مجموعه محتوای خبری ریاست دانشگاه

 

جلسه هیات رییسه دانشگاه برگزار شد

دکتر کریمی: یکی از ضروری‌ترین کارها در بیمارستان‌های امام خمینی و دکتر شریعتی ساخت پارکینگ مناسب است

با حضور رییس دانشگاه، چهارمین جلسه دور پنجم هیات رییسه، با بررسی دو دستور فرآیند جذب نیروهای متخصص کادر درمانی از طریق ماده 88 و معرفی فعالیت‌ها و برنامه‌های معاونت بهداشت برگزار شد.

?????? ???????? ?????? ????? ?????? ??? ?? ??? ???? ?????? ???????????? ??????? ?????? ??????


در این جلسه که عصرگاه روز یکشنبه 21 آبان 96 برگزار شد، دکتر کریمی با اشاره به بازدید دیروز خود از دانشکده پرستاری مامایی  و نشستی که با اعضای هیات علمی این دانشکده برگزار شد گفت: برای ورود به دانشکده از داخل محوطه بیمارستان امام خمینی به دلیل ازدحام خودروها و بسته بودن راه با سختی فراوانی عبور کردیم تا به دانشکده پرستاری رسیدیم.
دکتر کریمی تصریح کرد: نتیجه این ورود و خروج باعث شد طی 24 ساعت گذشته ذهنم مشغول شود که چرا یک بیمارستان هزار تختخوابی با این وسعت و با این حجم بیمار، باید به‌گونه‌ای مدیریت شود که  امروز به‌سختی در آن رفت‌وآمد کرد.
دکتر کریمی با تأکید بر نگاه انسان گرایانه در مدیریت بیمارستان‌ها گفت: با  نگاه فیزیکی نمی‌توان مسائل را حل کرد ما به‌عنوان مدیر و مسئول، باید با نگاه انسان گرایانه مسائل بیماران را موردبررسی قرار دهیم و ببینیم که یک بیمار چگونه باید وارد بیمارستان شود و مراحل بستری، درمان و ترخیص آن به چه صورت انجام گیرد.
رییس دانشگاه با اشاره به نیاز بیمارستان امام خمینی به احداث پارکینگ با ظرفیت بالا گفت: درحال حاضر یک هزار نفر در کادر پزشکی اعم از هیات علمی، انترن و رزیدنت و 4 هزار  پرسنل در این بیمارستان فعالیت دارند و معمولاً روزها بیش از 2 هزار نفر از آنان مشغول به کار هستند که هرکدام از آن‌ها  ممکن است با وسیله نقلیه شخصی خود به بیمارستان بیایند.
وی ظرفیت پارکینگ در حال احداث را ناکافی دانست و گفت: پس از سال‌ها، پارکینگی با ظرفیت 900 خودرو برای بیمارستان امام درحال ساخت است که پاسخگوی این مجموعه نیست و پس از افتتاح آن دوباره محوطه بیمارستان به همین شکل فعلی درخواهد آمد.
وی افزود: مشابه این مسئله در بیمارستان دکتر شریعتی هم وجود دارد. هر گوشه این بیمارستان ساخت‌وساز شده و به این فکر نکردیم که چطور به این حجم از ساختمان‌ها باید سرویس‌دهی شود.
دکتر کریمی بابیان اینکه ضروری‌ترین کار در بیمارستان‌های امام خمینی و دکتر شریعتی ساخت پارکینگ است گفت: همان‌طور که در جلسه معاونت فرهنگی تأکید کردم فرهنگی‌ترین کار در دانشگاه پرداخت مطالبات معوقه نیروی انسانی است امروز هم ‌ساخت پارکینگ برای این دو بیمارستان جز ضروری‌ترین کارهاست.
رییس دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود به ارزیابی خود از جلسه دانشکده پرستاری پرداخت و گفت: این دانشکده درحال حاضر  حدود 60 عضو هیات علمی دارد که دوسوم آن پرستاری و یک‌سوم آن مامایی هستند و بیشتر اعضای هیات علمی را خانم‌ها تشکیل می‌دهند و 10 نفر هم با مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد به‌عنوان هیات آموزشی فعالیت دارند.
دکتر کریمی با اشاره به مسائلی که از سوی اعضای هیات علمی دانشکده پرستاری مامایی مطرح شد گفت: در این جلسه گروه مامایی اعتراضات خود را مطرح کردند.
رییس دانشگاه با رد این تفکر که تا مسئولی از رشته‌ای انتخاب نشود اصلاحی در آن رشته صورت نمی‌گیرد گفت: وای به حال روزی که رییس دانشگاه، معاونان و رییس دانشکده‌ها فقط به فکر بخش خودشان باشند. وقتی یک نفر به‌عنوان هیات رییسه دانشگاه و دانشکده انتخاب می‌شود باید نگاه جامعی به مسائل داشته باشد و این تفکر باطلی است که فکر کنیم حتماً باید یک نفر از رشته‌ای خاص معاون آموزشی شود تا آن رشته اصلاح شود.
دکتر کریمی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید دوباره بر پرداخت به‌موقع کارکنان گفت: امروز کارانه معوقه بهمن‌ماه پزشکان پرداخت شد و تا آخر هفته نیز کارانه اردیبهشت‌ماه کارکنان پرداخت می‌شود.
در  ادامه، دکتر رضایی معاون درمان دانشگاه، فرآیند پیشنهادی جذب نیروی ماده 88 را تشریح کرد که  با تأکید رییس دانشگاه بر تسهیل این فرآیند به‌منظور رسیدگی بهتر به بیماران و انجام وظایف آموزشی بیمارستان‌ها، مورد تصویب هیات رییسه قرار گرفت.
سپس دکتر دلاوری معاون بهداشت دانشگاه به معرفی فعالیت‌های این حوزه پرداخت و گفت: 2 هزار و 567 هزار کیلومترمربع وسعت منطقه تحت پوشش معاونت بهداشتی است و به جمعیت حدود 3 میلیون نفر ارائه خدمت می‌شود.
وی با اشاره به وضعیت موجود واحدهای ارائه خدمت پس از اجرای طرح تحول سلامت گفت: در حال حاضر 44 خانه بهداشت، 210 پایگاه سلامت، 14 مرکز خدمات جامع سلامت روستایی و 65 مرکز خدمات جامع سلامت شهری خدمات موردنیاز را ارائه می‌دهند.
معاون بهداشت دانشگاه با اشاره به فعالیت سه شبکه اسلامشهر، ری و مرکز بهداشت جنوب تهران گفت: در حال حاضر حدود 14 درصد جمعيت شهری مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران را جمعیت حاشیه‌نشین شهري تشکیل می‌دهد که 100 درصد تحت پوشش مراقبت‌های موردنیاز بهداشتی قرار دارند.
در ادامه هریک از اعضای هیات رییسه به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود درزمینهٔ مباحث مطرح‌شده پرداختند.
خبرنگار: سمیرا کرمی
عکس: سیدمیثم عطری

سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

4 نظر برای این مقاله وجود دارد

ماما

ماما

78/10/11 - 00:00

مایه تاسفه که اعتراص گروه مامایی در اخبار جلسه مربوطه در دانشکده پرستاری و مامایی در اصل خبر سانسور شده.

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
224

224

78/10/11 - 00:00

باسلام آقای دکتر کریمی از معدود پزشکانی هستند که دارای ادراک مدیریتی هستند( چون این دو مقوله کاملاً مجزا از یکدیگر است. ) رنج بیمارستان امام خمینی-ره ، نه تنها بی تدبیری در سنوات قبل بلکه سوء مدیریت و سهل‌انگاری در کارشناسی موضوعات و ارائه راهکارهای خلاقانه است.

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
دکتر

دکتر

78/10/11 - 00:00

لطفا فرآیند تسهیل شده جذب نیرو از طریق ماده ۸۸ که دکتر رضایی معاونت درمان فرمودند بعنوان یک خبر اعلام فرمایید

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

صحبت های دونفر از اعضای گروه مامایی و بهداشت باروری،به هیچ وجه نظر کل اعضا نیست .خیلی از اعضای گروه با گروههای پرستاری ،پزشکی و بهداشت کار می کنند. متاسفانه برخورد دونفر از اعضای گروه مامایی و بهداشت باروری درجلسه با ریاست دانشگاه به هیچ منطقی نبود و مورد تایید اعضای گروه نیست .

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *