مجموعه محتوای خبری ریاست دانشگاه

 

گزارش دی ماه 94 رییس دانشگاه به دانشجویان، کارکنان و هیئت علمی

دکتر جعفریان: هیچکس در محیط دانشگاه از راهنمایی افراد باسابقه و خیرخواه بی نیاز نیست

آلودگی هوا گزارش دی ماه 94 رییس دانشگاه را هم تحت تاثیر قرار داده. کارکنان دانشگاه در این گزارش مورد خطاب مستقیم دکتر جعفریان هستند. آقای رییس خسته است اما نه از کار، بلکه از حواشی منفی آن.

??? ?? ??????? ????? ??? ???? ????? ??????? ????? ??????? ???

رییس دانشگاه همچون ماه های پیش در پایان دی ماه 94 در گزارشی مکتوب با دانشجویان و همکاران سخن گفت. متن کامل این گزارش به شرح زیر است:

دانشجویان عزیز و همکاران محترم، سلام
زمستان 94 فرا رسید و اولین ماه آن پایان یافت. این ماه با آلودگی هوا شروع شد و بحث درباره آن فراگیر شد اما میلاد مسعود پیامبر رحمت و حضرت امام صادق که درود و سلام خدا بر آنان باد، برکتی خاص به دی ماه 94 داد. حرف برای گفتن بسیار است اما تا آن حد که مجال و حال اجازه دهد عرض خواهم کرد.

حضور در واحدها
هیأت رئیسه دانشگاه در دی ماه توانست در ادامه برنامه حضور و تعامل دوسویه با واحدها در مسیر برنامه 4 ساله از نزدیک با همکاران بیمارستان رازی، دانشکده داروسازی و معاونت بین الملل دیدار و گفتگو کند. این جلسات که عموما بیش از 3 ساعت زمان می برد فرصت مناسبی برای دیدن و شنیدن آن چیزی است که در محیط دانشگاه رخ می دهد. علاوه بر گزارش مدیران واحدها، مدیران گروه و رؤسای بخش ها در این ملاقات مطالب خود را بیان می کنند و انتظارات هیئت رئیسه را هم می شنوند. در بسیاری از این ملاقات ها من این جمله را می شنوم که حضور هیئت رئیسه در این سطح در محیط سابقه ندارد. با توجه به تعداد واحدهای اصلی دانشگاه، تمام کردن این دور از بازدیدها بیش از یک سال طول می کشد. در این بازدیدها هم معاونان دانشگاه از نزدیک با مسائل محیطی روبرو می شوند و هم همکاران واحدها محدودیت ها و ضرورت های دانشگاه را از زبان مسئولان می شنوند. البته نوع گزارش دهی هر واحد هم گویای میزان فعالیت آن است و تفاوت های آشکاری هم دیده می شود. در برخی واحدها حرکت رو به جلو و تحرک کاملا مشهود است و در برخی هم فعالیت های جاری قسمت اعظم گزارش را تشکیل می دهد. مدل پیگیری دانشگاه که توسط مرکز تحقیق و توسعه سیاست های دانشگاهی انجام می شود نیز برای واحدها روشن است. پس از هر ملاقات جمع بندی و مواردی که نیازمند پیگیری است به صورت مکتوب به واحد ابلاغ می شود و هر 3 ماه هم پیگیری مکتوب برای ارزیابی نتیجه اقدامات انجام می شود. این روشی است که وقت زیادی از من و هیئت رئیسه دانشگاه می گیرد اما به نظر می رسد برای به نتیجه رسیدن برنامه 4 ساله دانشگاه ضروری است و آنرا ادامه خواهیم داد. حضور جدی آقای دکتر فتوحی در این مسیر کمک بسیار ارزشمندی است.

سومین همایش خیرین
سومین همایش تجلیل از خیرین و حامیان دانشگاه با حضور وزیر محترم بهداشت و برادر گرامی آقای دکتر ایازی قائم مقام وزیر در امور مشارکت های مردمی برگزار شد. ارزش کمک های خیرین به دانشگاه در سه سال گذشته معادل حدود 40 میلیارد تومان بود و این بجز پروژه مهدی کلینیک است که به تنهایی بیش از سه برابر این مقدار تاکنون در آن هزینه شده است. جلب کمک خیرین در عرصه سلامت البته سازوکار خاصی دارد که باید با آن آشنا بود و همکاران حوزه پشتیبانی دانشگاه در این زمینه تلاش فراوانی دارند؛ به خصوص سرکار خانم چترروز مدیر مالی دانشگاه، برای جذب خیرین انگیزه ویژه ای دارند و برای این همایش هم زحمات زیادی کشیدند.


جایگاه دانشگاه در دومین رتبه بندی آموزشی راد و بیست و یکمین جشنواره رازی

نتایج دومین رتبه بندی آموزشی دانشگاه های کشور (طرح راد) از سوی معاونت آموزشی وزارت بهداشت منتشر شد. در این رتبه بندی که در محورهای مختلف از جمله توسعه کمی و کیفی آموزش، مدیریت آموزش، و حرکت در جهت نقشه علمی کشور انجام می شود، دانشگاه در مجموع رتبه دوم کشوری را کسب نمود. رتبه بندی نوعی ارزشیابی است که با معیارها و شاخص های معین و با نمره و وزن دهی به هر یک از آنها با هدف ارتقا سطح کمی و کیفی آموزش صورت می گیرد. در عین حال این رتبه بندی فرصتی را برای دانشگاه ها از جمله دانشگاه ما فراهم می کند که با توجه به امتیازات اخذ شده در حیطه های مختلف به رفع ایرادات و اشکالات موجود و در عین حال تقویت نقاط قوت بپردازند. اگرچه ممكن است همانطور كه در گزارش منتشر شده هم به آن اشاره شده اطلاعات مورد نیاز رتبه بندی به طور كامل از سوی دانشگاه ها واصل نشده باشد، اما قطعا دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در بعضي معيارها نياز به كار بيشتر دارد و حتی در مقام مقایسه نیز در برخی شاخص ها زمینه رشد و ارتقا به صورت جدی وجود دارد. در عین حال این رتبه بندی نیز مانند هر نوع ارزشیابی دیگر ملاحظاتی را به همراه دارد که توجه به آن ممکن است در تفسیر و تحلیل صحیح نتایج آن مؤثر باشد. یکی از نقاط قابل توجه تغییر رتبه دانشگاه ها در محورها و شاخص های مختلف نسبت به دور قبل رتبه بندی علیرغم فاصله کوتاه بین این دو دوره است که ضرورت تعمق بیشتر در روایی و پایایی شاخص ها را ایجاب می کند. نکته دیگر که شاید مهمتر باشد این است که نوع شاخص ها و وزن آنها در این رتبه بندی به گونه ای است که عمدتا به فرآیندهای مرتبط با برنامه ریزی و خدمات آموزشی می پردازد و کمتر بر مواردی چون توسعه کیفی آموزش و یا برون دادهای مجموعه تاکید دارد. به نظر می رسد می توان با اضافه کردن شاخص های بیشتر در حوزه توسعه آموزش و توجه به برون دادهای آن بتوان معیارهای بهتری را در نظر گرفت. به عنوان مثال شاخصی که تحت عنوان توسعه آموزش از آن نام برده شده عمدتا بر ایجاد و راه اندازی رشته مقاطع جدید تاکید دارد و از وزن بالایی نیز در رتبه بندی برخوردار است. دانشگاه ما که  طی چند سال گذشته رشد کمی قابل توجهی در بخش آموزش داشته است در برنامه چهارساله این دوره تمرکز بر ارتقا کیفی آموزش را اولویت داده که تاکید بر استقرار نظام جامع ارزشیابی و ساماندهی پایان نامه ها از اجزاء آن هستند. علاقه مندان در جریان هستند که در رتبه بندی تایمز که در مهرماه منتشر شد و دانشگاه ما تنها دانشگاه علوم پزشکی کشور حاضر در آن بود، بالاترین امتیاز از بین 5 محور رتبه بندی مربوط به آموزش بود و دانشگاه علوم پزشکی تهران جزء 100 دانشگاه برتر دنیا از این حیث قرار گرفت. بیان این مقایسه از این جهت است که بسته به معیارهای انتخاب شده نتایج رتبه بندی می تواند متفاوت باشد.
لازم است اضافه کنم که در دور قبل این رتبه بندی که در سال گذشته انجام شد و دانشگاه ما رتبه اول کشوری را کسب نمود نیز همین نقدها قبل از اعلام نتایج به مراجع ذیربط منعکس شده بود و به نظر می رسد می توان با برخی از اصلاحات نتایج ارزشمندتری را به دست آورد. در عین حال بیان این نظرات نباید به هیچ وجه مانع از توجه مجموعه آموزش دانشگاه به این واقعیت شود که جای کار در زمینه توسعه کمی و کیفی آموزش بسیار است و ما نباید موقعیت خود را غیرقابل رقابت بدانیم. راضی شدن به آنچه داریم باعث می شود از تحرک و پویایی که همیشه از این دانشگاه انتظار می رود باز بمانیم. پذیرش نتیجه این رتبه بندی اولین قدمی است که آموزش دانشگاه باید در ادامه مسیر ارتقاء خود بردارد و با تحلیل نتایج این ارزیابی به اصلاح نقاط ضعف مجموعه آموزش بپردازد. برنامه 4 ساله دانشگاه نقشه راه این حرکت خواهد بود.
همزمان با علام این رتبه بندی دانشگاه برای سیزدهمین بار پیاپی رتبه نخست جشنواره رازی را کسب کرد و من این افتخار را داشتم که برای سومین بار لوح تقدیر رتبه اول را به نمایندگی از شما همکاران محترم دریافت کنم. این بار هم تعداد مقالات دانشگاه در نمایه اسکوپوس بیش از دو برابر دانشگاه رتبه دوم و اختلاف امتیاز بیش از 500 بود. این فاصله چشمگیر نشان دهنده ظرفیت بسیار بالای دانشگاه در حوزه پژوهش است حتی اگر عده ای آنرا محصول اندازه دانشگاه بدانند. واقعیت این است که بودجه پژوهشی دانشگاه و حمایت های وزارت بهداشت بسیار کمتر از آن چیزی است که تصور می شود و این موفقیت مرهون تلاش محققان و فراهم شدن زیرساخت ها در دانشگاه است که از 15 سال پیش آغاز شد. این موفقیت مکرر اما شیرین را به تمام همکاران اعم از محققین و دانشجویان تبریک می گویم و امیدوارم سرعت قطار پژوهش دانشگاه هر روز بیشتر شود.
مجموع این دو خبر در کنار میزان تمایل دانشجویان و هیئت علمی جدید برای حضور در دانشگاه ما شاید روشن کننده جایگاه واقعی دانشگاه باشد و بی نیاز از توضیح بیشتر.

کارکنان دانشگاه
 یکی از سه رکن فعالیت دانشگاه مجموعه کارکنان هستند که خود به دو گروه بهداشتی درمانی و پشتیبانی تقسیم می شوند. من به مناسبت های مختلف درباره زحمات این قشر شریف مطالبی نوشته ام و البته قسمت قابل توجهی از نظرات درج شده در گزارشات ماهانه هم از طرف همین گروه است. همکاران گروه بهداشتی درمانی در طول یک سال و نیم گذشته و با شروع طرح تحول سلامت با حجم افزایش یافته ای از کار روبرو شدند. در سال 93 کارکنان بیمارستانی با تعداد بیشتر مراجعان و برخی از خدماتی که قبلا به درستی ارائه نمی شد روبرو شدند و در سال 94 با شروع برنامه تکمیل پوشش شبکه بهداشت در مناطق شهری تحت پوشش دانشگاه همکاران حوزه بهداشت هم درگیر فعالیت بیشتری شدند. به موازات این دو گروه کارکنان پشتیبانی در بخش های مختلف ازجمله خدمات، مالی، اداری و فنی هم برای اجرای برنامه های اصلی به شدت مشغول بودند. شکی نیست که اجرای موفق برنامه های دانشگاه در هر سه عرصه آموزش، پژوهش و ارائه خدمت مرهون حضور و فعالیت مؤثر کارکنان است.
در جبران زحمات کارکنان نیز اقدامات خوبی در حد توان دانشگاه صورت گرفت. هم روش پرداخت کارانه کارکنان درمانی تغییر یافت و هم منابع آن افزایش یافت. در واقع افزایش کارانه پرسنل درمانی ناشی از حجم بیشتر فعالیت ها و افزایش تعرفه ها پس از سال ها ثبات غیرطبیعی آن است، اتفاقی که پس از دو دهه رخ داد و تعرفه خدمات را تا حدودی به اعداد واقعی نزدیک کرد. باید توجه داشت که در شرایطی که منابع دولت به دلیل تحریم های شدید و کاهش قیمت نفت به شدت محدود است، طبعا نمی توان منتظر افزایش پرداخت های مستمر از منابع دولتی بود. همین موضوع در پرداخت پاداش بازنشستگی اکنون خود را نشان می دهد و علیرغم تأکید من و تلاش همکاران امکان پرداخت به روز آن فراهم نشده است. متأسفانه به دلیل مشکلات ناشی از تأخیر زیاد پرداخت بیمه ها به بیمارستان ها، دانشگاه ناچار است از منابع خود برای اداره امور مراکز درمانی و تداوم ارائه خدمت استفاده کند و اگرچه تراز دانشگاه همچنان مثبت است اما نقدینگی کافی برای پرداخت به موقع دیون وجود ندارد. امیدوارم با رفع این مشکل و فراهم شدن نقدینگی کافی بتوانیم مانند دو سال گذشته پرداخت های پرسنلی را در همه سطوح به روز کنیم. واقعیت این است که پرداخت کارانه تا مردادماه هم به سختی و علیرغم طلب 440 میلیارد تومانی دانشگاه از بیمه ها صورت گرفت.  
ضمن تشکر از زحمات تمام کارکنان شریفی که وظایف خود را به طور کامل و درست انجام می دهند تا دانشگاه بتواند به اهداف تعیین شده دست یابد، به ایشان اطمینان می دهم که یکی از مهمترین دغدغه های هیأت رئیسه دانشگاه معیشت کارکنان است و این موضوع به صور مختلف مورد تأکید است.

هیأت امنا
جلسه هیأت امنای دانشگاه عصر روز چهارشنبه 23 دی ماه تشکیل شد و در آن گزارش حسابرس دانشگاه ارائه شد و پیشنهادات دانشگاه نیز مورد بحث قرار گرفت. ظرفیت هیأت امنا یکی از مهم ترین امتیازات دانشگاه به موجب قانون برنامه توسعه پنجم است. در واقع هیأت امنا می تواند در مورد نحوه هزینه کرد اعتبارات عمومی مصوب و درآمد اختصاصی دانشگاه تصمیم گیری کند و گرچه از تمام این ظرفیت به دلایل مختلف استفاده نمی شود اما همین مقدار هم بسیار کمک کننده است و باعث ایجاد قدرت مانور بر اساس مصالح دانشگاه می شود. حضور ثابت و مؤثر جناب آقای محمد فروزنده در هیأت امنای دانشگاه علوم پزشکی تهران واقعا ارزشمند است. اساتید محترم دانشگاه آقایان دکتر شفیعی و دکتر امامی رضوی نیز همیشه در جلسات نقش مؤثری دارند و سایر اعضا نیز هر زمان که حضور داشته باشند بیشترین حمایت را از فعالیت های دانشگاه می نمایند. امیدوارم زمزمه هایی که در مورد تغییر این بند از قانون در برنامه توسعه ششم مطرح شد درست نباشد و این پشتوانه ارزشمند همچنان در کنار دانشگاه قرار داشته باشد؛ در غیر این صورت دانشگاه نیازی به رئیس هم نخواهد داشت و مانند بسیاری ادارات دیگر با یک مدیر کل امور را خواهد گذراند.

آلودگی هوا: مردم و دولت
موضوع آلودگی هوا مانند بسیاری از موارد دیگر رنگ و بوی سیاسی گرفت. اظهارنظرهای فراوان در مورد نقش دولت ها در ایجاد یا کنترل آلودگی هوای تهران در رسانه ها مطرح شد و مانند بسیاری موارد مشابه اصل موضوع به علت مبهم شدن فضای بحث در حاشیه قرار گرفت. اگرچه ممکن است همکاران ما در پژوهشکده محیط زیست بتوانند در باره مسائل تخصصی موضوع اظهارنظر کنند اما من به هیچ وجه در این زمینه صاحب نظر نیستم و می خواهم از نگاه دیگری به آن بپردازم.
نگاه اول:
چرا موضوعاتی مانند این و موارد مشابه فراوان مثل روغن پالم و آلودگی آب معدنی و قیمت بلیط هواپیما و قطار و تراکم فروشی و امثال اینها که ماهیت تخصصی دارند به سرعت دچار حواشی سیاسی می شوند و اصل موضوع که فنی است مورد تردید قرار می گیرد؟ دستگاه های حاکمیتی تا کی باید در این امور تابع جناح بندی ها باشند و از دیدگاه کارشناسی فاصله بگیرند؟ در چند شب گذشته مباحثه مبسوطی را از سیما درباره از بین رفتن دسترسی به قسمت اعظم سواحل دریای خزر شاهد بودم و جالب اینکه مسئولان مرتب مجبور بودند بگویند این اتفاقات در گذشته افتاده است و اکنون ما در حال اصلاح آن هستیم یا دیگر اجازه نمی دهیم اتفاق بیفتد. آلودگی هوای تهران بدون شک یکی از مهمترین مسائل این شهر است و اتفاق جدیدی هم نیست. شرایط مشابه در کلان شهرهای دنیا مثل لندن و لس آنجلس قبلا رخ داده و بعضا بسیار خطرناک تر از شرایط فعلی ما هم بوده است اما بدون تغییر محل زندگی مردم و تبلیغ به مهاجرت با راهکارهای مناسب حل شده اند. مانند هر موضوع دیگری شواهد متعدد برای روش های حل این مسئله وجود دارد اگر قرار باشد با روش علمی با موضوع برخورد کنیم؛ در واقع باید مشکل را در سیاست زدگی بیش از حد اموری جستجو کرد که ماهیت کارشناسی دارند.
نگاه دوم:
مردم ما تا کی می خواهند پاسخ هر مشکلی را از دولت دریافت کنند؟ چرا در پاسخ به هر سؤالی یک جواب شنیده می شود:«دولت باید برای آن فکری بکند». آیا ما به وظایف خود در قبال جامعه و از جمله محیط زیست درست عمل می کنیم؟ آیا راه حل هر مشکلی در جامعه مداخله دولت است؟ دولت متولی امور اساسی مانند دفاع، سلامت و آموزش است و این ما هستیم که باید برای بقیه امور فکر و اقدام کنیم. شاید با خود بگویید من در ایران زندگی نمی کنم یا ایران را نمی شناسم و نمی دانم که بیش از 80 درصد اقتصاد کشور دولتی است؛ اما من هم مثل شما این موضوعات را می دانم و به همین جهت هم اشکال دارم. تا وقتی هر یک از ما مردم برای محیطی که در آن زندگی و کار می کنیم به فکر اصلاح نباشیم دولت نخواهد توانست هیچ اقدام بزرگی را به سرانجام رساند. مشکلات سال های اخیر و بخصوص تحریم ها و کاهش شدید قیمت نفت در دو سال گذشته به همه ما نشان داد که اتکاء به نفت روش عاقلانه ای نیست و ما باید بجز این نعمت خداداد به روش های دیگر هم فکر کنیم. البته می دانم که متأسفانه این ذهنیت هنوز بر اغلب مردم کشورمان غلبه دارد که سهم خود را از نفت می گیرند. سؤال این است که اگر نفت به فروش نرفت یا پول آن به کشور برنگشت (چنانچه در چند سال گذشته شاهد آن هستیم) چه کار باید کرد؟ البته موضوع محیط زیست ماهیتا بیشتر به دولت و تصمیمات آن بستگی دارد اما خودروی من و شما در حد استاندارد خودش درست کار می کند؟ وسائل حرارتی منازل ما درست کار می کنند؟ کارخانجات و کارگاه ها آلودگی بیش از حد مجاز تولید نمی کنند؟ به نظر شما جالب نیست که هر یک از ما در موضوعات شخصی سعی کنیم آنچه ارزان تر و راحت تر است را انجام دهیم حتی اگر خلاف ضوابط باشد و بعد در زمان بروز مشکل مدعی دولت باشیم؟
حاصل جمع این دو نگاه این است که دولت و ملت هر یک باید وظائف خود را به درستی انجام دهند. حکومت به معنای عام آن (و نه فقط قوه مجریه) باید مسائل فنی را با برخورد کارشناسی و غیر سیاسی و بصورت شفاف حل کند و مردم باید به وظائفی که در قبال جامعه و حکومت دارند درست عمل کنند. به نظر می رسد این تنها مسیر توسعه باشد که به گمان من ما هنوز وارد آن نشده ایم.

حواشی
در این ماه یک روز پنجشنبه را در کارگاه منتورینگ گروه های جراحی در بیمارستان امام خمینی گذراندم که به همت دوست بزرگوارم آقای دکتر کشوری برگزار شد. موضوع منتورینگ که آنرا به شاگردپروری یا مرشدی یا راهنمایی ترجمه کرده اند یکی از نقاط مغفول در دانشگاه است. هیچ کس در این محیط از راهنمایی و ارشاد افراد باسابقه و خیرخواه بی نیاز نیست بخصوص دانشجویان، دستیاران، هیأت علمی و کارکنان جدید الورود. مباحثی که در این کارگاه مطرح شد بیش از پیش مرا به اهمیت داشتن یک منتور یا مرشد برای افراد تازه معتقد کرد. باید در این زمینه اقدامی جدی انجام داد. در بعضی مراکز علمی معتبر انتخاب یک یا دو نفر به عنوان منتور برای افرادی که کار دانشگاهی را آغاز می کنند اجباری است. البته در سطح دانشجویی این کار از چند سال قبل آغاز شده و نتایج بسیار خوبی هم در پی داشته است که یکی از دانشجویان طراح آن در یک جلسه شورای دانشگاه گزارش آن را ارائه داد.
ورزش در این ماه قطع نشد اما همچنان با مشکلاتی روبرو است. عضلاتی که روزی برای 3 ساعت ورزش سنگین ممتد آماده بود اکنون ضعیف شده و تحمل ورزش سبک هفته ای یک بار را هم ندارد. البته من این را به گردن تاریخ تولد نمی اندازم چون بسیارند افراد با سنین خیلی بالاتر که خود را آماده نگهداشته اند. تنظیم وقت یک مشکل جدی است اما غیر قابل حل نیست.
حضور در اعمال جراحی و به خصوص پیوند کبد که به همت همه همکارانم علیرغم تمام کمبودها به خوبی پیش می رود از نقاط روحیه بخش و انرژی دهنده است. اتاق عمل یکی از بهترین جاهایی است که می توان عمر را سپری کرد. محیطی که بیمار صرفنظر از همه چیز اعم از مادیات و موقعیت و سطح زندگی دیده می شود و همه تمام تلاش خود را می کنند تا بهترین کار برایش انجام شود. اگر محیط اتاق عمل را به فضای احرام در زمان حج تشبیه کنم گزاف نگفته ام چراکه وقتی بیمار روی تخت عمل قرار می گیرد دیگر برای هیچ کس فرقی ندارد که از کجا آمده و کیست؛ همانطور که همه حجاج در لباس احرام مانند یکدیگر و بدون مزیت طواف می کنند.


سخن آخر
بعضی روزهای این ماه خستگی ناشی از حواشی منفی کار و نه خود کار خیلی شدید بود به طوری که پس از سال ها یک روز عصر که اتفاقا هوا هم بسیار خوب بود دچار سردرد و سرگیجه شدم. اصل کار که به طور متوسط 15 ساعت در روز است (بجز پیوند که معمولا در ساعات عصر و شب انجام می شود) برایم سخت نیست اما گاهی حواشی باعث تخلیه انرژی می شود. خوشبختانه عوامل شارژ مجدد در دانشگاه آنقدر بالا هست که انرژی به سرعت بازیابی شود اما در عین حال از خداوند می خواهم که توان بیشتر برای حرکت در مسیر درست را تا زمانی که در این مسئولیت هستم به من ارزانی کند. سالم و شاد باشید.

دكتر علي جعفريان
دی ١٣٩٤

مهدی  گلپایگانی
تهیه کننده:

مهدی گلپایگانی

56 نظر برای این مقاله وجود دارد

عبداللهی

عبداللهی

78/10/11 - 00:00

برایتان آرزوی سلامتی دارم

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

در بسیاری از این ملاقات ها من این جمله را می شنوم که حضور هیئت رئیسه در این سطح در محیط سابقه ندارد.

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
بدون نام

بدون نام

78/10/11 - 00:00

سلام وخسته نباشيد آقاي دكترعزيزومحترم تابحال شده به تفاوت حقوق كاركنان قراردادي حرفه اي وغيرحرفه اي توجه كنيد ونظري بدهيد ويا باكاركنان پيماني ورسمي ولا اقل ازنظرحقوقي تبعيض قائل نشويد؟

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
م.م

م.م

78/10/11 - 00:00

با سلام و خسته نباشی خدمت آقای دکتر جعفریان امیدوارم که خداوند به شما سلامتی بده که با این همه مشغله و حواشی باز هم برای همه ما مستخدمین دانشگاه گزارش تهیه می کنید .درود بر شما

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

بسمه تعالي با سلام و احترام، مثل هميشه از صحبت هاي صميمانه و ماهانه رئيس محترم دانشگاه كه ديگه به آن عادت كرده ايم و چه عادت خوبي هم است لذت بردم. نظرات رئيس محترم دانشگاه در خصوص رتبه بندي آموزش بسيار متين، بجا و كاملا صحيح است. طبعا در هر رتبه بندي دوره اي معمولا خوب است كه شاخص ها و مولفه ها، بازنگري و بروز شوند. در هر صورت غفلت نكنيم كه قداست و توليت (دانشگاه مادر) دانشگاه علوم پزشكي تهران ايجاب مي كند كه احراز رتبه اول از سوي دانشگاه شهيد بهشتي و هر دانشگاه ديگري در ميهن اسلاميمان به هر دليلي، از س

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

با سلام وخسته نباشید جناب آقای رییس هنوز دی ماه تموم نشده گزارش رسانه ای شده ودیگر آنکه پیش تر در مورد برجام مطلبی داشتید والان از لغو تحریم ها مطلبی ننوشتید ؟ ودر کنار اشاره زیبایتان به مرشد .... بنظر می رسد مرشد در بین مسئولین اجرایی ومدیریتی دانشگاه وواحدها خیلی مورد نیاز است بسا که دربرخی از واحدها ودر آن محلی که به یاد این موضوع افتادید خبری نیست از مبحث.

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

این سایت ما دانشگاه تهرانی هاست داریم با هم حرف می زنیم استاد گرامی از اینجا که نمیشه به کسی تبریک گفت

پرسنل بیمارستان

پرسنل بیمارستان

78/10/11 - 00:00

با سلام و خسته نباشید. آقای دکتر در گزارش شما از پرسنل صحبت کردید و دقیقا خود شما هم نوشتید که افزایش کارانه پرسنل درمانی، آقای دکتر پرسنل اداری -پشتیبانی آیا در بیمارستان شما جز پرسنل نیستند؟ آیا کارهای پرسنل درمانی شما توسط همین پرسنل اداری-پشتیبانی انجام نمی شود؟ حساسیت کاری در پرسنل اداری بالا نیست که اگر گزارش اشتباه یا نامه ای استباه درج شود چه خساراتی ممکن است وارد شود؟ آیا میدانید یک افشای راز یه بیمارستان ورسانه ای کردن یک مشکل چه جنجالی را برپا میکند؟ آیا ما ریه نداریم که باید در زمان آلودگی هوا م

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
کارمند دانشگاه

کارمند دانشگاه

78/10/11 - 00:00

سلام ضمن عرض خسته نباشید من هم با شما موافق هستم ، امان از دست حواشی که تمام انرژی انسان را تخلیه می کند اما ما همیشه امیدوار به عنایات باریتعالی هستیم وقدرت کار را از اتکا به او می گیریم ، ما زنده به آنیم که آرام نگیریم.

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

روز یانزده ساعت کار! آقای رییس من روزی شانزده ساعت کار می کنم پس در این یک مورد از شما جلو هستم!! موفق باشید

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

باعرض سلام و ادب با نهایت سپاس، تقاضا دارم دستورفرمایید وب سایتی به نام ONLINE FACULTY/STAFF DEVELOPMENT در زیرمجموعه وب سایت دانشگاه درست شود و مجموعه کارگاه ها در آن قرار گیرد.بتدریج می توان آن را interactiveنمود به گونه ای که فرد پس از گذراندن و دیدن فیلم آن کارگاه به آزمونی پاسخ دهد و آنلاین گواهی بگیرد.با توجه به heterogenicity وظایف اعضای هیئت علمی ومکان و زمان کاری آنها ، این اقدام می تواند گزینه خوبی برای: اولا اطلاع رسانی و ثانیا بهره برداری اعضای محترم هیئت علمی و سایرکارکنان محترم دانشگاه

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

باعرض سلام و عرض ادب و عرض ارادت الحمدالله تحریم ها تمام شد. استدعا دارد برای خرید مجلات و کتب الکترونیک لازم و کاربردی به صورت حتی الامکان کامل دستورمقتضی در صورت امکان صادرفرمایید. با نهایت سپاس و قدردانی فراوان

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

باسلام خدمت استاد گرامی از اینکه بالاخره در یکی از گزارشات خود توجهی به کارمندان و پرسنل دانشگاه داشتید متشکریم انشااله تداوم داشته باشد

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

سلام رییس.....خدا قوت دلاور

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
atena rajbei

atena rajbei

78/10/11 - 00:00

خدا قوت آقای دکتر ، چقدر زیبا گفتین که اتاق عمل مثل زمان حج می مونه... شاید خیلی از دوستان از نیت و هدف واقعی شما خبر نداشته باشن مهم نیست مهم اینکه اونی که خبر داره و نظاره گر کارهای شماست و سرمنشاء تمام انرژی های مثبت شما تو تک تک مراحل زندگیتون خواهد بود . الا به ذکر الله تطمئن القلوب ... همین جمله رو بگم بس وقتی خیلی خیلی ناراحتین و تکرار کردن این ذکر میشه منبع انرژی . انشالله همیشه تندرست باشین پایدار .

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

با سلام جناب اقاي دكتر جعفريان اين اولين بار بود كه گزارش ماهيانه شما را خواندم ،برايم جالب بود كه يك مسول اينگونه درد دل كند،نظر شما رو كاملا قبول دارم ،خيلي وقتها خود كار سخت نيست وحتي باعث شادي مي شود ،انچه كه سخت مي كند حواشي ان وفرسايش حاصل از ان است كه كار را سخت مي كند .هميشه موفق وپيروز باشيد

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
کارمند دانشکده پرستاری

کارمند دانشکده پرستاری

78/10/11 - 00:00

اقای دکتر سلام کارمندان دانشکده ها هم نیاز به کارانه و دریافتی متناسب با سایرین دارند ماهم به بدنه بزرگ دانشگاه تعلق ذاریم و قطعا پر فشاری کار در واحدهای دانشگاه به دوش ماهم هست . با کارانه 3 ماهه با مبلغ کل 199000 تومان نمیشود انگیزه داشت .

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

سلام و خدا قوت؛ انرژی تان برقرار. دانشگاه هم نیاز به انرژی جدید دارد. دانشگاه نوآور و خلاق، نیاز به اقدامات متهورانه و انرژی زا در همین دوره دارد تا در سرازیری پایان دوره چهار ساله، بدون شارژ وارد دوره چهار ساله بعد نشود.

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
س

س

78/10/11 - 00:00

من خودم خسته و تو فاز دپرشن بودم که این گزارش هم بر آن افزود.نکته خوشحال کننده ای نداشت

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

آقای دکتر جعفریان عزیز خسته نباشید از زحمات شما سپاسگزاریم. از یک نکته نمیشه غافل شد ضربه ای که ادغام دو دانشگاه به دانشگاه تهران زده موجب میشه رقابت نامناسب پیش بیاد و همه فکر کنن باید از دانشگاه ما باید جلو بزنن همین طور که در چند روز اخیر این خبر در تمام رسانه ها گسترش پیدا کرد. برقراری ارتباط صلح جویانه یکی از مهم ترین رفتارهای مدیر است که در وجود شما نهفته است.

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

سلام آقای دکتر خیلی ممنونیم از همه تلاش ها و زحمات. خدا قوت، سلامت باشید که واقعا چنین همت و تلاشی بی نظیر بوده است. امیدوارم همه قدر داشته هایمان را بدانیم.

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
lمهمان

lمهمان

78/10/11 - 00:00

با سلام .حرفهاتون زیباست که به فکر معیشت کارمندان هستید ولی با اضافه شدن ساعت کاری و اضافه شدن حجم کارپرسنل بهداشتی نه از کارانه خبری هست و نه از اضافه شدن اضافه کار .پناه می بریم به خدا

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

با سلام و احترام خدمت شما پزشک فرهیخته و رئیس مهربان ، هر انچه از دل بر اید بر دل نشیند ما همه می دانیم که شما با تمام وجود سعی در بهبود معیشت پرسنل دارید ولی متاسفانه این اقدام در عمل موثر نشده است تفاوت فاحشی در دریافتی های افراد وجود دارد به نظر من اگر شما گزارشی از دریافتی پزشکان در سطوح مختلف دانشگاه به خصوص شبکه های بهداشتی و دانشکده ها دریافت کنید ملاحظه می فرمایید که این اختلاف تا چه حد محسوس است و هیچ کس رسیدگی نمی کند با تشکر

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
داریوش

داریوش

78/10/11 - 00:00

سلام و تشکر برای انتشار گزارش. اگر چه شما هم نظراتی در خصوص رتبه بندی آموزشی دانشگاه گفتید، اما بهرحال نمی تونیم این مسئله رو ردکنیم که کیفیت آموزش در دانشگاه جای بهبود داره. این مسئله حداقل برای من به عنوان دانشجو بعد از پنج سال خیلی روشن هست. بنظرم یک شورایی متشکل از همه ذی نفعان (اساتید، دانشجویان، مسئولین پشتیبانی) تشکیل بدیم تا به یک برنامه اجرایی برای توسعه کیفی آموزش برسیم که همه در اجراش احساس مسئولیت کنند. بویژه حالا و با اجرای تحول در آموزش.

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

خدا قوت استاد گرامی. ما هم از خداوند میخواهیم که توان بیشتر برای حرکت در مسیر درست را به شما ارزانی کند. حواشی زیاد است اما ایمان و توکلی که در شما سراغ داریم افزون تر. سالم و سربلند باشید.

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

دوست بزرگوار منظور آقای دکتر این نیست که نیاز به بهبود کیفیت وجود ندارد کیفیت امری ثابت نیست کیفیت امری پویا است همیشه و همه جا نیاز به بهبود کیفیت وجود دارد.

78/10/11 - 00:00

به نام خداوند جان و خرد بنده عضو هیات علمی دانشگاه امیدبخش علوم پزشکی تهران هستم صرفاً چون دغدغه دانشگاه عزیزم دانشگاه علوم پزشکی تهران را دارم وهمه ما باید داشته باشیم. ما باید مالک دانشگاه خود باشیم و تک تک همکاران، اساتید و دانشجویان دغدغه دانشگاه خود را داشته باشند چه از آن زیاد حقوق می��گیرند چه کم چه ناراضی چه خوشحال. این چند نکته را که از روی مقالات مطالعه کردم خدمت بزرگوارانی که در وزارت بهداشت مخلصانه فعالیت می�نمایند عرض می�کنم. ابتدا به معرفی چند شاخص هرگونه رتبه بندی ار جمله رتبه�بندی�های دان

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
من

من

78/10/11 - 00:00

گزارشات اقای رییس اخیرا خیلی نصیحت گونه شده!!!!!

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

سلام آقای دکتر جعفریان واقعا خدا قوت. سپاس برای تلاش های بی وقفه شما. جناب دکتر اگر این نظر را هم سانسور نکنند می خواستم خواهش کنم همانطو ر که شما صادقانه گزارش می دهید بزرگواران اجازه دهند نظراتی که میدهیم و خیر خواهانه است سانسور و حذف نشود. اگر بگوییم همه چیز خوب است که درست نیست و بلکه خطرناک است. وقتی گزارش های شما را می خوانیم به علت صداقت و خیرخواهانه بودن آن امیدوار میشویم اما وقتی نظرات ما سانسور میشود احساس خوبی نداریم. برای مثال در خصوص انتخاب طلايه داران دانشگاه خواسته بودیم که دقت بیشتری شود. ی

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

رتبه بندی رازی که اول شدیم که مهم تره چرا به اون توجه نمی کنیم همش منفی نباشیم

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

آقای دکتر جعفریان عزیز، تلاش بی پایان و زحمات صادقانه شما بر کسی پوشیده نیست و به عنوان یک هیات علمی از شما صمیمانه تشکر میکنم و به شما اطمینان میدهم اکثریت اعضای دانشگاه برای ارتقا جایگاه دانشگاه تمام تلاش خود را به کار بسته اند. پس حواشی در مقابل اراده اکثریت چیزی نیست که درخور توجه باشد. خداوند پشتیبان شما و همه همکاران پرتلاش دانشگاه باشد

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
هادی

هادی

78/10/11 - 00:00

سلام و عرض ادب امید است روزی برسه بالاخره کارشناسان دانشگاهی یه راه حلی برای مشکل آلودگی هواوی تهران پیدا کنند. هم اکنون هوای تهران یکی از بزرگترین خطراتی است که مردم رو دچار مشکل کرده من خودم به شخصه واقعا میترسم از آینده از بیماری هایی که احتمالا بهش مبتلا بشیم امید است متخصصان دانشگاهی عزیزمون این مشکل رو حل کنند. http://inten.asia/bog-2

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

آقای دکتر جعفریان سلام در مورد تمام حرفهایتان باید بگویم دو صد گفته چون نیم کردار نیست همه حرفها روی کاغذ قشنگ و زیباست اما در عمل

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

علت اینکه دانشگاه علوم پزشکی تهران قانون کارانه جدید(مبتنی برعملکرد)رابرای پرسنل اداری وپرستاری اجرا نمی کند چیست؟چرا دانشگاه نرم افزارقاصدک راکنار گذاشته وازنرم افزار خود استفاده می کندچیست؟چرا دانشگاه مقابل دستورالعمل وزارت خانه ایستاده است؟حق الناس را چه میکنید؟

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

جناب آقاي دكتر كمي از كارمندان بخش درماني و ستادي فاصله بگيريد و كمي توجه به كارمندان دانشكده ها كنيد. بعد از ادغام پرديس بين الملل با دانشكده هاي مادر(مثل دانشكده پزشكي) فشار كاري و بار مضاعفي هم به اين كارمندان اضافه شد كه نه تنها كار اين افراد ديده نشده و حتي اون ميزان حق الزحمه اي كه براي اين كار پرداخت ميشه فقط تو جيب يه عده كه واقعا اجهافي در حق بقيه كارشناسان است.

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
کارمند امیدوار

کارمند امیدوار

78/10/11 - 00:00

سلام و ارادت آقای دکتر مستدعی است در خصوص تبدیل وضعیت قراردادیهای ادواری دار هم مجددا دستور پیگیری بفرمایید

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
کارمند دانشکده دندانپزشکی

کارمند دانشکده دندانپزشکی

78/10/11 - 00:00

با سلام و عرض خسته نباشید. آقای دکتر لطفا به درد ما کارکنان این دانشکده رسیدگی فرمایید که بدون دریافت کارانه که تمام دانشکده ها دریافت می کنند و هیچگونه پاداش و اضافه کار مدام با تصمیمات کارشناسی نشده و زورمدار مدیریت نیز مواجهیم . ساعت کاری کدام بخش دانشگاه طبق قانون خدمات کشوری است که ما باید با ابلاغ شفاهی مدیریت سرمایه انسانی (نقل قول از مدیریت دانشکده) باید تا ساعت 16 سر کار باشیم. عاجزانه خواهشمندم رسیدگی فرمایید بسیار سپاسگذارم

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
کارمند غیرحرفه ای

کارمند غیرحرفه ای

78/10/11 - 00:00

سلام و خسته نباشید آقای دکتر لطفا نسبت به رفع تبعیض آشکاری که در حق ما روا می شود اقدام نمایید. متشکرم

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
همکار

همکار

78/10/11 - 00:00

با تشکر از زحمات جتاب آقای دکتر جعفریان و همکاران محترم شان از جمله آقای دکتر بیگلر خیلی دوست داشتنی و زحمت کش،جناب آقای دکتر جعفریان چرا در دانشگاه بعضی همکاران حرفه ای شدند اما ما بعد از بیست سال سابقه با مدرک لسانس هنوز به خاطر این که می گویند سازمان شما چارت ندارد ما را حرفه ای نمی کنند از شما خواهش می کنیم به داد ما هم برسید. با تشکر

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
هیئت علمی پرستاری مامایی

هیئت علمی پرستاری مامایی

78/10/11 - 00:00

آقای دکتر پیشنهاد میکنم با مدیران حاشیه ساز دانشکده ها مدارا نفرمایید.

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

ممنون استاد بزرگوار خدا به شما صبر و سلامتی روز افزون دهاد.

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
کارمند غیر حرفه ای

کارمند غیر حرفه ای

78/10/11 - 00:00

با سلام و خسته نباشید خدمت دکتر عزیز از شما خواهش می کنم به مسئله تبعیض در پرداختها به بویژه قراردادیهای غیرحرفه ای رسیدگی نمایید. متشکرم

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

با سلام به رئیس محترم دانشگاه واستاد بزرگوار از حاشیه گفتید . این حاشیه در سطح جنابعالی سردرد آفربین می شود و در سطح ما آبرو، عزت یک انسان را گاهی اوقات یکسری از همکاران غافل از خدا به چلش کشیده می شود. انقدر راحت تهمت می زنند چرا که می دانند حرفهایشان خریدار دارد و کسی هم به دنبال حقیقت این حرفها و هدف اصلی این آدمها نمی رود. ای کاش فکر اساسی شود برای حفظ حریم شخصی و کاری هر کارمند به عنوان یک انسان. به مدیران آموزش داده شود که شنیدن کوچکترین غیبتی و میدان دادن به اینگونه افراد به منزله شریک جرم بودن با آ

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
قراداد غیر حرفه ای

قراداد غیر حرفه ای

78/10/11 - 00:00

با سلام و خدا قوت خدمت رئیس محترم دانشگاه. لطفا فکری به حال نیوروهای غیرحرفه ای دانشگاه با مدرک کارشناسی و بالاتر بفرمایید. اجر شما با اباعبدالله

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

با عرض سلام و خسته نباشید جناب آقای دکتر جعفریان، ضمن عرض خسته نباشید خدمت جنابعالی، چرا در خصوص نیروهای قراردادی دانشگاه اقدامی صورت نمی پذیرد. در همه زمینه صحبت به میان میآید بغیر از تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی. لطفا اقدام بفرمائید.

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

باعرض سلام و وقت بخیر جناب آقای دکتر جعفریان ضمن عرض خسته نباشید، باطلاع میرساند ما نیروهای قراردادی با سابقه بالای 20 سال با مدرک لیسانس و بالاتر و مرتبط با نوع کار خود، هنوز بلاتکلیف بوده و تبدیل وضعیت پیدا نکرده و سابقه کار ما در حکم ما لحاظ نمیشود. چرا ما نیروهای قراردادی با مدارک بالا باید همانند یک نیروی خدماتی حقوق و مزایای یکسانی دریافت کرده و هیچ تفاوتی با آنها و حتی کسانی که جدید استخدام میشوند نداریم و حتی کمتر از نیروهای جدید استخدام نیز هستیم. خواهشمندیم فکری به حال ما بکنید. با تشکر

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
سلیمان نژاد

سلیمان نژاد

78/10/11 - 00:00

اقای دکتر جعفریان، استاد گرامی و ریاست محترم و پرتلاش دانشگاه فعالیت های گرانبها و تلاش مثبت شما در دانشگاه و بیمارستان ها آشکار و مشخص است و به شما خدا قوت و دست تان درد نکنه می گوییم. خدا یار و همراه تان باشد.

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

با عرض سلام وخدا قوت به رییس محترم وتلاشگر پیشنهاد می شود با اجرای برجام وفراهم شدن تخصیص های ارزی وزارت بهداشت توسط بانک مرکزی به مانند سنوات قبل ،جهت تامین تجهیزات پزشکی و ازمایشگاهی وتحقیقاتی بصورت مستقیم از کمپانی های خارجی و درراستای بروز سانی این قبیل نیازمندی های واحدهای تابعه با قیمت تمام شده پایین تر ،نسبت به احیای بخش سفارشات خارجی دانشگاه که متاسفانه در زمان ادغام منحل گردید اقدام گردد با تشکر

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
مرکز بهداشت ایت

مرکز بهداشت ایت

78/10/11 - 00:00

بنام خدا با سلام خدمت ریاست محترم کارمندان مرکز بهداشت ایت نقطه نظراتی راجع به افزایش ساعت کاری مراکز از اول بهمن 94 داشتند که خدمتتان تقدیم میگردد. 1- ایا بهتر نبود قبل از اجرای چنین طرح بزرگی ابتدا مسایل زمینه ای ان رفع میشد از قبیل مهد کودک نمازخانه ناهار سرویس ایاب ذهاب چون اکثر پرسنل مرکز خانم بوده و با منزل خود بین 1-2 ساعت در راه هستند و تعدادی از این خانمها و کلیه اقایان برای کار بعد از ظهرشان دچار مشکلات عدیده ای شده اند . 2- اگر ساعت کاری مراکز کمتر از ستادها بوده در عوض پرسنل ستاد برنامه های فوق

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

با آرزوي سلامتي و موفقيت براي شما استاد بزرگوار ، خسته نباشيد .

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

آقای دکتر سلام در مورد کارمندان با سابقه اشاره خوبی فرمودید متاسفانه در چند سال اخیر شاهد هستیم کارمندانی که از در بیمارستانها وارد می شوند یک راست می روند در مشاغل و کارهای خوب و راحت و مزایای بالا و مهم می روند و کارمندانی که سالها در آن بیمارستان زحمت کشیده اند هیچ گونه پیشرفتی ندارند چیزی که اهمیت ندارد سابقه و احترام به سوابق و مویی که انسان در دانشگاه سفید کرده است تجربه ای که کسب کرده است چه فایده آقای دکتر سخنان شما زیباست اما فقط روی کاغذ و عملا اجرایی ندارد و اجرا نمی شود کاش سیستم ما هم مثل سی

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

سلام وخداقوت خدمت اقای دکتر جعفریان اقای دکتر واقعا انتظارشما از پرسنل بخش درمان چیست ؟بعداز طرح سلامت بیماران مراجعه کننده حداقل چند برابرشده است وتعدادپرسنل تغییری نکرده است وهمه همکاران بیمارستانی از جان مایه می گذارند برای خدمت رسانی هرچه بهتر اما؟؟؟؟؟ اضافه کار قطع شد - کارانه شش ماه است که پرداخت نشده است ومبلغ ان نیز کاهش پیدا کرده است ............ انگیزه کارکنان ازبین رفته است واین برای بخش درمان واقعا فاجعه است لطفا به این قضیه رسیدگی شود .

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

باسلام و خسته نباشید خدمت اقای دکترجعفریان. درارتباط با پرداخت کارانه از زمان طرح سلامت من با سابقه 19سال با کسی که سابقه کمتری دارد و ار لحاظ مدرک من لیسانس و دیگری دیپلم فقط چند تومان باهم اختلاف داریم میخواستم بدانم واقعا این عادلانه ست چه انگیزه ای برای کارکردن باید داشت اضافه کار که قطع شده امیدوارم هرچه سریعتر این بی عدالتیها سروسامان بگیرد. پرسنل بیمارستان

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

سلام با توجه به فیلتر بودن سایتهای تویتر و فیس بوک چرا لینک های آن ها در این سایت وجود دارد؟

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

با سلام و خسته نباشید خدمت اقای دکتر نمی دانم واقعا شما این مطالب را مخوانید یا نه اما ما که این مطالب را م نویسیم به امید اینکه شما انرا مطالعه مکنید م نویسیم و امید داریم که تغییری ایجاد شو د پرسنل خدوم پذیرش که در صف اول خدمت رسانی به مراجعین قرار دارند بسیار مظلوم واقع شده اند در واقع نه جزو پرسنل درمان هستند نه جزو پرسنل اداری مانند پرسنل درمانی کار میکنند اما دریافتی منحصر به فر د دارند نه شبیه درمانی نه اداری - حق مارا ضایع می کنند و دست ما به جایی نمیرسد خواهشمندیم به این وضعیت سر و سامان ده

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
همکار

همکار

78/10/11 - 00:00

با سلام آقای دکتر جعفریان لطفا نیروهای قراردادی چرا تبدیل وضعیت نمی شوند. سالهای قدیم یک کارمند بعد از دو یا سه سال پیمانی و یا رسمی می شدند. پس الان چرا بعد از 20 سال با مدرک لیسانس هنوز غیر حرفای کار می کنند آیا اگر شما هم قردادی کار می کردید بعداز بیست سال از مسئول خودتان انتظار نداشتی تبدیل وضعیت شوید.؟؟؟ چرا ؟؟؟ تا کی ؟

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

علت این واگذاریها وخصوصی سازی بیهوده وبیحاصل که دربعضی بیمارستانها اتفاق افتاده چیست؟مگر میشود اورژانس به سوددهی برسد؟اقا دکتر جعفریان تاکنون این قراردادهای واگذاری را تاکنون مطالعه کرده اید؟نگاهی به سهم بیمارستان وپیمانکار بیندازید.

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

آقای دکتر جعفریان عزیز، تلاش بی پایان و زحمات صادقانه شما بر کسی پوشیده نیست ولی بی عدالتی در واحدهای دانشگاه بسیار است کسی که راه دور تر می رود و در مناطق محروم در جنوب تهران خدمت می کند کمتر حقوق و مزایا در یافت می کند در کجای دنیا یک پزشک کمتر از یک خدماتی دریافتی دارد که متاسفانه در این دانشگاه این اتفاق می افتد لطفا رسیدگی کنید .

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *