محتوای خبری مجتمع بیمارستانی امام خمینی

سومین جلسه کمیته احیای بزرگسالان مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سال 1401 برگزار شد

در جلسه کمیته CPR مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) مهم‌ترین چالش‌های عملیات احیا در مهدی کلینیک و نحوه تخصیص نیروی موردنیاز آن بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، سومین جلسه کمیته احیای بزرگسالان مجتمع چهارشنبه 23 آذر ۱۴۰۱ با حضور دکتر امیرحسین اورندی معاون درمان، دکتر مژگان رحیمی هیئت‌علمی گروه بیهوشی و دبیر علمی کمیته، نیکو  قاسم رمکی کارشناس هماهنگ‌کننده ایمنی بیمار، مهندس سامان خضری کارشناس فناوری اطلاعات، فرشته خلیلی کارشناس ایمنی بیمار و دبیر اجرایی کمیته CPR  و سایر اعضا در سالن شورای ریاست برگزار شد.

دکتر اورندی با اشاره به حساسیت عملیات انتقال بخش‌های بالینی به مهدی کلینیک که از چندی پیش آغازشده و طبق برنامه ادامه دارد گفت: با توجه به این‌که تمامی بیماران بخش‌های طبی 1 و 2 به مهدی کلینیک منتقل شدند و بیماران آن عموماً بدحال هستند باهدف مدیریت CPR در این مرحله نیاز به حضور  یک رزیدنت بیهوشی مقیم برای استقرار در مهدی کلینیک می باشد. با این پیش‌فرض که سرویس معالج به‌عنوان مسئول تیم احیای بیمار نیز هست و از ابتدا تا پایان CPR باید بر بالین بیمار حاضر باشد، رزیدنت بیهوشی نیز در کنارش حضور خواهد داشت و سایر افراد تیم در صورت نیاز باید در ماساژ قلبی بیمار کمک دهند.

معاون درمان مجتمع در ادامه افزود: ظرفیت‌های جدیدی در حال افزوده شدن به مجتمع است و فاز به فاز بخش‌های مختلف مهدی کلینیک بدون کوچک‌ترین وقفه‌ای در امور مجتمع، راه‌اندازی شده و شروع به کار خواهند کرد که فشار آن بر دوش گروهها بوده و همه باید به سهم خود کمک کنند.

وی در خصوص مشکلات کاربری ونتیلاتورها گفت: تنوع دستگاه‌ها زیاد است و کار با مدل‌های مختلف نیاز به مهارت‌های خاصی دارد و این موضوع به‌ویژه در شرایط بحران می‌تواند چالش‌هایی را برای کاربر که اغلب رزیدنت سال یک هستند به وجود آورد. مهم است که رزیدنت‌های سال بالا کاملا در دسترس و پاسخگوی نیاز رزیدنت‌های سال یک و مهم‌تر از آن سیستم باشند تا ایمنی بیماران به مخاطره نیفتد.

معاون درمان مجتمع در بحث احیای بیماران بخش‌های فوق تخصصی تصریح کرد: بخش‌های فوق تخصصی می‌توانند طبق آیین‌نامه دستیاری فوق تخصصی ، از میان فلوها برای تعیین پزشک مقیم اقدام و یا از بخش متناظر تخصصی خود درخواست حضور دستیارنمایند که در این زمینه مکاتبات با گروهها انجام شده است.

دکتر رحیمی با مروری بر مهم‌ترین چالش‌های حوزه احیا به برخی کاستی‌های نرم‌افزار شفا در آمارگیری، چگونگی تخصیص رزیدنت بیهوشی به مهدی کلینیک و ... پرداخت و توجه فراگیران به تعویض ونتیلاتورها و نحوه کار با تمام مدلهای مختلف آن را بسیار مهم دانست.

مهندس خضری ایجاد امکان آمارگیری در نرم‌افزار شفا را منوط به نهایی شدن فرم احیا خواند و توضیح داد: پیش‌ازاین، فرم CPR الکترونیک تنها در این مرکز استفاده می‌شده و با توجه به یکسان‌سازی HIS بیمارستانی باید این فرم پس از تایید دانشگاه به شرکت تیراژه برای پیاده‌سازی در نرم‌افزار شفا ارائه شود.

در این جلسه گزارشی از آمار CPR در 6 ماهه اول 1401 ارائه شد.

 

نجمه باهو
تهیه کننده:

نجمه باهو

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *