مجموعه محتوای خبری ریاست دانشگاه

 

برگزاری دومین نشست مشترک اعضای هیئت‌امنای دانشگاه‌های علوم پزشکی و مراکز مستقر در کلان منطقه ۱۰ آمایشی بخش سلامت کشور

پیشنهاد راه‌اندازی دبیرخانه مشترک و برقراری ارتباطات با سایر مناطق از موضوعات مطرح شده در نشست مشترک اعضای هیئت‌امنای دانشگاه‌های و مراکز مستقر منطقه ۱۰ آمایشی بخش سلامت بود.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دومین نشست مشترک اعضای هیئت‌امنای دانشگاه‌های علوم پزشکی و مراکز مستقر در کلان منطقه ۱۰ آمایشی بخش سلامت کشور عصر چهارشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۶ با حضور دکتر امینی مشاور وزیر و دبیر مجامع امنای وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، روسای و اعضای هیئت‌امنا دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، ایران، شهید بهشتی، علوم بهزیستی و توانبخشی، بقیه‌الله، ارتش، رییس دانشکده پزشکی شاهد و مدیر سازمان انتقال خون استان تهران در ستاد دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
ابتدا دکتر امینی ضمن تبریک اعیاد مبارک شعبان در خصوص اهداف برگزاری جلسه گفت: در این جلسه صرفاٌ پیشنهادهای که برای همه دانشگاه‌ها مشترک است، مطرح می‌شود. علاوه بر این جلسه سه جلسه دیگر در سال جاری پیش‌بینی‌شده است و گزارش برنامه عملیاتی دانشگاه‌ها در فرمت مشخص، گزارش حسابرسی و تصویب بودجه سال 97 از برنامه‌های کلی سه جلسه آتی خواهد بود.
دبیر مجامع امنای وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی در مورد فرآیند ارسال پیشنهاد‌ها به‌منظور طرح در جلسه هیئت‌امنا گفت: در جلسات هیئت‌امنا زمان برای بررسی تخصصی پیشنهاد‌ها وجود ندارد. به این منظور دبیرخانه و کمسیون‌های داخلی در نظر گرفته شده است که پیشنهاد‌ها با حضور اعضای امنای دانشگاه پیشنهاددهنده بررسی و کارشناسی خواهد شد، سپس با برطرف شدن اصلاحات احتمالی در جلسه مطرح می‌شود.
سپس دکتر علی جعفریان رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: در منطقه 10 آمایشی بخش سلامت کشور در خصوص مسائلی که لازم است هماهنگی بین مؤسسات صورت بگیرد، این امر به شکل‌های مختلف و به‌منظور بررسی موضوعات متفاوت بین سه دانشگاه برگزار می‌شود.
در ادامه دکتر پیوندی منطقه 10 آمایشی را متفاوت از سایر مناطق کشور خواند و گفت: به دلیل تفاوتی که در بافت دانشگاه‌های منطقه 10 وجود دارد، این منطقه با چالش‌هایی مواجه است و لازم است ارتباطات با سایر مناطق به‌منظور تبادل اطلاعات بیشتر شود. امیدواریم طرح آمایش سرزمین که برای اولین بار است اجرا می‌شود را به نحوه مطلوب دنبال کنیم.
دکتر ملک افضلی عضو هیئت‌امنای دانشگاه علوم پزشکی تهران با مطرح کردن پیشنهاد راه‌اندازی دبیرخانه مشترک گفت: اکنون‌که فرصت برقراری ارتباط و هماهنگی بین دانشگاه‌ها ایجاد شده است می‌توان از آن به نحوه مطلوب‌تری در راستای ارائه طرح‌های جدید و کارآمد در نظام سلامت استفاده کرد. طبق آمارهای رسمی در شهر تهران 10 میلیون شهروند ساکن هستند؛ بنابراین دانشگاه‌ها می‌توانند نقش مهمی در ارتقا سلامت این افراد ایفا کنند و الگویی برای کل کشور قرار گیرند. با توجه به بحث دانشگاه‌های نسل سوم و مردمی کردن علم و فناوری، پیشنهاد می‌شود دبیرخانه مشترکی برای ارائه طرح‌های نو و جدیدی که نتایج آنها برای مردم ملموس‌تر خواهد بود، راه‌اندازی شود.
در ادامه پیشنهادهای مشترک بین دانشگاه‌ها مطرح شده و تصمیم‌گیری در مورد آنها صورت گرفت.
خبرنگار: الهام حق شناس/عکس: مهدی کیهان


الهام  حق شناس
تهیه کننده:

الهام حق شناس