محتوای خبری مجتمع بیمارستانی امام خمینی

اولین جلسه کمیته اقتصاد درمان، دارو و تجهیزات مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سال 1401

با حضور دکتر امیرحسین اورندی معاون درمان مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) و سایر اعضای این کمیته، درخواست‌های دارو و تجهیزات موردنیاز بخش‌های درمانی بررسی و در خصوص نحوه تأمین آن‌ها تبادل‌نظر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، اولین  جلسه کمیته اقتصاد درمان، دارو و درمان این مرکز دوشنبه 26اردیبهشت 1401 با حضور دکتر امیرحسین اورندی معاون درمان، مهندس محمدی علی  سورکی معاون پشتیبانی مجتمع ، دکتر محمدرضا صالحی معاون امور دانشگاهی، دکتر محمد  افضلی مقدم رئیس اورژانس، دکتر زهرا جهانگرد رئیس بخش مراقبت‌های دارویی، دکتر نوع ‌پرست رئیس اتاق عمل سرپایی، دکتر اسمعیل محمد نژاد سوپروایزر کنترل عفونت، دکتر مژگان رحیمی متخصص بیهوشی،  دکتر محسن خدادادی مدیر داروخانه اورژانس و سرپایی، حمیدی فر کارشناس هماهنگ‌کننده ایمنی بیمار و سایر اعضای کمیته در سالن شورای ریاست مجتمع برگزار شد.
در این جلسه ضمن پیگیری مصوبات جلسات پیشین در خصوص درخواست خرید دستگاه انژکتور CO2 ، کپسول اندوسکوپ  ، کاتکتور کربوتراک و روند توزیع گاز و چسب مربوط به پانسمان‌های نوین درمجتمع همفکری و تصمیم‌گیری شد.
معاون درمان مجتمع تصریح کرد: اگرچه اقتصاد درمان و کاهش هزینه‌های غیرضروری به‌ ویژه در شرایط حال حاضر کشور موردتوجه است ولی در بحث سلامت بیماران همواره اثربخشی و کیفیت خدمات درمانی اولویت ماست. یارانه سلامت حق مردم نیازمند است که برای درمان بیماری‌های خود به این مرکز مراجعه می‌کنند.
دکتر اورندی با اشاره به خرید کپسول اندوسکوپ   گفت: ما  با یکسری از بیمارانی در بخش آندوسکوپی مواجه هستیم که منبع  خونریزی آن‌ها  مشخص نیست واز طریق آندوسکوپی فوقانی و کولونوسکوپی نمی‌توانیم علت آن را مشخص کنیم و در این موارد مجبور هستیم از  کپسول اندوسکوپ استفاده کنیم که با رعایت صرفه و مدیریت منابع مالی موجود حداکثر 2 کپسول اندوسکوپ در ماه باید خریداری شود.
وی در ادامه با اشاره به داروهای مصرفی استفاده ‌شده در طرح‌های تحقیقاتی اجرایی درمجتمع گفت: باید همه طرح‌های تحقیقاتی مجتمع مورد تائید معاونت امور دانشگاهی و کمیته اخلاق پزشکی برسد  و همچنین داروخانه نظارت کافی از استفاده  داروها در بخش‌ها داشته باشد که اگر بخشی خارج از پروتکل‌ها عمل کرد گزارش  و بازخوردهای آن به معاونت های  درمان و امور دانشگاهی مجتمع ارسال شود.
دکتر اورندی تأکید کرد که باید ارزیابی بالینی سرنگ اینفلیتور قلبی بررسی  وحتما فاز حیوانی و انسانی آن صورت گرفته باشد و  همچنین مورد تائید کمیته اخلاق و امور دانشگاهی  مجتمع قرارگرفته  و بازخوردها و مکاتبات آن به سازمان‌های غذا و دارو ارسال شود.
معاون درمان مجتمع با اشاره به  افزایش مصرف گاز و چسب مربوط به پانسمان‌های نوین در بخش‌های بستری گفت: با توجه به اینکه هزینه درمان در کشور بالا رفته و با  سیر بیمارانی مواجه هستیم که بحث هزینه برای آن‌ها مهم است باید میزان مصرف گاز و چسب طی 2 ماه بررسی و نتیجه آن در کمیته کنترل عفونت مجتمع مطرح شود .
دکتر نوع‌پرست رئیس اتاق عمل سرپایی  توضیحاتی در خصوص دستگاه مصرفی  انژکتور CO2 ارائه کرد و گفت:  درواقع دستگاه مصرفی  انژکتور CO2  برای بیمارانی که نارسایی کلیه دارند جز خط اول تشخیص محسوب می‌شود  و با توجه به اینکه استفاده  از دستگاه سی تی آنژیو برای این بیماران به خاطر کراتینین  بالایی که دارند   امکان پذیر نمی باشد برای این بیماران از دستگاه انژکتور CO2استفاده  می‌شود  و لزوم استفاده این وسیله در این مرکز نیازاست .

شهره  بیات
تهیه کننده:

شهره بیات

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *