محتوای خبری مجتمع بیمارستانی امام خمینی

شانزدهمین جلسه تیم رهبری و مدیریت مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سال 1401

دکتر سید علی دهقان منشادی: ثبت دقیق اقلام مصرفی هتلینگ در HIS، برای برون‌رفت از بحران هزینه‌ای ناشی از آن الزامی است

در جلسه این هفته تیم رهبری و مدیریت مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) گزارش عملکرد هتلینگ بیمارستان‌های این مرکز ارائه و راهکارهای عملیاتی بهبود مدیریت هزینه‌های بیمارستانی مربوط به آن بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، شانزدهمین جلسه تیم رهبری و مدیریت این مرکز شنبه 29 مرداد 1401 با حضور دکتر سید علی دهقان منشادی رئیس مجتمع، معاونان و مدیران پشتیبانی، درمان و امور دانشگاهی و روسای بیمارستان‌ها در سالن شورای ریاست برگزار شد.

رئیس مجتمع سخنان خود را با تاکید بر ضرورت تقویت واحد حقوقی مجتمع و اقدامات صورت گرفته در این حوزه باهدف پیشبرد مسائل قانونی آغاز کرد و با ابراز رضایت از بازگشایی پله‌های خروج اضطراری و رفع چالش‌های ایمن‌سازی مسیرهای منتهی به پله‌های فرار گفت: پایداری نتایج حاصل در ادامه راه بسیار مهم و نیازمند پایش مداوم کارشناسان مربوطه است.

وی درباره احتمال خفیف پاندمی آبله میمونی توضیح داد: این بیماری مانند کرونا نگران‌کننده نیست. با این حال، برای حفظ آمادگی بیمارستان، آموزش‌های مربوطه به کادر درمان در حال انجام است.

دکتر دهقان با اشاره به این‌که عمده هزینه‌های هتلینگ مربوط به سرنگ‌ها و پک‌های مصرفی است تاکید کرد: برای کمک به کاهش هزینه‌های بیمارستان الزامی است اقلام هتلینگ و در گام نخست سرنگ و پک‌های مصرفی هر بیمار در HIS ثبت شود.

مهندس سورکی در خصوص نحوه محاسبه 6 درصد تعرفه خدمات پرستاری در بسته هتلینگ گفت: یکی از چالش‌های مدیریت مالی بیمارستان عدم ثبت اقلام مصرفی هتلینگ در سامانه اطلاعات بیمارستانی (HIS) است که امکان محاسبه خروجی دقیق هزینه‌ها را سلب می‌کند. موضوع این است که ما برای تامین اقلام هتلینگ مبتنی بر عملکرد بخش‌ها، حواله‌های ریالی در نظر می‌گیریم ولی با توجه به افزایش قیمت‌ها و پیچیده بودن بیماری‌ها در عمل این میزان پاسخگوی نیاز واقعی بخش‌ها نیست. این‌ها مسائلی است که در تعرفه گذاری اعمال جراحی گلوبال و اتاق‌های یک‌تخته و دوتحته نیز دیده نشده است و بیمارستان را درنهایت متضرر می‌کند. انتظار می‌رود سیاست‌های تعرفه‌ای هم سو و متناسب با هزینه‌های واقعی بیمارستان‌ها اتخاذ شود.

دکتر صالحی به فرارسیدن سال تحصیلی جدید اشاره کرد و پیشنهاد داد: معاونت‌های پشتیبانی و درمان سرفصل برنامه‌های آموزشی کوتاه‌مدت خود را در بحث‌های مالی، بیمه‌ای، اداری، درمان و ... برای آشناسازی فراگیران جدیدالورود، تهیه و به معاونت امور دانشگاهی اعلام کنند.

نصراللهی نیز در جلسه این هفته تیم رهبری مجتمع گزارشی از عملکرد مالی هتلینگ بیمارستان‌های امام خمینی، ولی‌عصر و کانسر ارائه کرد.

در این جلسه دکتر سید علی دهقان منشادی رئیس مجتمع، مهندس محمدعلی سورکی معاون پشتیبانی، دکتر امیرحسین اورندی معاون درمان، دکتر محمدرضا صالحی معاون امور دانشگاهی، دکتر سید روح‌الله میری رئیس انستیتو کانسر، دکتر عباس علی بخشی رئیس بیمارستان ولی‌عصر (عج)، دکتر سید علی مؤمنی مدیر امور پژوهشی و فناوری، دکتر علی گنجعلیخان مدیر درمان، دکتر سید حسن اینانلو مدیر نظارت بر درمان، پرستو آریاملو مدیر پرستاری، دکتر نوید مقدم سرپرست مدیریت فناوری اطلاعات، محمدحسین امراللهی مدیر منابع انسانی، احد اکرمی سرپرست مدیریت خدمات پشتیبانی، مهندس رضا قدیم خانی سرپرست مدیریت دفتر فنی، امیر رجبی رئیس دفتر ریاست و مسئول بهبود کیفیت از اعضای تیم رهبری و مدیریت و رحمان نصراللهی رئیس امور عمومی اورژانس به‌عنوان مهمان ویژه جلسه این هفته حضور داشتند.

نجمه باهو
تهیه کننده:

نجمه باهو

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *