محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

برگزاری مانور مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی ۱۴۰۲ در شهرستان ری

با حضور دکتر علی تاجدار، سرپرست، دکتر آرمان مدرس، معاون، مهندس مهرداد سلامی مسئول واحد بهداشت محیط و کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، مانور مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی ۱۴۰۲ در شهرستان ری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، با حضور دکتر علی تاجدار، سرپرست، دکتر آرمان مدرس، معاون، مهندس مهرداد سلامی مسئول واحد بهداشت محیط و کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، مانور مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی ۱۴۰۲ در شهرستان ری برگزار شد.

مهندس مهرداد سلامی، کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری گفت:طرح مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی ۱۴۰۲ با حضور کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری از24 اسفندماه 1401 آغاز و تا 14 فروردین ماه 1402 در شهرستان ری ادامه خواهد داشت.

مهندس سلامی ادامه داد:‌ در این طرح نظارت و تشدید بازرسی های محیطی از تمامی مراکز تهیه و توزیع  و عرضه مواد غذایی، اماکن عمومی، بین راهی و اقامتی، تفرجگاهها، رستورانها و ... انجام می شود. همچنین نظارت و پایش سلامت آب مصرفی شهرستان در تمامی شهرها و روستاها با انجام کلر سنجی و نمونه برداری دوره ای آب مانند گذشته به دقت تحت نظارت خواهد بود.

کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری گفت: با توجه وجود آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی (ع) و زائر پذیر بودن این شهرستان در ایام تعطیلات نوروزی، شیوع و همه گیری کرونا، بازرسی های کارشناسان با دقت و حساسیت بیشتری در تمام ایام تعطیلات و در شیفت های صبح، عصر و شب انجام می شود. در بازرسی های کارشناسان شبکه بهداشت بر رعایت شیوه نامه های بهداشتی مقابله با کرونا توسط مدیران و متصدیان اماکن مختلف نظارت خواهند داشت.

مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری: از مردم شریف شهرستان ری تقاضا می کنیم همواره و بخصوص در تعطیلات نوروزی از خرید مواد غذایی بدون بسته بندی و فاقد مجوز های لازم خودداری و مواد غذایی را از مراکز دارای جواز کسب معتبر تهیه کنند. 

مهندس سلامی در پایان گفت: مردم هرگونه تخلف بهداشتی را شبانه روزی به شماره 190 اعلام و اطمینان داشته باشند که به سرعت بررسی می شود.

این طرح  با اهداف:

  • حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه و ایمنی مواد غذایی و آب در سطح عرضه و کنترل دخانیات به منظور کاهش و کنترل بیماری های واگیر و غیر واگیر مرتبط با آب و مواد غذایی در منطقه تحت پوشش با اولویت کنترل بیماری کووید 19
  • پیشگیری از بروز مشکلات بهداشتی و اپیدمی های بیماری های منتقله از آب و غذا در منطقه تحت پوشش
  • اجرای دقیق پروتکل های بهداشتی و رعایت فاصله گذاری های اجتماعی و طرح مدیریت هوشمند محدودیت های بیماری کووید 19 و ارتقاء وضعیت بهداشت محیطی ( از جمله: بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی، بهداشت ابزار و تجهیزات ، بهداشت ساختمان ) در مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی به ویژه مراکز و اماکن حساس ویژه این برنامه و کنترل محصولات دخانی به ویژه قلیان
  • حفظ و ارتقای سطح سلامت شهروندان و مسافران در ایام تعطیلات نوروزی
    • پیشگیری از بیماری های واگیر و غیر واگیر منتقله بوسیله آب و غذا با کنترل عوامل محیطی لازم
    • بازرسین بهداشت محیط مراکز خدمات جامع سلامت مجهز به تجهیزات پرتابل در ساعت های اداری و اکیپ های بازرسی در ساعات غیراداری روزهای غیر تعطیل در سه نوبت صبح، عصر و شب  خدمت رسانی خواهند داشت.
کلمات کلیدی
حسین حاجی رضایی
تهیه کننده:

حسین حاجی رضایی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *