محتوای خبری مجتمع بیمارستانی امام خمینی

معاون توسعه وزارت بهداشت استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای تکمیل پروژه «مهدی کلینیک» را خواستار شد

بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت از مجتمع بیمارستانی امام خمینی و پروژه مهدی کلینیک

دکتر تقوی نژاد معاون توسعه مدیریت منابع وزارت بهداشت و تنی چند از مسئولان بلندپایه وزارتخانه و دانشگاه از مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) و پروژه مهدی کلینیک بازدید کردند.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، در این بازدید که روز یکشنبه 26 خردادماه 98 برگزار شد، دکتر تقوی نژاد معاون توسعه مدیریت منابع وزارت بهداشت، دکتر پاک دل مدیر کل تحول اداری، دکتر نوری خواه مدیر کل بودجه و پایش عملکرد، دکتر ساکی مدیر کل منابع فیزیکی، دکتر ابرازه مدیر کل منابع انسانی وزارت بهداشت با همراهی دکتر بیگلر معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه و دکتر صادق نیت، رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی با حضور در مجتمع و بازدید از پروژه های عمرانی و تاسیساتی، در خصوص تخصیص اعتبارات لازم برای به پایان رساندن پروژه های در حال احداث تدابیری اتخاذ کردند.
در نشستی که همزمان با این بازدید در سالن شورای حوزه ریاست مجتمع برگزار شد؛ دکتر صادق نیت رئیس مجتمع با ارائه گزارشی از عملکرد مجتمع گفت: 18 هکتار مساحت و 115 هزار متر مربع زیربنای این مجتمع پذیرای بیش از 1500 تخت بیمار و ارائه کننده خدمات آموزشی قریب به 60 رشته تخصصی و فوق تخصصی است و از نظر جنبه های درمانی و آموزشی مرجع کل کشور محسوب می شود.
وی با اشاره به ظرفیت های مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) افزود: در حال حاضر در بخث خدمات زایمان و مادران پرخطر مبتلا به سرطان، نارسایی قلبی و یا ایدز مرجعیت کشوری داریم. در درمان سرطان بعنوان قطب علمی متخب کشور و بزرگترین مرکز ارائه خدمات تشخیصی و درمانی در سطح کشور مطرح هستیم؛ مرکز ارائه خدمات اورژانسی در زمینه سکته های قلبی و مغزی، سانتر بیماران هموفیلی و مرکز کشوری کنترل و درمان HIV همه و همه از عناوین و مشخصه های این مجتمع بیمارستانی است. در اورژانس با سه برابر ظرفیت و در کل مجتمع با ضریب اشغال 90 درصدی مشغول به ارائه خدمت هستیم و همه ی اینها در کنار پوشش 22 مرکز پژوهشی و تحقیقاتی، بیش از 70 هزار مراجعه و بالغ بر 7 هزار جراحی در سال، از ویژگی های منحصر به فرد این مجتمع بیمارستانی است که لزوم توجه بیشتر به آن را روشن می سازد و یقین داریم در صورت حمایت بیشتر می توانیم با ظرفیت بیشتری به ارائه خدمت بپردازیم؛ برای مثال به راحتی امکان بهره برداری از حداقل سه دستگاه رادیوتراپی دیگر هم اکنون فراهم است و در صورت تحقق منابع لازم بیش از 2000 بیمار که به دلیل عدم برخورداری از امکانات به خارج از بیمارستان سرریز می شود تعیین تکلیف خواهد شد.
دکتر تقوی نژاد معاون توسعه مدیریت منابع وزارت بهداشت نیز در این نشست با قدردانی از تلاش‌های کادر مدیریتی، اعضای هیئت‌علمی و کارکنان مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) گفت: علیرغم همه کمبودهای موجود در این مجتمع کارهای بسیار ارزنده‌ای صورت گرفته و در سطح دانشگاه نیز حمایت ویژه‌ای از این مجتمع می‌شود که بجاست و طبیعتاً مرتفع کردن همه مشکلات مجموعه به این بزرگی نیازمند برنامه‌ریزی‌های منسجم است. وی افزود: بعضی از کارها لازم است با قید فوریت انجام شود و بعضی از نواقص که درشان نام بلند و خدمات گسترده این بیمارستان نیست در اسرع وقت برطرف شود.
دکتر بیگلر معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه نیز در سخنانی با اشاره به اینکه بخش اعظم منابع بیمارستان اختصاصی است گفت: 27 درصد منابع بیمارستان عمومی و 73 درصد اختصاصی است.
وی گفت: اختصاص منابع جدی در ردیف‌های عمرانی برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام عمرانی و تأسیساتی مانند پارکینگ مجتمع از نکات مهم بودجه و اعتبارات سال 98 مجتمع بوده و این امیدواری وجود دارد که در سال جاری این پروژه مهم به پیشرفت‌های مهمی دست پیدا کند.

بازدید از پروژه مهدی کلینیک
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت در بازدید از مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) تهران و پروژه‌های در دست اجرای این مجتمع، بر استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود برای تسریع در تکمیل پروژه ساخت بیمارستان 945 تخت خوابی «مهدی کلینیک» این مجتمع، تأکید کرد.
به گزارش وبدا، در این بازدید که با همراهی مدیران کل معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت و دکتر معاون توسعه و آزاده چترروز، مدیر امور مالی دانشگاه علوم پزشکی تهران، انجام شد، سید کامل تقوی‌نژاد معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت ضمن بازدید از بخش پیوند کبد بیمارستان امام خمینی (ره) که هم ‌اکنون با 16 تخت فعال و 4 تخت مراقبت‌های ویژه در حال ارائه خدمات است، با اشاره به شرایط خاص مراجعه‌کنندگان به این بیمارستان، گفت: اعتقاد دارم حل مشکلات و چالش‌های بیمارستان نیازمند طرح جامعی است، ولی در کنار آن می‌توان برخی موارد را با سرعت بیشتر و تا پایان سال جاری، رفع کرد.
وی افزود: با وجود تمام تنگناهای مالی در وزارت بهداشت، بخشی از مشکلات، چالش‌ها و نارسایی‌های موجود، با بودجه فعلی قابل‌رفع است.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت با اشاره به تأکید وزیر بهداشت برای تسریع در تکمیل این پروژه تصریح کرد: برای این منظور، همکاری بخش غیردولتی، مشارکت عمومی و خصوصی، جذب منابع و خدمات خیّران سلامت و استفاده از تمام ظرفیت‌های کشور ازجمله منابع بانکی، با توجه به محدودیت‌های بودجه دولت، از برنامه‌های موردنظر برای تسریع در افتتاح این پروژه خواهد بود.
وی افزود: به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی می‌کنیم که با استفاده از تمام ظرفیت‌های اشاره شده، در دولت تدبیر و امید، شاهد افتتاح این بیمارستان و هدیه آن به مردم باشیم.

اختصاص ردیف مستقل عمرانی برای بیمارستان امام خمینی (ره)، خدمت بزرگی است
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در این بازدید، با قدردانی از سید کامل تقوی‌نژاد برای انجام بازدیدهای میدانی از دانشگاه‌ها و مراکز درمانی، گفت: اختصاص ردیف مستقل عمرانی برای بیمارستان امام خمینی (ره) تهران، خدمت بزرگ و قابل‌تقدیری است که می‌تواند بخش عمده‌ای از مشکلات این بیمارستان را برطرف کند.
دکتر محمود بیگلر، خواستار همکاری و مساعدت معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت در تکمیل و راه‌اندازی ساختمان‌ مهدی کلینیک با 8 هزار مترمربع زیربنا شد و افزود: مقاوم‌سازی ساختمان بیمارستان امام خمینی (ره)، تکمیل و راه‌اندازی پروژه بلوک زایمانی و ساختمان مرکزی درمانگاهی بیمارستان، از دیگر مواردی است که انتظار همکاری لازم در زمینه تعمیر، تکمیل و یا راه‌اندازی آنها را داریم.
توضیح اینکه مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) تهران، هم ‌اکنون با 400 عضو هیئت‌علمی، 4200 دانشجو، 1000 دانشجوی دستیاری تخصص و فوق تخصص و 22 مرکز تحقیقاتی و پژوهشکده، فعالیت علمی، درمانی و پژوهشی در حال فعالیت است. این مجتمع، با 1700 تخت بیمارستانی در زمینی به مساحت 18 هکتار، 115 هزار مترمربع فضای مسقف، 64 بخش، 92 درمانگاه و 60 رشته تخصصی و فوق تخصصی، روزانه به 2 هزار بیمار سرپایی ارائه خدمت می‌کند و یک‌سوم پذیرش آن، بیماران مبتلا به سرطان هستند. همچنین ضریب اشغال تخت در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، 90 درصد و ضریب اشغال تخت اورژانس، 300 درصد است و درمجموع 70 هزار مراجعه اورژانسی و 7 هزار عمل جراحی در سال در این بیمارستان انجام می‌شود.

کلمات کلیدی
تهیه کننده: