محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

بیش از هزار و پانصد بازدید در ده روز اول سال از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان ری انجام شد

همزمان با اجرای طرح سلامت نوروزی و به منظور نظارت دقیق بر سلامت مواد غذایی، خوراکی و آب آشامیدنی، بیش از هزار و پانصد بازدید از اماکن مربوطه انجام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، برنامه سلامت نوروزی درشبکه بهداشت و درمان شهرری از 2 اسفندماه 1400 شروع و تا 15 فروردین 1401 ادامه خواهد داشت.
در این برنامه نظارت بر مراکز تهیه و توزیع موادغذایی، اماکن عمومی، سامانه های آبرسانی، پایانه های مسافربری درون شهری و برون شهری و فرودگاه بین المللی حضرت امام خمینی (ره)، مراکز اقامتی و اسکان مسافران نوروزی، سرویس های بهداشتی عمومی، مراکز تفریحی، اماکن بین راهی، حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)، آسایشگاه سالمندان و اماکن تادیبی و ندامتگاه ها، کمپ های ترک اعتیاد، کشتارگاه ها و.... با تاکید بر پیشگیری از سوشه او میکرون کووید 19 تشدید شده و رعایت شیوه نامه های بهداشتی، بهداشت موادغذایی و آب کنترل می شود.
این طرح با حضور  کارشناسان بهداشت محیط همه روزه از ساعت 8 صبح لغایت ۲۳ شب در حال اجرا است. هرروز ۳ اکیپ بازرسی و ۱ اکیپ نظارتی و ۱ اکیپ گشت مشترک و ۱ اکیپ پلمب فعالیت دارند. با توجه به فعالیت نمایشگاه های نوروزی اکیپ بازرسی هر روز بازدید از غرفه هایی نمایشگاه را در برنامه خود دارند. با توجه به حساسیت اماکن اطراف حرم حضرت عبدالعظیم مراکز مذکور و مراکز اقامتی اطراف حرم توسط کارشناسان مستقر در مرکز نیک نژاد و کارشناسان کشیک بهداشت محیط  بازدید می شوند.
رسیدگی و پاسخگویی به شکایات مردمی دریافتی از سامانه 190 و گزارشات تلفنی نیز روزانه انجام و نتایج آن در سامانه مربوطه ثبت میگردد.
از ابتدای اجرای طرح در 25 اسفند 1400 لغایت 10 فروردین 1401 نزدیک به 1500بازدید انجام شده است. پلمپ مراکز غیر مجاز طبق دستور مقام قضایی، کلرسنجی آب آشامیدنی، توقیف مواد غذایی غیر مجاز و نظارت روزانه بر فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) از مهمترین اقداماتی است که به طور مستمر تا پایان تعطیلات انجام خواهد شد.

سعیده  شریفی
تهیه کننده:

سعیده شریفی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *