محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

توصیه‌های تغذیه‌ای کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر برای تقویت سیستم ایمنی بزرگ‌سالان در مقابله با بیماری کووید- ۱۹

کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر بر استفاده از هر 4 گروه مواد غذایی در وعده‌های اصلی و میان وعده‌های غذایی روزانه تأکید کرد.

توصیه‌های تغذیه‌ای کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر برای تقویت سیستم ایمنی بزرگ‌سالان در مقابله با بیماری کووید- ۱۹

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، زهره حاتمی، کارشناس تغذیه شبکه برای تقویت سیستم ایمنی بزرگ‌سالان در مقابله با بیماری کووید- ۱۹ توصیه کرد که  روزانه از منابع غذایی حاوی ویتامین C شامل انواع میوه‌ها و سبزی‌ها ازجمله سبزی‌های برگ سبز مانند سبزی‌خوردن، انواع کلم، گل‌کلم، گوجه‌فرنگی، جوانه‌های گندم، ماش و شبدر، انواع مرکبات (لیموترش، لیموشیرین، پرتقال، نارنگی و نارنج)، کیوی و دیگر میوه‌ها و سبزی‌ها استفاده شود.
وی در این خصوص گفت: با توجه به این‌که پیاز خام حاوی ویتامین C هست می‌توانید روزانه همراه با غذا از پیاز خام استفاده کنید.. در تهیه سوپ یا آش نیز از شلغم که حاوی ویتامین C می‌باشد استفاده کنید.
وی همچنین با توجه به نقش ویتامین‌های E, A در تقویت سیستم ایمنی بدن از مصرف روزانه از منابع غذایی ویتامین A (منابع گیاهی شامل انواع سبزی‌ها و میوه‌های زرد و نارنجی مانند هویج، کدوحلوایی، موز و انواع مرکبات و منابع حیوانی مانند زرده تخم‌مرغ، شیر و لبنیات) و منابع غذایی ویتامین E (روغن‌های مایع مانند کانولا، گلرنگ، آفتابگردان و ذرت)  گفت و افزود: از خوردن غذاهای چرب و شور مانند انواع تنقلات شور، انواع کنسروها و شورها و انواع سوسیس و کالباس به دلیل تحریک سیستم ایمنی تا حد امکان خودداری شود و روزانه می‌توان با استفاده از منابع غذایی ویتامین D (ماهی‌های چرب، لبنیات و زره تخم‌مرغ)، منابع غذایی ویتامین‌های گروه B مانند انواع سبزی‌های برگ سبز و میوه‌ها، شیر و لبنیات، انواع گوشت‌ها، زرده تخم‌مرغ، غلات سبوس‌دار، حبوبات مانند نخود، انواع لوبیا، عدس، باقلا، لپه و ماش، مغزها (پسته، گردو، بادام و فندق)  و منابع غذایی حاوی آهن و روی (گوشت قرمز، مرغ و ماهی، تخم‌مرغ، انواع سبزی‌ها، حبوبات، میوه‌های تازه و خشک‌شده و غلات کامل) به افزایش سطح ایمنی بدن کمک کرد. 
حاتمی در پایان بسیار بر مصرف ۸-۶ لیوان آب آشامیدنی سالم و یا سایر مایعات به‌صورت روزانه تأکید کرد.  
 
زینب  ایمانی
تهیه کننده:

زینب ایمانی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *