محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

کارشناس شبکه بهداشت شهرستان ری از نظارت دقیق بر پنج صنف حساس در یک ماه آینده خبر داد

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران: پنج صنف حساس شامل کبابی، اغذیه‌فروشی، چلوکبابی، رستوران و نانوایی است که ارتباط مستقیم با تغذیه و سلامتی مردم دارد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، مهندس پیمان کاسب کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط از نظارت دقیق بر پنج صنف حساس خبر داد.
کاسب در این رابطه گفت: غذای سالم ارتباط مستقیمی با سلامت مردم دارد و ازآنجایی‌که پنج صنف کبابی، اغذیه‌فروشی، چلوکبابی، رستوران و نانوایی ارتباط مستقیمی با تغذیه مردم دارد به همین منظور در نظر است نظارت خود را بر این اماکن بیشتر و دقیق‌تر کنیم.
کاسب ادامه داد: بازرسان شبکه همواره نظارت دقیقی بر همه واحدهای صنفی دارند ولی به‌منظور توسعه سلامت عمومی، مقررشده نظارت بر پنج صنف فوق در یک ماه آینده شدت یابد.
کارشناس مسئول بهداشت محیط در پایان ابراز امیدواری کرد با آشنایی صاحبان صنوف مختلف با اصول بهداشتی و توجه آن‌ها به این قوانین شاهد توسعه بهداشت محیط و درنهایت سلامت مردم باشیم.

خبرنگار: سعیده شریفی
سعیده  شریفی
تهیه کننده:

سعیده شریفی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *