محتوای خبری مجتمع بیمارستانی امام خمینی

اولین جلسه کمیته ارتقای خدمات اورژانس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد

در جلسه کمیته ارتقای خدمات اورژانس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در خصوص راهکارهای مدیریت درمان بیماران مبتلا به زخم پای دیابتی و بازنگری چرخه درخواست و پاسخ‌دهی آزمایش‌های اورژانس همفکری و تبادل‌نظر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) اولین جلسه کمیته ارتقای خدمات مجتمع یک‌شنبه 14 آذر 1400 با حضور دکتر امیرحسین اورندی معاون درمان و جانشین تام‌الاختیار رئیس مجتمع در این کمیته، مهندس محمدعلی سورکی معاون پشتیبانی، دکتر محمد افضلی مقدم رئیس اورژانس، دکتر سید حسن اینانلو مدیر نظارت و اعتباربخشی، دکتر زهرا جهانگرد رئیس بخش مراقبت‌های دارویی، دکتر نسیم خواجوی رئیس بخش داخلی جنرال، پرستو آریاملو مدیر پرستاری، فاطمه حمیدی فر مسئول ایمنی بیمار، نمایندگان گروه‌های تخصصی طب اورژانس، عفونی، داخلی، قلب و عروق، جراحی، ارتوپدی، آزمایشگاه، حراست و سوپروایزران ارشد مجتمع در سالن شورای ریاست برگزار شد.

در این جلسه که با تبادل‌نظر در خصوص اعضای اصلی و مدعوین این کمیته آغاز شد؛ اعضا در خصوص راهکارهای ارائه خدمات به بیماران مبتلا به زخم پای دیابتی گفت‌وگو کردند.

دکتر اورندی با اشاره به تجربه موفق مجتمع در مدیریت درمان موکورمایکوزیس گفت: با توجه به این‌که بیماران دیابتیک فوت (diabetic foot) هم مانند بیماران مبتلا به موکورمایکوزیس نیاز به خدمات چند رشته‌ای multidisciplinary) ) دارند و مدت اقامتشان عمدتاً طولانی است، شاید بتوان از الگوی مدیریت درمان موکور مایکوزیس در ارائه خدمات متمرکز به این بیماران نیز بهره برد؛ ولی بااین‌همه با توجه به حجم بالای مراجعات و محدودیت فضای فیزیکی، رفع این معضل نیاز به بررسی دقیق‌تر از تمامی جوانب موردنظر و ظرفیت سنجی بخش‌های مربوطه دارد.

دکتر خواجوی اقدامات پره آپ بیماران مبتلا به زخم پای دیابتی را علت زمان‌بر بودن پروسه ارائه خدمات به این بیماران در سرویس داخلی خواند و گفت: در بسیاری از مواقع ماندگاری این بیماران بیش از یک هفته طول می‌کشد.

دکتر افضلی مقدم نیز در این جلسه بر اهمیت سرعت بخشی خدمات درمانی و پاراکلینیکی بیماران اورژانس تأکید کرد و افزود: به نظر می‌رسد باید با ایجاد زیرساخت آی تی مناسب جلوی درخواست آزمایش‌های غیرضروری در اورژانس و ثبت آن‌ها در سامانه اطلاعات بیمارستانی (HIS) گرفته شود. همچنین نیاز است چرخه درخواست آزمایشات بخش اورژانس، لجستیک و پاسخ‌دهی آزمایشگاه بازنگری و اصلاح شود.

توضیح این‌که این جلسه ازاین‌پس هرماه و باهدف بارش افکار نمایندگان حوزه‌های مرتبط در حل مهم‌ترین چالش‌های اورژانس برگزار و در آن به‌صورت فصلی مسائل مربوط به تریاژ مجتمع طرح و بررسی خواهد شد.

خبرنگار: نجمه باهو 

شهره  بیات
تهیه کننده:

شهره بیات

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *