محتوای خبری مجتمع بیمارستانی امام خمینی

جلسه مهرماه کمیته کنترل عفونت مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

در جلسه کمیته کنترل عفونت مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) ضمن بررسی آمار مراجعه بیماران کووید از ابتدای پاندمی تاکنون و شاخص‌های کنترل عفونت به موضوعاتی همچون لباس بیماران و خرید کارتریج برای بخش csr پرداخته شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) ، جلسه مهرماه کمیته کنترل عفونت این مرکز سه‌شنبه 12 مهر1401 با حضور دکتر سید علی دهقان منشادی رئیس مجتمع، مهندس محمدعلی سورکی معاون پشتیبانی، دکتر امیرحسین اورندی معاون درمان، دکتر محمدرضا صالحی معاون امور دانشگاهی، دکتر آرش سیفی رئیس بخش عفونی و مسئول کنترل عفونت، دکتر مژگان رحیمی دبیر کمیته  cpr ، پرستو آریاملو مدیر پرستاری، احد اکرمی سرپرست مدیریت خدمات پشتیبانی، دکتر اسمعیل محمدنژاد دبیر کمیته کنترل عفونت و سایر اعضا در سالن شورای ریاست برگزار شد.
رئیس مجتمع ضمن گرامیداشت هفته csr به دکتربیتا نظامی مدیر جدید مجموعه داروخانه‌های مجتمع تبریک و از خدمات ارزشمند  دکتر جهانگرد مدیر پیشین مجموعه داروخانه‌های مجتمع  تشکر کرد.
دکتر دهقان با اشاره به بازدید کنترل عفونت از بخش NICU گفت: باید در بخش NICU به مشاوره‌ها توجه ویژه‌ای شود و همچنین در این بخش همانند دیگر icu ها  حس همکاری و استواردشیپ وجود داشته باشد تا انشا الله  با دیده شدن کمبودها و  اضافه شدن نیروی متخصص گروه عفونی اطفال بسیاری از مسائل در این حوزه  هر چه سریع‌تر مرتفع شود.
رئیس مجتمع با اشاره به  روند کاهشی  بیماران مبتلابه کرونا در تریاژ گفت: با توجه به اینکه تعداد تریاژ بیماران مبتلابه کرونا به عدد تک‌رقمی رسیده است و اگر این روند ادامه‌دار باشد ضمن رعایت الگوی حاضر  بیماران کرونایی به درمانگاه عفونی و کلینیک ویژه ارجاع داده شود.
وی افزود: با توجه به گزارش سازمان بازرسی کشور مبنی بر اینکه بیمارستان‌ها مکلف هستند به بیماران در سطح 4 و 5 سرویس دهند لذا در این خصوص در حال حاضر درمانگاه پزشک عمومی فعال بوده و در تلاش هستیم تا این  درمانگاه به‌صورت  24 ساعته فعال و پاسخگوی نیاز مراجعان باشد و با توجه به ازدحام  بار مراجعان در این مرکز وجود درمانگاه تزریقات و پانسمان بسیار کمک‌کننده است.
در ادامه دکتر سیفی ضمن تبریک و خوشامدگویی به دو نفر از همکاران جدید فلوشیپ کنترل عفونت مجتمع گفت: از ابتدای مهرماه سال جاری  دکتر مراد نژاد از اعضای  هیئت‌علمی دانشگاه ایران و دکتر هداوند از اعضای  هیئت‌علمی دانشگاه شهید بهشتی  به جمع ما پیوستند  که امیدواریم  با حضور این اساتید بتوانیم  در جهت پیشبرد اهداف کنترل عفونت مجتمع در سال جاری پیش رویم.
سپس وی ضمن تبریک  هفته گرامیداشت csr  گفت :  درواقع csr  قلب اتاق عمل است و این هفته را به همه همکاران این حوزه که همکاری بی‌شائبه‌ای با واحد کنترل عفونت مجتمع دارند  تبریک  می‌گوییم.
رئیس بخش عفونی مجتمع همچنین  گزارشی از درصد عفونت بیمارستانی و همچنین  شایع‌ترین میکروارگانیسم‌های مجتمع  در شش‌ماهه اول سال 1401 ارائه کرد.
دکتر صالحی گفت: بهتر است نقشه مقاومت میکروبی  به‌صورت سه ماه ارائه شود تا بر اساس آن  تمهیدات ویژه‌ای در دستور کار قرار گیرد.
دکتر محمد نژاد نیز در این جلسه ضمن تبریک هفته گرامیداشت  csr گزارش آماری از الگوی مراجعه بیماران مبتلابه کووید 19 از ابتدای پاندمی تاکنون، الگوی بیماران کرونایی بستری در بخش‌های کرونایی ویژه، واکسیناسیون کرونا و مقایسه نمونه pcr  های مثبت و آنفولانزا را ارائه کرد.
 وی افزود: آمار pcr  های مثبت در ماه مرداد و شهریور کمتر شده ولی نمونه آنفولانزا در 10 روز مهرماه بیشتر شده است .
دکتر محمد نژاد خاطرنشان کرد: در حال حاضر مرکز واکسیناسیون مجتمع  همه روز از ساعت 8 تا 13 دایر است.
سپس دبیر کمیته کنترل عفونت گزارشی از  بازدید کنترل عفونت بخش NICU را ارائه داد.
همچنین در این جلسه در خصوص لباس بیماران و خرید کارتریج برای بخش csr بحث و تبادل‌نظر شد.

شهره  بیات
تهیه کننده:

شهره بیات

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *