مجموعه محتوای خبری ریاست دانشگاه

 

نشست رییس دانشگاه با مدیران زنجیره خیریه امید ایران و فرانسه

دکتر کریمی: پزشکی یک کار انسانی است و هیچ مرز و محدودیتی نمی‌تواند مانع خدمت‌رسانی پزشکان شود

نشست رئیس دانشگاه و مدیران عامل زنجیره خیریه امید ایران و فرانسه در زمینه همکاری‌های مشترک آموزشی برگزار شد.

گالری عکس
دکتر کریمی رییس دانشگاه روز شنبه 26 آبان 97 میزبان مریم مرعشی مدیرعامل زنجیره خیریه امید ایران،  پروفسور اریک شیسون مدیرعامل و پرفسور ژان روک سرا دبیرکل زنجیره امید فرانسه بود.
با توجه به احداث بیمارستان جراحی اطفال در جنوب شهر تهران با کمک زنجیره خیریه امید، در این نشست پیرامون نحوه آموزش دستیاران فوق تخصصی اطفال و تبادلات علمی و آموزشی میان دانشگاه علوم پزشکی تهران و مراکز علمی فرانسه بحث و تبادل‌نظر شد.
در این نشست دکتر کریمی رییس دانشگاه و  دکتر مهرپور رییس بیمارستان شریعتی و عضو داوطلب زنجیره امید به معرفی دانشگاه و گستره فعالیت آن پرداختند.
مرعشی مدیرعامل زنجیره امید، درخصوص این همکاری ها گفت:  زنجیره امید درحال ساخت بیمارستان 540 تخت فوق تخصصی جراحی اطفال در جنوب شهر تهران است و دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز مسئولیت تربیت نیروی انسانی مورد نیاز این بیمارستان را  برعهده دارد.
وی افزود: با توجه به حضور مسئولان زنجیره امید فرانسه در این نشست زمینه اعزام و آموزش پزشکان به فرانسه و آمدن تیم‌های فرانسوی و نحوه همکاری با دانشگاه  بحث و تبادل‌نظر شد.
مدیرعامل زنجیره امید در توضیح بیمارستان درحال ساخت گفت: بیمارستان جراحی فوق تخصصی اطفال، اولین مرکز توان‌بخشی اطفال و اولین مرکز تحقیقات علوم اطفال را خواهد داشت.  اکنون طراحی نقشه آن به پایان رسیده و در مرحله خاک‌برداری و نیلینگ هستیم و بایستی مراحل ساخت آن تا 4 سال آینده به پایان برسد.
پروفسور اریک شیسون مدیرعامل زنجیره امید فرانسه، بابیان اینکه تحت تأثیر گستردگی فعالیت‌های دانشگاه قرار گرفتم گفت: آموزش 15 هزار دانشجو در این دانشگاه قابل‌توجه است.
وی افزود: این دومین باری است که به ایران می‌آیم و امیدوارم همکاری‌های فرانسه و این دانشگاه در زمینه آموزش، افزون بر  رشته‌های ارتوپدی، قلب و جراحی پلاستیک که درحال انجام است؛ در رشته‌های دیگر نیز گسترش یابد.
پروفسور ژان روک سرا دبیر کل زنجیره امید فرانسه نیز بابیان اینکه  نخستین باری است که به ایران می‌آیم  افزود: امیدوارم این همکاری‌های ادامه پیدا کند هرچند در موقعیت سیاسی متفاوت و سختی هستیم ولی باید این همکاری را در زمینه پزشکی تقویت کنیم.
رییس دانشگاه در جمع‌بندی مباحث مطرح‌شده، گفت: من اخیراً برای بازدید از دانشگاهی در بغداد به عراق رفتم. می‌دانید که 8 سال بین ایران و عراق جنگ بود. در جلسه‌ای که با مسئولان این دانشگاه داشتیم متخصص ارتوپدی حضور داشت که می‌گفت در خط مقدم جنگ فعالیت داشته و من هم پاسخ دادم که در جبهه مقابل آنان فعالیت داشتم.
وی افزود: باوجوداینکه در این هشت سال جنگ وقایع بسیار ناگواری را شاهد بودم اما به آن ارتوپد گفتم اکنون ما هیچ دشمنی با شما نداریم و آمده‌ایم که به شما کمک کنیم. همان‌طور که می‌دانید بیماران عراقی که در این کشور امکان درمان ندارند به ایران می‌آیند و ما به مداوای آنان می‌پردازیم.
دکتر کریمی پس از یادآوری این خاطره، با تأکید براینکه پزشکی مرز و دشمنی نمی‌شناسد افزود: پزشکی یک کار انسانی است بنابراین نه ترامپ، نه جنگ و نه ترس از آینده نمی‌تواند مانع کار پزشکان شود. مهم نیست اهل کدام کشور باشند مهم این است که پزشک هستند و مهم‌تر اینکه انسان هستند.
رییس دانشگاه بابیان اینکه، ما در حوزه پزشکی هیچ محدودیتی را نمی‌پذیریم افزود: پزشکان سوگندنامه‌ای  یاد می‌کنند که براساس آن باید همیشه به بیماران کمک کنند بدون اینکه از آنان بپرسند اهل کجا هستید، چه دین و اعتقادی دارید و یا پول دارید یا نه،  ملاک ما این است که بیماران، انسان هستند و به کمک نیاز دارند. من نیز در تمام طول عمرم این‌گونه کارکردم و بعدازاین نیز همین‌گونه کار خواهم کرد. از شما هم می‌خواهم این‌گونه کار کنید.
خبرنگار: سمیرا کرمی
عکس: جمشید ربیعی

سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی