مجموعه محتوای خبری ریاست دانشگاه

 

تجلیل از اساتید پیشکسوت دانشگاه همزمان با روز پزشک

دکتر قناعتی: در هرجایگاهی‌ که هستیم دست به دست هم، کار خود را درست انجام دهیم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در مراسمی که به مناسبت روز پزشک و تجلیل از ۴۸ استاد بازنشسته دانشگاه (از سال ۱۳۹۹ تا کنون) برگزار شد، گفت: در هرجایگاهی‌ که هستیم دست به دست هم، کار خود را درست انجام دهیم.

تجلیل از اساتید پیشکسوت دانشگاه همزمان با روز پزشک

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در مراسم روز پزشک یکم شهریور ۱۴۰۲ و رونمایی از کارت شناسایی بازنشستگی اساتید در سالن آمفی تئاتر کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی(عج)، دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، با تبریک روز پزشک، حضور در جمع اساتید بزرگ دانشگاه را افتخارآفرین و پرمسئولیت دانست و گفت: خدمات اساتید پیشکسوت دانشگاه را ارج می‌نهیم و امیدواریم همچنان از حضور آنان در پیشبرد اهداف دانشگاه بهره‌مند باشیم.  
دکتر قناعتی با تاکید براینکه دانشگاه از ابتدا تاکنون بر مدار افتخارآفرینی است افزود: اگرچه دانشگاه در طول این سال‌ها با فراز و نشیب‌هایی همراه بوده اما همیشه روند رو به رشد خود را حفظ کرده است و این‌مرهون تلاش اعضای خانواده بزرگ دانشگاه به عنوان گنجینه بسیار ارزشمند است.
رئیس دانشگاه با اشاره به رتبه بالای دانشگاه در شاخص‌های کیفی گفت: آنچه امروز برای رسیدن به دانشگاه نسل ۴ هدف‌گذاری می‌شود در دانشگاه علوم پزشکی تهران محقق شده است و  دانش آموختگان این دانشگاه نقش خود را در جامعه پیدا می‌کنند و عملکرد بسیاری از  آنان، باعث پیشرفت کشور شده است.  
دکتر قناعتی سلامت محوری را سرفصل همه برنامه‌های آموزشی، پژوهشی و درمانی و… دانست و بااشاره به اهم اقدامات دانشگاه در دوره ۲ ساله مدیریت جدید گفت: در این مدت برنامه‌های خوب گذشته را حفظ و باتوجه به سال ها تجربه در عرصه برنامه‌ریزی نظام سلامت،  برنامه‌های جدیدی را پایه‌گذاری کردیم.  
رئیس دانشگاه بین‌المللی سازی را از برنامه‌های استراتژیک دانشگاه برشمرد و گفت: در این راستا راه‌اندازی دانشگاه سبطین شعبه بین الملل دانشگاه در کربلای معلی را در رقابت با دانشگاه‌های پیشرفته جهان به دست‌ آوردیم. این دانشگاه نیز با هدف ارتقای سلامت مردم تاسیس شده و برنامه‌های بسیاری برای توسعه فعالیت آن درنظر داریم.  
دکتر قناعتی بااشاره به افزایش ظرفیت گردشگری سلامت  گفت: در این مدت ظرفیت توریسم درمانی را چند برابر افزایش داده‌ایم و توسعه این مقوله می‌تواند ارزآوری خوبی برای کشور به همراه داشته باشد.  رئیس دانشگاه با اشاره به پیشرفت‌های پژوهشی دانشگاه که‌مورد توجه مسئولان کشور و رئیس جمهور قرار گرفته گفت: در نخستین اقدام، با روش مشخص و شفافی تخصیص بودجه‌های پژوهشی عادلانه‌ شده است. در زمینه فناوری و افزایش محصولات دانش بنیان و رسیدن آن به تولید انبوه نیز پارک علم و فناوری شهید سلیمانی را ایجاد کرده‌ایم و‌ برنامه‌های حمایتی دیگری داریم.
دکتر قناعتی در توضیح تحولات آموزشی دانشگاه، از دعوت دانشگاه به عنوان نماینده خاورمیانه در فدراسیون آموزش جهانی در سوئیس خبر داد و گفت: در آموزش تلاش می‌کنیم با استفاده از روش‌های نوین آموزشی، دانشجویانی تربیت کنیم که در خدمت تامین سلامت جامعه باشند.  
رئیس دانشگاه، با تاکید برنقش سلامت معنوی، در کنار سلامت جسمی، روانی و اجتماعی و توجه به اخلاق حرفه‌ای گفت: با استفاده از گنجینه‌ فرهنگی کشور و بهره‌مندی از بزرگانی همچون حافظ، سعدی و مولانا باید در عرصه پزشکی نیز اخلاق مدار باشیم و به سلامت معنوی توجه کنیم.   
دکتر قناعتی ارتباط چهره‌به‌چهره را از مهمترین ارکان مدیریتی دانست و گفت: در این مدت درحدتوان تلاش کردم همکاران را از نزدیک ملاقات و به سخنان و نقدها و نظرات آنان گوش دهم و معتقدم با رویکرد سیستماتیک و تعاملی می‌توانیم باعث پیشرفت بیشتر دانشگاه شویم.  
رئیس دانشگاه، در پایان سخنان خود با تاکید براینکه در هرجایگاهی‌ که هستیم دست به دست هم  کار خود را درست انجام دهیم افزود: با همیت و عرق وطن دوستی که در یکایک ما در خدمت به جامعه وجود دارد قطعا افق پیش روی کشور درخشان خواهد بود.

صدور کارت بازنشستگی زمینه ساز  تداوم حضور اساتید در دانشگاه

سپس دکتر سید منصور گتمیری رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه در توضیح کارت بازنشستگی اعضای هیئت علمی دانشگاه گفت: دفتر ارتباط با دانش آموختگان، به ابتکار زنده یاد استاد بهادری، خانه استاد را در مجتمع بیمارستانی امام خمینی ایجاد کرده و درحال گسترش آن در بیمارستان ها و دانشکده های دیگر است. با ایجاد خانه استاد و صدور کارت بازنشستگی، امکان حضور اساتید در دانشگاه تسهیل می شود و دانشگاه می تواند از تجربیات ارزشمند آنان بهره مند شود.

پزشک موفق متعلق به خود نیست

دکتر سید حسن اینانلو رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، با یادآوری جمله ای منتسب از دکتر قریب با مضمون «اگر طبیب هستی دیگر متعلق به خود نیستی و اگر متعلق به خود هستی دیگر طبیب نیستی» گفت: فردی که وارد عرصه پزشکی می شود باید بداند که دیگر متعلق به خود نیست و باید در طول شبانه روز  برای هر مراجعه کننده ای به وظیفه درمانی خود عمل کند و اگر این اصل را نپذیرد قطعا نمی تواند در جامه پزشکی موفق باشد.

افتخار خدمت در کنار بهترین ها

دکتر محمدرضا صالحی رئیس دانشکده پزشکی، با بیان اینکه به خدمت در کنار بهترین های کشور افتخار می کنم  افزود: اساتید دانشگاه ما معلمان فوق العاده و  طبیبان بسیار حاذقی هستند که از روی عشق و علاقه به بیماران مراجعه کننده به بیمارستانهای حوزه دانشگاه علوم پزشکی تهران که یا بیماران بی بضاعت و یا دارای بیماری های پیچیده ای هستند و نیاز به دانش و مهارت خاص دارد خدمت می کنند.

دانش جهان آکنده از کوشش بزرگان ایران زمین

دکتر سید علی مومنی معاون امور دانشگاهی مجتمع بیمارستانی امام خمینی نیز در سخنانی با تبریک روز پزشک،  هدف از برگزاری این مراسم را تکریم و ارج نهادن به پزشکان و اساتید پیشکسوت دانشگاه دانست و گفت: دانش پر افتخار پزشکی ایران پیشینه ای به قدمت تاریخ علم جهان دارد و تاریخ دانش جهان آکنده از کوشش بزرگانی چون رازی، ابن سینا، مجوسی اهوازی، بروزیه طبیب و اسماعیل جرجانی  و  بسیاری دیگر است که با توانمندی خود در سه هزاره پیشین، قله های پر ارج فرهنگ و دانش را درنوردیده و با تکاپوی های خود در عرصه حکمت و دانش، سهم بزرگی در تجلی ارزش های فرهنگ ایرانی ایفا کرده اند.

افتخار استاد 93 ساله برای حدود نیم قرن تلاش در دانشگاه

دکتر یحیی عقیقی استاد پیشکسوت دانشگاه، نیز با بیان اینکه به عنوان یک فرد  93 ساله افتخار می کنم که بیش از 40 سال از عمر خود را در این دانشگاه گذرانده ام گفت: در این مدت همه آنچه را که می دانستم آموزش دادم و هرآنچه را که نمی دانستم آموختم و خوشحالم که در هشتاد و پنجمین سال تاسیس دانشگاه، در مراسم تجلیل از بزرگان آن شرکت می کنم.
 

سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *