محتوای خبری مجتمع بیمارستانی امام خمینی

حضور دکتر زهره الهیان نماینده مجلس شورای اسلامی در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

دکتر زهره الهیان نماینده حوزه تهران در مجلس شورای اسلامی و هیئت همراه به مناسبت هفته سلامت در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) حضور پیدا کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، چهارشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ دکتر زهره الهیان نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی و هیئت همراه با حضور در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) ضمن دیدار با رئیس مجتمع، معاونان، تیم مدیریت و رهبری و پرستاران این مرکز، هفته ملی سلامت را به آن‌ ها تبریک گفتند.
 در این دیدار دکترسید علی  دهقان  منشادی رئیس مجتمع، دکترامیر حسین اورندی معاون درمان، مهندس محمد علی سورکی معاون پشتیبانی، پرستو آریاملو مدیر پرستاری مجتمع و جمعی از اعضای هیئت علمی، فراگیران، مدیران و سوپروایزر‌های مجتمع حضور داشتند.
دکتر الهیان نماینده مجلس شورای اسلامی ضمن تبریک هفته ملی سلامت و خدا قوت به مدافعان سلامت  مجتمع  عنوان کرد: من دوران دستیاری  و کارورزی خود را در این مرکز گذرانده‌ ام و فرصتی شد تا خاطرات آن دوران را یاد کنم به‌ هرحال حساسیت کاری و مسئولیتی که مسئولین این مرکز دارند این است که همواره سلامت سرلوحه کار آنها است، به‌ ویژه این‌ که مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) یک بیمارستان ریفرال است و به همین دلیل  از اقصی نقاط کشور بیماران به این مرکز مراجعه می‌ کنند.
دکتر دهقان رئیس مجتمع ضمن تشکر از حضور دکتر الهیان نماینده مجلس شورای اسلامی در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) ضمن معرفی خود بعنوان یک متخصص بیماریهای عفونی گفت: با توجه به تخصص من که  بیماری‌ های عفونی و گرمسیری  و فلوشیپ  HIV بالینی  می‌باشد  افتخاری است که  دوران رزیدنتی خود را در این مرکز در محضر اساتید بزرگی همچون استاد یلدا الگوی اخلاق گذرانده‌ ام  و همچنین  با شروع پاندمی کرونا از اسفند ۹۸ به‌ عنوان مسئول کنترل عفونت در کووید در خدمت همکاران بودم و  از  فروردین 1400به‌ عنوان معاون درمان مجتمع و  از  مهر ۱۴۰۰ تاکنون  به‌ عنوان ریاست مجتمع خدمت گذار همکاران و  مردم عزیزمان هستم.
رئیس مجتمع با اشاره به ایثارگری کادر درمان مجتمع در پاندمی کرونا  گفت: همان‌ طور که مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در نظام سلامت کشور همواره به‌ عنوان یکی از محل‌ های اتکا و امید مراجعه‌ کنندگان بوده و در طی سالیان سال رشد کیفی، ارتقا آموزشی، پژوهشی و درمانی ویژه‌ ای داشته است، خوشبختانه همین مورد هم در بحران کرونا  اتفاق افتاد و با ایثارگری کادر درمان مجتمع و حضور و همکاری تیمی در همه سطوح  از مدیریت تا صف توانستیم از این امتحان  بزرگ سربلند بیرون بیاییم.
دکتر دهقان با اشاره به خدمات منحصربه‌ فرد مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) از ابتدای پاندمی کرونا تاکنون گفت: این مرکز با بیش از ۱۰۵ هزار تریاژ و نزدیک به ۲۳ هزار بیمار بستری کووید، رکورد حضور ۵۳۰ بیمار بستری کووید  در یک روز  درمجتمع و هم‌ زمان روزانه ۵۵۰ تزریق رمدسیور و خدمات کلینیک سرپایی را در پرونده درخشان خود دارد  و  خوشبختانه الان فقط 10  بیمار کووید در  سطح مجتمع بستری و در حال خدمت گرفتن هستند و از این بابت خدا را شاکریم که گسترش واکسیناسیون در کشور سبب شد ما در پیک ششم  دچار مشکل حاد  نشویم  و همچنین  با درایت و مدیریت دولت، وزارت بهداشت و سازمان‌ های ذی‌ ربط  و تسریع در واکسیناسیون الان به یک حالت پایدار رسیده‌ایمو درواقع در بحران عالم‌ گیر کووید که بزرگ‌ ترین چالش قرن شمرده می‌ شود، حوزه سلامت حماسه بزرگ آفرید.
وی افزود: تمامی گروه‌ های پزشکی مجتمع چه مرتبط (عفونی، داخلی، ریه، بیهوشی و مراقبت‌های ویژه) و چه غیر مرتبط به صورتی  طراحی‌ شده بودند که تیم‌ های درمانی با نظارت گروه‌ های تخصصی اصلی و درکنار آن‌ ها دستیاران گروه‌ های مختلف  باهم تلاش می‌ کردند؛ درواقع مجتمع از تمام ظرفیتش به‌ طور کامل استفاده کرد و با افتخار می‌ توانیم بگویم که هیچ بیماری به این مرکز مراجعه نکرد که خدمت نگیرد و با این همکاری تیمی و برنامه‌ ریزی و لطف خداوند در پاندمی کرونا در سخت‌ ترین شرایط مجتمع سربلند شد هما نطور که می‌ گویند همیشه جلوی طوفان‌ های بزرگ درخت‌ های تنومند هستند که دوام می‌ آورند و درواقع سابقه و قدمت  این مرکز و حضور اساتید به نام و دانشجویان برجسته کشور و همچنین مرجعیت آن در پذیرش و درمان بیماران محروم سراسر کشور باعث شده که این مرکز در برابر مشکلات و چالش‌ ها پایدار بماند.
وی در ادامه با پرداختن به تاریخ ۸۰ ساله مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) یادآور شد: این بیمارستان با بیش از ۱۲۰۰ تخت فعال بستری، ۲۵ مرکز تحقیقاتی، مرجع کشوری خدمات ویژه نوزادان و مادران پرخطر و بزرگ‌ ترین مرکز مشاوره بیماری‌ های رفتاری، باقابلیت انجام تمامی اعمال جراحی پیوند اعضا و دارای اولین مرکز اینترونشنال رادیولوژی است. همچنین امیدواریم مهدی کلینیک به‌ عنوان بزرگ‌ ترین پروژه بیمارستانی کشوری با پیشرفت قابل توجه و حدود ۹۰۰ تخت، به‌ زودی به چرخه خدمات مجتمع و نظام سلامت کشور افزوده شود. در این میان پروژه ۵۴۰ تخت خوابی انستیتو کانسر بزرگ‌ ترین قطب علمی سرطان کشور در ضلع جنوب شرقی مجتمع با کمک خیرین سلامت در حال پیشرفت و سه بونکر آن آماده بهره‌ برداری است.
رئیس مجتمع با اشاره به حوزه پژوهش گفت:   ما در حوزه درمان به‌ خوبی عمل کردیم اما در حوزه پژوهش‌ های مرتبط با کووید باید کارهای بیشتری انجام شود.
  دکتر دهقان با اشاره به‌ عنوان مدافع سلامت گفت: ما باید عنوان مدافع سلامت را قدر بدانیم به‌ واقع در پاندمی کرونا دیدیم که پزشکان، دستیاران، پرستاران و سایر اعضاء کادر درمان و پشتیبانی ما چه جان‌ فشانی‌ هایی را  انجام دادند ودقیقا ما را به یاد ایام دفاع مقدس ‌ انداختند  همان‌ طور که در آن زمان جوانان کشور در میدان حضور یافتند، جوانان امروز ما هم  با اینکه آن دوران را ندیده بودند اما با توجه به آموزه‌ های فرهنگی انقلابی توانستند همانند آن جوانان  ایثار و فداکاری  کنند.
در ادامه دکتر دهقان، برنامه‌ های توسعه مجموعه پارکینگ طبقاتی مجتمع، همراه سراها، افتتاح فروشگاه زنجیره‌ ای هفت و زیباسازی فضای بیمارستان  را در افزایش رضایتمندی کارکنان و مراجعان این مرکز بسیار مؤثر خواند.
  دکتر اورندی  معاون درمان مجتمع ضمن برشمردن مطالبات به حق پزشکان و اعضای هیات علمی و کادر درمان خواستار نگاه ویژه نمایندگان مجلس به این مطالبات شد.
در پایان جلسه در خصوص  مشکلات مختلف حوزه پرستاری و درمان، دستیاران و نیروی انسانی و تجهیزات پزشکی  بحث و تبادل‌ نظر شد.

شهره  بیات
تهیه کننده:

شهره بیات

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *