محتوای خبری مجتمع بیمارستانی امام خمینی

جلسه شهریورماه کمیته کنترل عفونت مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره): انجام نظارت‌های مدون در بخش‌ها منجر به یک رفتار خوب خواهد شد

در جلسه کمیته کنترل عفونت مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) ضمن بررسی آمار مراجعه بیماران کووید از ابتدای پاندمی تاکنون و شاخص‌های کنترل عفونت به موضوعاتی همچون خط مشی بستری بیماران نیازمند به اتاق ایزوله و استفاده از محلول کلر هگزیدین در بخش نوزادان پرداخته شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) ، جلسه شهریورماه کمیته کنترل عفونت این مرکز سه‌شنبه 15 شهریور  1401 با حضور دکتر سید علی دهقان منشادی رئیس مجتمع، دکتر امیرحسین اورندی معاون درمان، دکتر محمدرضا صالحی معاون امور دانشگاهی، دکتر آرش سیفی رئیس بخش عفونی و مسئول کنترل عفونت، دکتر حسین دلیلی سرپرست بخش نوزادان و NICU ، دکتر سیدحسن اینانلو مدیر نظارت بر درمان، دکتر مژگان رحیمی دبیر کمیته  cpr ، پرستو آریاملو مدیر پرستاری، احد اکرمی سرپرست مدیریت خدمات پشتیبانی، دکتر اسمعیل محمدنژاد دبیر کمیته کنترل عفونت و سایر اعضا در سالن شورای ریاست برگزار شد.
رئیس مجتمع تأکید کرد :در راستای جلوگیری از  تأخیر تشخیص بیماری ، نمونه‌هایی که بعدازظهر برای  بررسی  میکروبیولوژیکال به واحد آزمایشگاه ارسال می‌شود باید در اسرع وقت توسط کارشناسان آزمایشگاه  پروسس شود.
دکتر دهقان در بحث بیماران نیازمند به ایزوله تنفسی در بخش‌های بالینی تصریح کرد: این بیماران باید در بخش خود ایزوله شوند و تنها با تصمیم کمیته کنترل عفونت قابل‌انتقال به بخش عفونی هستند و انتظار می‌رود روسای بخش‌ها و سرپرستاران همکاری لازم را در این مورد به‌کارگیرند.
رئیس مجتمع ضمن رعایت اصول کنترل عفونت در بخش‌ها به‌ویژه در بخش نوزادان گفت:  رعایت اصول کنترل عفونت  و نظارت و بازرسی‌های بیشتری از  بخش نوزادان باید  صورت پذیرد و همچنین این بخش  باید به‌طور ویژه دیده شود  و بازدیدهای  کنترل عفونت  مستمری با حضور رئیس بخش نوزادان انجام و مسائل و چالش‌های بخش به‌صورت مکتوب گزارش شود. وی در تکمیل این بخش از سخنان خود گفت: اگر نظارت‌ها به‌صورت مستمر انجام شود تبدیل به یک رفتار خوب می‌شود .
دکتر سیفی با اشاره به بررسی‌های صورت گرفته در خصوص استفاده  یا عدم استفاده از محلول کلر هگزیدین در بخش نوزادان گفت: بر اساس بررسی‌ها و تحقیقاتی  که در دنیا  بر روی الکل و کلر هگزیدین  صورت گرفته  و با توجه به اینکه الکل سریع اثر می‌کند  و ماندگاری کمتری دارد و  از طرف دیگر کلر هگزیدین دیرتر اثر می‌کند و ماندگاری بیشتری دارد بهترین محلول برای استفاده نوزادان ترکیب الکل با کلرهگزیدین  است و هیچ منعی برای استفاده آن وجود ندارد.
وی افزود:طبق تحقیقاتی که در  سال 2009 و 2020سازمان بهداشت جهانی انجام‌شده استفاده الکل و کلر هگزیدین برای نوزادان تازه متولدشده  منعی ندارد و قابل‌قبول است .
دکتر محمد نژاد نیز در این جلسه گزارش آماری از مراجعه بیماران مبتلابه کووید 19 از ابتدای پاندمی تاکنون، الگوی بیماران کرونایی بستری در بخش‌های کرونایی ویژه و  شایع‌ترین میکروارگانیسم‌ها و وضع شاخص‌های کنترل عفونت مجتمع در سال 1401 را ارائه کرد. وی افزود: تعداد کل آمار بیماران مراجعه به تریاژ تنفسی  از ابتدا تاکنون109250 نفر است.
دبیر کمیته کنترل عفونت مجتمع  با اشاره به فرآیند ایزوله  نمودن بیماران نیازمند خاطرنشان کرد: خط مشی بیماران نیازمند به اتاق ایزوله یکی از سنجه‌های کنترل عفونت است که باید طبق یک پروتکل مدون عملیاتی شود.

شهره  بیات
تهیه کننده:

شهره بیات

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *