محتوای خبری مجتمع بیمارستانی امام خمینی

سومین جلسه کمیته تجهیزات پزشکی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ر ه) در سال ۱۴۰۱ برگزار شد

در جلسه کمیته بیمارستانی تجهیزات پزشکی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در خصوص تجهیزات موردنیاز بخش‌های پزشکی هسته‌ای، رادیولوژی انستیتو کانسر و دندانپزشکی ساختمان یلدا بحث و تبادل‌نظر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، سومین جلسه کمیته تجهیزات پزشکی مجتمع چهار‌شنبه 16 شهریور ۱۴۰۱ با حضور دکتر امیرحسین اورندی معاون درمان، دکتر علی گنجعلی خان مدیر درمان مجتمع، دکتر شهرام باقری حریری عضو هیئت‌علمی گروه طب اورژانس، دکتر علیرضا عبداللهی رئیس آزمایشگاه‌ها، دکتر سعید فرزانه فر رئیس بخش پزشکی هسته‌ای، دکتر سید حسن اینانلو مدیر نظارت بر درمان، پرستو آریاملو مدیر پرستاری، احد اکرمی سرپرست مدیریت خدمات پشتیبانی، مهندس آزاده دادستان مسئول واحد تجهیزات پزشکی و سایر اعضا در سالن شورای ریاست مجتمع برگزار شد.

دکتر گنجعلیخان اهمیت خرید دستگاه BMD هالوژیک را از بعد مسائل مالی و هم از بعد نیاز بخش مهم خواند و گفت: با بررسی‌های انجام‌شده دستگاه فعلی با استهلاک هفت‌ساله و آسیب جدی دو قطعه اصلی آن‌که 70 درصد قیمت دستگاه را دارد، از رده خارج‌شده و قابل تعمیر نیست. به تجربه ثابت‌شده در چنین مواردی، جایگزینی دستگاه جدید ضمن تامین امکانات بیشتر ازنظر هزینه‌ای هم در طول زمان مقرون‌به‌صرفه تر است.

مدیر درمان مجتمع همچنین با اشاره به آمار خرابی پروب های سونوگرافی گفت: اگرچه مجتمع بیمارستانی امام خمینی یک مرکز آموزشی درمانی است و تعداد فراگیران این مرکز نسبت به سایر مراکز به‌مراتب بیشتر است ولی به نظر می‌رسد با آموزش و پایش بیشتر می‌توان از هزینه‌های ناشی از کاربری غلط تجهیزات پزشکی در بخش‌ها کاست. با توجه به افزایش قیمت تجهیزات لازم است اساتید و همکاران محترم با حساسیت بیشتری در این حوزه برخورد کنند.

وی در خصوص خرید یک دستگاه C-ARM برای بخش جراحی اعصاب مجتمع ابراز امیدواری کرد و توضیح داد: با کمک‌های مالی خیرین سلامت و اساتید بخش، مراحل قانونی خرید دستگاه در حال تکمیل است و پس از اتمام کار به چرخه خدمات درمانی مجتمع افزوده می‌شود. اضافه شدن این دستگاه به بخش نورسرجری در کاهش لیست انتظار اعمال جراحی‌های بیماران این بخش بسیار کمک‌کننده است.

دکتر فرزانه فر با تبیین مزیت‌های دستگاه BMD هالوژیک (سنجش تراکم استخوان) نسبت به سایر مدل‌های آن گفت: با توجه به خرابی تیوب و دتکتور دستگاه فعلی که از سوی شرکت تامین کننده هم قابل تعمیر نیست و ازنظر کاربری هم به‌نوعی منسوخ‌شده است و از طرفی قابلیت‌ها و امکانات مدل هالوژیک که در سایر مراکز در حال استفاده است خرید این دستگاه در ارائه خدمات بهتر به بیماران ضروری است.

دکتر پورغلامی دندان‌پزشک کلینیک یلدا هم در این نشست نیاز این بخش را به دستگاه رادیوگرافی دندانپزشکی برای انجام عکس‌برداری‌های مربوط به عصب‌کشی دندان تشریح کرد.

 

نجمه باهو
تهیه کننده:

نجمه باهو

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *