محتوای خبری مجتمع بیمارستانی امام خمینی

جلسه راهبردی و بازدید از کتابخانه کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج) برگزار شد

با حضور سرپرست مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت جلسه راهبردی و بازدید از کتابخانه کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج) مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، در راستای پیشبرد فعالیت‌های راهبردی حوزه مدیریت و اطلاع‌رسانی پزشکی و منابع علمی در دانشگاه علوم پزشکی تهران، یکشنبه 21 خرداد 1402 جلسه‌ای با حضور دکتر فاطمه شیخ شعاعی سرپرست مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت، دکتر محمدی مسئول بخش علم‌سنجی، دکتر قربانی مسئول بخش ترجمان دانش وزارت بهداشت، دکتر سید علی مؤمنی مدیر امور پژوهش و فن‌آوری مجتمع و جمعی از کارکنان کتابخانه مرکزی دانشگاه، در کتابخانه کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی برگزار شد.
دکتر شیخ شعاعی ضمن بازدید از قسمت‌های مختلف کتابخانه و تقدیر از همکاران درراه اندازی و تجهیز این مرکز به تبیین تجربیات خود در حوزه کتابداری و اطلاع‌رسانی پزشکی پرداخت.
وی با اشاره به اینکه کتابخانه‌های دنیا از سال 1990 تا سال 2010 به دنبال صرفاً دیجیتال‌سازی بودند اما پس‌ازآن دوباره به دنبال منابع چاپی و در کنار آن به نقش تعاملات اجتماعی و علمی کتابخانه‌ها پرداختند، گفت: الگو قرار دادن این کتابخانه‌ها باید در برنامه‌های ما گنجانده شود.
سرپرست مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت تأکید کرد: امروزه باید به نیاز کاربران کتابخانه از همه جنبه‌ها و همچنین به ظرفیت این مرکز برای تبدیل‌شدن به کتابخانه تمام هوشمند بیمارستانی با توجه به استانداردهای تعیین‌شده توجه شود و در این زمینه قول‌های مساعدی در خصوص تأمین بودجه را داد.
دکتر شیخ شعاعی با استقبال از نزدیکی بخش‌های درمان به کتابخانه کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج) گفت: کتابخانه از ظرفیت کتابداران خود برای آگاهی دادن به بیماران در رابطه با بیماری‌هایشان به‌صورت کتاب، فیلم، میکرو لرنینگ، پمفلت و یا حتی جمع‌آوری داده از سوی سایت‌های معتبر و در اختیار قرار دادن مطالب و یا لینک‌ها به بیماران و خانواده آن‌ها اقدام می‌کند.در ادامه دکتر قربانی در خصوص چگونگی اجرای ترجمان دانش و کاربردی کردن تحقیقات و طرح‌ها و پایان‌نامه در راستای بازدهی بهتر طرح‌های پژوهشی پیشنهاد‌هایی ارائه کرد.
دکتر مؤمنی ضمن استقبال از هوشمند سازی کتابخانه حضرت مهدی (عج) به آمادگی این مرکز برای همکاری در این زمینه تأکید کرد و گفت: کتابخانه بیمارستان حضرت مهدی آماده همکاری با این طرح پایلوت و تبدیل‌شدن به اولین کتابخانه هوشمند در دانشگاه است.
در ادامه کارشناس مسئول کتابخانه به ارائه آمار استفاده کاربران از کتابخانه، ساعت فعالیت و کارهای انجام‌شده در کتابخانه پرداخت.
همچنین در این جلسه بر برگزاری کارگاه برای اساتید مجتمع درزمینهٔ پژوهش و علم‌سنجی تأکید شد.
توضیح اینکه کتابخانه بیمارستان حضرت مهدی واقع در طبقه 14 این ساختمان با فضایی بالغ‌بر 600 مترمربع با بخش‌های همچون سالن مطالعه اتاق جستجو و اتاق بحث و خدمات رفاهی مناسب از ساعت 7:30 تا 24 آماده خدمت‌رسانی به فراگیران و دانشجویان و اساتید این مرکز است.

 

شهره  بیات
تهیه کننده:

شهره بیات

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *