مجموعه محتوای خبری ریاست دانشگاه

 

با حضور رئیس دانشگاه نشست معاونان با روسای دانشکده‌ها برگزار شد

دکتر کریمی: دانشکده‌ها بااحساس مسئولیت‌پذیری در تدوین برنامه‌های آموزشی، آماده ازسرگیری آموزش حضوری دانشجویان هستند

در نشست هیئت‌رئیسه دانشگاه، گزارشی از روند آموزش حضوری دانشکده‌ها ارائه و مسائل آموزشی و پژوهشی بررسی شد.

گالری عکس

در این نشست که یکشنبه 18 خرداد 99 در سالن شورای حکیم برگزار شد، دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه با تأکید بر اهمیت بررسی مسائل آموزشی و پژوهشی دانشکده‌ها با ازسرگیری آموزش حضوری گفت: در این جلسه دانشکده‌ها نقطه نظرات و چالش‌های خود را درخصوص خوابگاه، وسایل حفاظتی و آموزش و پژوهش دانشجویان مطرح کنند تا با همفکری معاونان هماهنگی‌های لازم انجام و راهکارهای موردنیاز پیش‌بینی شود.

قدردانی رئیس دانشگاه از روسای دانشکده ها
رئیس دانشگاه، با قدردانی از تلاش‌های روسای دانشکده‌ها گفت: همه روسای دانشکده‌ها بااحساس مسئولیت‌پذیری، برنامه‌های آموزشی را تدوین و آمادگی‌های خود برای آموزش حضوری دانشجویان  اعلام کردند. قطعاً عقب‌ماندگی تحصیلی دانشجویان مهم است و هرچه این عقب‌ماندگی بیشتر شود  برای شروع ترم بعد و ورود دانشجویان جدید با مشکل روبرو می‌شویم. هرچند عقب‌ماندگی تحصیلی در مواقع اجباری ممکن است پیش بیاید ولی دانشگاه را با مشکلاتی مواجه می‌کند.

ساخت خوابگاه های جدید
دکتر کریمی یکی از مشکلات مزمن دانشگاه را کمبود خوابگاه بیان کرد و گفت: البته در این مدت تلاش‌هایی صورت گرفته و یک خوابگاه ساخته‌شده و دانشجویان در آن اسکان داده‌شده‌اند. ساختمان خوابگاه دیگری به‌تازگی تخریب‌شده که امیدواریم مراحل ساخت آن هرچه زودتر آغاز شود. همچنین مراحل ساخت خوابگاه دختران با کمی تأخیر رو به پایان است که امیدواریم برای ترم جدید آماده اسکان شود.

تاکید بر ارزیابی برنامه های آموزشی و پژوهشی دانشکده ها
رئیس دانشگاه، با قدردانی از معاونان خود که پیگیر مسائل دانشکده‌ها هستند افزود: برای دانشکده‌هایی که با شمار بیشتر دانشجوی خوابگاهی مواجه هستند جلسات کارشناسی بیشتری برگزار و مسائل احتمالی را بررسی کنید.
در ادامه هریک از روسای دانشکده‌ها وضعیت آموزشی و پژوهشی خود را تشریح و آمار دانشجویان خوابگاهی خود را اعلام کردند.

نظرسنجی از 780 دانشجوی پرستاری
دکتر علیرضا نیک‌بخت رئیس دانشکده پرستاری و مامایی از نظرسنجی 780 دانشجوی کارشناسی خبر داد و گفت: از این تعداد 670 دانشجو به سه محور حذف‌ترم جاری بدون لحاظ در سنوات تحصیلی، میهمان شدن در دانشکده شهر خود و  بازگشتن به دانشکده با اجازه خانواده پاسخ دادند. 65 درصد دانشجویان سال اول تا سوم خواستار بازگشت به دانشکده بودند و 52 درصد از دانشجویان سال اخری که الزام به فارغ‌التحصیلی داشتند تمایلی برای بازگشت به دانشکده  نداشتند. در این پرسشنامه ابتلا به کرونا و یا علائم مشکوک به کرونا دانشجویان نیز بررسی شد که درنتیجه یک درصد از دانشجویان مبتلا و 20 درصد از آنان علائم مشکوک به کرونا بودند.

آمادگی دانشکده پیراپزشکی در آموزش حضوری دانشجویان

دکتر وحید چنگیزی رئیس دانشکده پیراپزشکی، با اشاره به آموزش 700 دانشجو در این دانشکده گفت: حدود 53 درصد از دانشجویان شهرستانی هستند و آموزش مجازی  دروس تئوری تقریباً به پایان رسیده است برای آموزش عملی دانشجویان نیز  گروه‌بندی‌ها انجام و راهکارهایی را در نظر گرفته‌ایم.

آزمایشگاه‌های دانشکده داروسازی فعال است

دکتر محمد شریف‌زاده رئیس دانشکده داروسازی، بابیان اینکه بیش از 200 دانشجوی عمومی دانشکده در خوابگاه‌ها اسکان دارند افزود: باتوجه به شرایط کرونا این دانشجویان استقبالی برای حضور در خوابگاه ندارند. امتحانات تئوری به‌صورت مجازی برگزار و آزمایشگاه‌ها برای دروس عملی فعال هستند.

کارآموزی دانشجویان پزشکی بازگشایی شد
دکتر شهریار نفیسی رئیس دانشکده پزشکی  با تشریح برنامه‌ریزی آموزشی این دانشکده در مقاطع پزشکی عمومی، تحصیلات تکمیلی و تخصصی و فوق تخصصی  گفت: کارآموزی دانشجویان از شنبه 17 خرداد در همه بخش‌ها بازگشایی و جلساتی توجیهی برای دانشجویان برگزار شد که چگونه حفاظت فردی را رعایت کنند. واحدهای نظری دانشجویان تحصیلات تکمیلی نیز  به‌صورت الکترونیک ارائه می‌شود و مهم‌ترین چالش در این حوزه ارائه دروس عملی  در بیمارستان‌هاست که برای آن نیز برنامه‌ریزی کرده‌ایم. درحوزه تخصصی و فوق تخصصی نیز باتوجه به اینکه مراجعه بیماران در بعضی رشته‌ها به بیمارستان‌ها کم شده با مشکلاتی مواجه شدیم که امیدواریم در طول دوره، آموزش آنان جبران شود.

70 دانشجوی دانشکده بهداشت متقاضی استفاده از خوابگاه هستند
دکتر علی ‌اکبری ساری رئیس دانشکده بهداشت با اشاره به ارائه 40 مقطع رشته در دانشکده بهداشت، گفت: در این ترم 215 درس باید تدریس می‌شد که آن را به‌صورت مجازی ارائه کردیم و تمامی خدمات آموزشی دانشکده برقرار بود. 10 درصد دانشجویان دکترا و 15 درصد از دانشجویان کارشناسی ارشد درخواست مرخصی تحصیلی بدون احتساب سنوات داده‌اند. برای حضور دانشجویان دکترا نیز اولویت‌بندی کرده‌ایم و 70 نفر  از این دانشجویان درخواست استفاده از خوابگاه را داده‌اند.

آموزش مجازی 95 درصد از دانشجویان دانشکده علوم تغذیه

دکتر محمدجواد حسین زاده رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی بابیان اینکه 95 درصد آموزش دانشکده به‌صورت مجازی ارائه شد افزود: می‌توان از ظرفیت آموزش مجازی برای ارتباط با اساتید خارج از کشور و تبادل آموزشی استفاده کنیم. در زمینه برگزاری آزمون‌های مجازی نیز احراز هویت دانشجویان باید موردتوجه قرار گیرد.

بازگشایی دانشکده توان‌بخشی

دکتر محمدرضا هادیان رئیس دانشکده توان‌بخشی بابیان اینکه امروز دومین روزی است که آموزش حضوری  در دانشکده آغازشده است افزود: برای افزایش کیفیت آموزش دانشجویان، پیشنهاد می‌دهم هفته‌های آینده، برنامه‌های آموزشی موجود را ارزیابی کنیم. از 460 دانشجوی دانشکده توان‌بخشی 188  نفر خوابگاهی هستند و 70 تا 60 نفر از آنان در خوابگاه‌ها ثبت‌نام کرده و تردد دارند.

پیش‌بینی وسایل حفاظتی برای دانشجویان دندانپزشکی

دکتر امیررضا رکن رئیس دانشکده دندانپزشکی، با اشاره به فعالیت آموزشی رزیدنت‌های 11 رشته تخصصی در دانشکده گفت: برای هریک از دانشجویان نیز برحسب فعالیتی که برعهده دارند وسایل حفاظتی در اختیارشان قرار می‌گیرد. حدود 200 دانشجوی خوابگاهی داریم که باید برای آنان برنامه‌ریزی کنیم.

تلفیق آموزش حضوری و مجازی در دانشکده طب ایرانی

دکتر حسین رضایی زاده رئیس دانشکده طب ایرانی با تأکید بر تلفیق آموزش حضوری و مجازی در این دانشکده گفت: این فرصت تجربه خوبی در آموزش مجازی بود و میزان مشارکت اساتید تأثیر مستقیمی در رضایتمندی دانشجویان داشت.

فرصت‌های کرونا در تحولات آموزشی دانشکده فناوری‌های نوین

دکتر علیرضا احمدیان رئیس دانشکده فناوری‌های نوین شمار دانشجویان PhD دانشکده 213 تن برشمرد و با اشاره به فرصتی که کرونا در آموزش مجازی ایجاد کرد گفت: شفاف‌سازی آموزش، تعامل سازنده اساتید و دانشجویان و بیان راحت‌تر سؤالات توسط دانشجویان ازجمله فرصت‌های آموزش مجازی بود.

دانشکده مجازی و مجازی‌سازی دوره‌های آموزشی دانشگاه

دکتر سید سینا مرعشی رئیس دانشکده مجازی ابتدا به بیان فعالیت‌های آموزشی این دانشکده و سپس به بیان تجربه آموزش مجازی دانشگاه پرداخت و گفت: این ترم بیش از 2 هزار درس فعال در سامانه نوید ارائه شد و رویایی که سال‌ها پیش در آموزش مجازی داشتیم به حقیقت پیوست. افزون بر این سامانه‌های دیگر نیز در این زمینه فعال بود.
در ادامه نشست، دکتر امیرعلی سهراب پور معاون آموزشی و دکتر محمدحسین پورغریب معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه، توضیحات لازم را ارائه کردند.

راهکارهای معاون آموزشی به دانشکده‌ها

دکتر سهراب پور بر اصل هماهنگی و اعتمادسازی مجموعه آموزشی دانشگاه تأکید کرد و به تشریح راهکار افزایش کیفیت آزمون‌های الکترونیک پرداخت که در صورت موافقت وزارت بهداشت اجرایی می‌شود.

پیش‌بینی معاونت دانشجویی در رعایت پروتکل‌های بهداشتی خوابگاه‌ها

دکتر پورغریب نیز شمار دانشجویان متقاضی خوابگاه دانشگاه را هزار و 340 تن برشمرد و گفت: بیش از 70 درصد دانشجویان دندانپزشکی، پیراپزشکی و پرستاری متقاضی استفاده از خوابگاه هستند و تلاش می‌کنیم همه پروتکل‌های بهداشتی را در خوابگاه‌ها رعایت شود.

کلمات کلیدی
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *