاه‌ها به همت خیرین ساخته و به نام خودشان نام‌گذاری شده بود. در آن زمان سرمایه‌گذاری خیرین در یک محیط دانشجویی در نوع خود قابل‌توجه بود.
وی افزود: امروزه خیرین ترجیح می‌دهند در حوزه‌های درمان، ساخت و تجهیز بیمارستان‌ها مشارکت کنند شاید به این دلیل که نتیجه عمل نیکوکارانه خود را بهتر می‌بینند. درحالی‌که اگر عمیق‌تر نگاه کنیم این خیر می‌تواند در همه امور دانشگاه جاری شود. سرمایه‌گذاری در بخش آموزش نیز بسیار اثربخش است.  تأثیر ساخت یک آزمایشگاه آموزشی یا تأمین تجهیزات موردنیاز آموزش رشته‌های تخصصی سال‌های سال باقی خواهد ماند و این وظیفه دانشگاه است که در این زمینه فرهنگ‌سازی کند.
رییس دانشگاه، بر نام‌گذاری پروژه‌های نیکوکارانه به نام خیرین تأکید کرد و گفت: اگر کلاس درس، خوابگاه، بیمارستان و درمانگاهی ساخته و یا تجهیزاتی با کمک خیرین تهیه می‌شود باید به نام آنان ثبت شود. این نام‌گذاری ضد ارزش و تظاهر نیست بلکه هدف از آن اطلاع‌رسانی به‌منظور تشویق بیشتر سایر خیرین است.
در حاشیه نشست، دکتر سلمانی مدیر شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، در توضیح  امکانات کلینیک ویژه گفت: پلی کلینیک اسلامشهر در 5 طبقه به مساحت سه هزار و صد مترمربع با چهارده کلینیک تخصصی و فوق تخصصی در اسلامشهر ساخته‌شده که قرار است تجهیزات آن با کمک شرکت لبنیاتی میهن تأمین شود.
دکتر رستمیان معاون اجتماعی فرهنگی دانشگاه نیز بر ضرورت مشارکت خیرین در منطقه جنوب استان تهران تأکید کرد و گفت: جمعیت اسلامشهر حدود 600 هزار نفر است که در این بخش حداقل نیاز به ایجاد 600 تخت بیمارستانی و درمانگاهی وجود دارد تا مردم از ارجاع به تهران بی‌نیاز شوند و در همان منطقه خدمات موردنیاز خود را دریافت کنند.
وی با اشاره به مشارکت نیکوکاران در امور مختلف دانشگاه گفت: درحال حاضر خیرین در پروژه‌های ساخت خانه‌های بهداشت، تأمین تجهیزات، امور خوابگاه‌ها و عرصه‌های پژوهشی با دانشگاه مشارکت و همکاری دارند و در آینده شاهد راه‌اندازی چند صد تخت بیمارستانی و خوابگاهی درخواهیم بود.
خبرنگار: سمیرا کرمی
عکس: جمشید ربیعی

سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی