مجموعه محتوای خبری ریاست دانشگاه

 

تکریم و معارفه روسای پیشین و جدید مجموعه داروخانه‌هاي دانشكده داروسازي و بيمارستاني دانشگاه

رئیس دانشگاه: مدیریت مناسب هزینه اداره دانشگاه وظیفه اخلاقی، شرعی و ملی امروز ماست

دکتر عباسعلي کريمي، رئيس دانشگاه در مراسمی از تلاش‌های ارزشمند دکتر خیرالله غلامی قدردانی و حکم انتصاب دكتر محمدرضا روئینی را در سمت رئیس مجموعه داروخانه‌هاي دانشكده داروسازي و داروخانه‌هاي بيمارستاني دانشگاه ابلاغ کرد.

مراسم تکریم دکتر غلامی، رئیس پیشین و معارفه دکتر محمدرضا روئینی به‌عنوان رئیس مجموعه داروخانه‌هاي دانشكده داروسازي و داروخانه‌هاي بيمارستاني روز دوشنبه 25 تیر 97 در سالن شورای دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم ابتدا دکتر شریف‌زاده، رئیس دانشکده داروسازی با برشمردن ویژگی‌های مثبت دکتر غلامی گفت: ما همواره شاهد تلاش مؤثر، بی‌وقفه و خستگی‌ناپذیر ایشان در عرصه‌های مختلف بودیم. دکتر غلامی یک مدیر فداکار، پرتلاش، برنامه‌ریز، پیگیر، مسئول و وظیفه‌شناس در همه ابعاد بود و در این سال‌ها شاهد همکاری بسیار خوب، عمیق و باکیفیت با مجموعه‌های دانشگاه ازجمله دانشکده داروسازی بودیم.
وی افزود: خاطره تلاش‌های خستگی‌ناپذیر دکتر غلامی در زمینه‌های مختلف همواره در اذهان همه ما خواهد ماند و همیشه قدردان و سپاس‌گزار زحمات بی‌وقفه‌اش خواهیم بود و امیدواریم با استمرار حضور ایشان در دانشکده بتوانیم از تجربیاتش ایشان بهره‌مند شویم.
دکتر شریف‌زاده در ادامه با اشاره به سابقه آشنایی 35 ساله خود با دکتر روئینی گفت: دکتر روئینی به‌عنوان یک دوست و همکار و فردی خدوم و باهوش و همچنین به‌عنوان عضو هیئت‌علمی دانشکده داروسازی می‌تواند در شرایط سخت و بحرانی به ما کمک کند. مجموعه دانشکده داروسازی با تمام توان و بضاعت خودش در کنار دکتر روئینی خواهد بود و سعی می‌کنیم در این شرایط کمک مؤثری برای او و با کمک هم بتوانیم بیش‌ازپیش پاسخگوی نیازهای مردم باشیم.
در ادامه دکتر غلامی گزارشی از تاریخچه و عملکرد داروخانه‌های دانشکده داروسازی و داروخانه‌های بیمارستانی ارائه کرد و گفت: داروخانه‌های دانشکده داروسازی را دکتر فرسام در سال 59 پایه‌گذاری کردند. تعداد شاغلین از سال 84 که من آمدم از حدود 240 نفر به 836 نفر در حال حاضر رسیده و از سال 94 توسعه تمام شده است و تعداد شاغلین ثابت است.
وی افزود: سالانه حدود 2 میلیون نفر در سال به داروخانه‌های دانشکده داروسازی مراجعه می‌کنند و میزان رضایتمندی مراجعان حدود 75 درصد است به‌جز سال 91 که وضعیت دارو بد شد و قیمت‌ها تغییر پیدا کرد.
دکتر غلامی با بیان اینکه داروخانه‌های بیمارستانی در سال 85 تأسیس شدند گفت: تا سال 95 توسعه این داروخانه‌ها ادامه داشت و هم‌اکنون 465 شاغل و حدود دو میلیون نفر مراجعه‌کننده در سال دارد.
رئیس سابق مجموعه داروخانه‌هاي دانشكده داروسازي و بيمارستاني دانشگاه پس از پخش فیلمی از اقدامات انجام شده در این مجموعه با بیان اینکه 40 سال از داروسازی بیمارستانی دنیا عقب هستیم، بر سرمایه‌گذاری لازم در این زمینه تأکید و در پایان سخنان خود از همکارانش قدردانی کرد و افزود: کارکنان این مجموعه در کشور نظیر ندارند. این همکاران سرمایه‌ای هستند که متعلق به دانشکده داروسازی و کشور هستند و امیدوارم در دانشکده داروسازی بتوانیم این مجموعه را به‌صورت امانت نگهداری کنیم و گسترش دهیم و همچنان به‌عنوان یک الگوی کشوری باقی بمانیم.
در ادامه دکتر شهیده امینی، استادیار دانشکده داروسازی دل نوشته‌ای را برای دکتر غلامی خواند و از زحمات دکتر غلامی قدردانی کرد.
دکتر روئینی هم با قدردانی از حضور همکاران دانشکده داروسازی و از حسن اعتماد دکتر کریمی رئیس دانشگاه و تشکر از دکتر غلامی به دلیل همکاری‌اش با خود در حوزه اداری مالی دانشگاه و تحویل گرفتن یک مجموعه پویا گفت: اغلب دوستان پس‌از انتصاب من اظهار می‌کردند که نمی‌دانیم باید تبریک بگوییم یا تسلیت که من به آنها گفتم چرا تسلیت! اگر کاری از دستمان بربیاید وظیفه داریم که انجام دهیم و اگر از عهده من بربیاید با کمال میل این مجموعه را به پیش خواهم برد و اگر بتوانم وظیفه‌ام را به‌درستی انجام جزو خیرات برای من در دانشگاه و در سیستم دولتی محسوب می‌شود.
وی با بیان اینکه همراهی همکاران در دانشکده، داروخانه و ستاد کمک خواهد کرد تا این مجموعه در شرایط بحران فعلی کشور اداره شود و در جهت بهبود حرکت کند، افزود: اگر همکاران ایده‌های جدیدی داشته باشند با آغوش باز استقبال می‌کنم و قول می‌دهم با همکاری و حضور همه گروه‌های فعال دانشکده تلاش کنم تا زمانی که مجموعه را تحویل می‌دهم یک گام به جلو رفته باشیم.
 
در تله بنیان‌گذاران نیفتیم
در ادامه دکتر کریمی با قدردانی از کسانی که در مراسم تکریم دکتر غلامی حضور یافتند گفت: طبیعی است که وقتی کسی سال‌های طولانی در یک محیطی کار می‌کند، هم به محیط کارش علاقه‌مند ‌می‌شود و هم به آن تعصب پیدا می‌کند. دکتر غلامی را به‌عنوان انسانی شریف قبول دارم؛ پرتلاش و دست‌پاک است؛ بازار را به‌خوبی می‌شناسد؛ کار تجارت را بلد است و درعین‌حال استاد دانشگاه هم هست.
وی با بیان اینکه اداره مجموعه داروخانه کار سختی است گفت: در شرایطی خاص، دانشگاه تشخیص داد داروخانه‌های بیمارستان‌ها به علت مشکلاتی که داشتند به داروخانه 13 آبان ملحق شوند، دلیل اصلی هم این بود که مشکلات مردم و داروخانه‌های بیمارستانی کم و اداره آن تخصصی‌تر شود که این سال‌ها به‌خوبی انجام شده است اما اگر صادقانه از من بپرسند که با این مدل موافقی؟ مطمئناً خواهم گفت مخالفم! زیرا اعتقاد من به «بیمارستان» طور دیگری است. من بیمارستان را یک مجموعه یکپارچه می‌بینم؛ اگر نمی‌توانیم بیمارستان را اداره کنیم نباید بخش‌های مختلف آن را به گروه‌های دیگر بدهیم زیرا مشکلی را حل نمی‌کند.
رئیس دانشگاه افزود: این تجربه 21 ساله من به‌عنوان رئیس بیمارستان در سه مدل مختلف بیمارستان شهرستان، بیمارستان دکتر شریعتی تهران و راه‌اندازی مرکز قلب تهران است که به‌عنوان یک الگو پیش چشم همه است؛ اما این نظر شخصی من تا قبل از ریاست دانشگاه بود اما الآن صلاح دانشگاه را می‌خواهم و کار را با همین روش جلو می‌برم.
دکتر کریمی با بیان اینکه دکتر غلامی مکرراً ابراز خستگی و درخواست جابجایی می‌کرد به خستگی خود در حضور 16 ساله ریاست مرکز قلب تهران اشاره کرد و با به کار بردن عبارت «تله بنیان‌گذاران» گفت: وقتی کسی طولانی‌مدت یک سیستم را درست می‌کند و ماندگار می‌شود آرام‌آرام فکر می‌کند که همه کارهایی که می‌کند بهترین است؛ تغییر و اصلاح را کمتر می‌پذیرد که به این مسئله تله بنیان‌گذاران می‌گویند. این مدیران از سمت خود کنار نمی‌روند و گاهی باید فردی بالاتر  ایثار کند و به آن فرد بگوید دست شما را می‌بوسم کنار برو!.
وی افزود: من به کلمه برکناری اعتقادی ندارم زیرا همه ما هیئت‌علمی هستیم و درنهایت به سراغ شغل اصلی خودمان می‌رویم بنابراین خداحافظی و طلب حلالیت نداریم، باید شاگرد تربیت کنیم و به خدمت بپردازیم.
دکتر کریمی با بیان اینکه او به‌عنوان رئیس دانشگاه هیچ‌چیزی را خارج از دانشگاه نمی‌بیند افزود: اگر مجموعه داروخانه‌ها قانون مجزا و مصوبه مجلس را هم داشته باشد بازهم در دل دانشگاه است و ارزش ما به این است که به دانشگاه علوم پزشکی تهران وصل باشیم.
وی با تأکید بر اینکه شرایط بسیار سخت‌تر از قبل شده و جابجایی در مدیریت امری بدیهی است افزود: دکتر روئینی که به شما پیوسته است یکی از همکاران خوب خود شماست؛ حتماً با ایشان همکاری خواهید کرد و با توجه به شرایط سختی که در کشور به علت کمبود تجهیزات و دارو هست باید کمک کنیم در بیمارستان‌ها مشکلی پیش نیاید و این بار سنگین را به منزل برسانیم.
دکتر کریمی گفت: مطمئناً داروخانه 13 آبان باید با پشتیبانی از داروخانه‌های بیمارستانی به دانشگاه و بیمارستان‌ها کمک کند. باید تلاش کنیم باصرفه‌جویی، داروخانه ها و دانشگاه را ارزان‌تر اداره کنیم به همین دلیل از معاون توسعه خواستم هر کاری می‌تواند انجام دهد.
وی با تأکید بر اینکه مدیریت مناسب هزینه اداره واحدها وظیفه اخلاقی شرعی و ملی امروز ماست گفت: ما الآن صددرصد در جنگ هستیم اما نه با گلوله و توپ! جنگ ما جنگ اقتصادی است و شوخی هم نیست و نمود این جنگ در دانشگاه ما در درمان، دارو و تجهیزات دیده می‌شود. در حال حاضر دانشگاه و وزارتخانه در مضیقه هستند. دانشگاه ما بزرگ است و مسائل آن هم بیش‌ازاندازه بزرگ می‌شود و واکنش‌هایی هم در پی دارد که باید تلاش کنیم کار درست را انجام دهیم.
در پایان این مراسم دکتر کریمی، هدیه و لوح تقدیری را به دکتر غلامی اهدا و حکم انتصاب دکتر روئینی را به او تحویل داد. 
همکاران واحدهای مختلف هم هدایایی را به رسم یادبود به دکتر غلامی اهدا کردند.
خبرنگار: مهدی گلپایگانی
عکس: سید میثم عطری
 
 
کلمات کلیدی
مهدی  گلپایگانی
تهیه کننده:

مهدی گلپایگانی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *