محتوای خبری مجتمع بیمارستانی امام خمینی

سومین جلسه کمیته دارو، درمان و تجهیزات پزشکی مصرفی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سال 1401 برگزار شد

در جلسه مهرماه کمیته دارو ،درمان و تجهیزات پزشکی مصرفی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) ضمن اولویت‌بندی خرید دارو و تجهیزات درخواستی موردنیاز بخش‌ها، فرآیند اطلاع‌رسانی موارد بحرانی تصویربرداری و نیز شرایط موجود داروخانه‌های مجتمع بر اساس سنجه‌های اعتباربخشی بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) سومین جلسه کمیته دارو ،درمان و تجهیزات پزشکی مصرفی دوشنبه 25 مهر 1401 با حضور مهندس محمدعلی سورکی معاون امور پشتیبانی مجتمع، دکتر امیرحسین اورندی معاون درمان، دکتر حسن هاشمی رئیس مرکز تصویربرداری، دکتر محمد افضلی مقدم رئیس بخش اورژانس، دکتر مریم دلدار رئیس بخش زنان، دکتر فرهاد شاهی هیئت‌علمی گروه هماتولوژی وانکولوژی، دکتر مژگان رحیمی هیئت علمی گروه بیهوشی، دکتر  دکتر محسن خدادادی، دکتر بیتا نظامی، دکتر زهرا جهانگرد، دکتر مهدی افشاری منش و دکتر حسین خلیلی از مدیران داروخانه‌های مجتمع، پرستو آریاملو مدیر امور پرستاری و سایر اعضا در سالن شورای ریاست برگزار شد.

مهندس سورکی داروخانه‌های بیمارستانی را بخش مهمی از مجتمع خواند و در بحث ضرورت اتصال انبار مرکزی دارو و تجهیزات به برق اضطراری مجتمع گفت: چالش‌های این حوزه را مشکلات خود می‌دانیم و در حد توان درصدد رفع آن‌ها هستیم ولی با توجه به محدودیت‌های مالی برای حل مسائل موجود نیاز به همفکری و تعامل دوسویه مجتمع و داروخانه 13 آبان و در صورت نیاز طرح آن با معاونت پشتیبانی دانشگاه وجود دارد.

دکتر اورندی با اشاره به درخواست خرید وسایل و تجهیزات اکمو گفت: با توجه به تاکید شورای پیوند دانشگاه مبنی بر احیای تیم پیوند ریه مجتمع  این تیم انتخاب شد.از سویی یکی از چالشهای مهم آن بحث اکمو بوده و در این راستا باهدف این‌که نیاز به نیروی خارج از مرکز برای انجام اکمو نباشد یک دوره آموزشی برای پرفیوژنیست های عضو تیم پیوند در حال برگزاری است؛ خرید تجهیزات مربوط به اکمو به‌ویژه دستگاه اکسیژناتور به‌عنوان گلوگاه اصلی آن ضروری و در اولویت است.

معاون درمان مجتمع در خصوص درخواست خرید محلول‌های آماده برای تغذیه بالینی بیماران گفت: بحث تغذیه بالینی در مجتمع روبه رشد و در حال تکامل است و معاونت درمان دانشگاه هم بر آن تاکید دارد. درعین‌حال توجه به موضوع هزینه -اثربخشی اقدامات تخصصی این حوزه نیازمند مطالعات بیشتری است و می‌توان نتایج آن را با مشارکت شرکت‌های فعال به‌صورت محدود در بیماران کلیوی و بخش‌های ICU که نیازمند مراقبت‌های تغذیه‌ای خاص هستند، بررسی کرد.

پرستو آریاملو نیز تجهیز یخچال‌های نگهداری دارو به سیستم هشداردهنده انحراف دما به‌ویژه در بخش‌هایی که داروهای گران‌قیمت دارند را لازم دانست.

دکتر افشاری منش مدیر انبار دارو و تجهیزات مجتمع با توضیح در خصوص پروسه کلی پیگیری کمبود دارو و تجهیزات در این مرکز گفت: در حال حاضر کمبودهای دارو و تجهیزات مجتمع ناشی از مسائل مالی نیست و مطابق با کمبودهای کشوری است.

دکتر خلیلی با تاکید بر اهمیت حفظ آمادگی داروخانه‌های مجتمع در شرایط سخت گفت: تلاشمان این است ضمن در نظر گرفتن محدودیت‌ها، ارائه خدمات موردنیاز بیماران متوقف نشود.

رئیس بخش مراقبت‌های دارویی مجتمع در ادامه، با مقایسه فرآورده‌های خاص تغذیه‌ای نسبت به نوع استاندارد آن از منظر علمی گفت: استفاده از محلول‌های آماده تفاوت چندانی در اثربخشی آن‌ها ندارد. در حال حاضر در مجتمع از پودرهای استاندارد، پروتئین بالا و دیابتی برای تغذیه بالینی بیماران بستری استفاده و محلول‌ها با توجه به فرمولا‌های تغذیه‌ای موردنیاز بیماران به‌صورت دستی آماده‌سازی می‌شوند. اگرچه به‌کارگیری محلول‌های آماده کار را تسهیل می‌کند ولی با توجه به هزینه بالای آن و این‌که پوشش بیمه‌ای ندارند مقرون‌به‌صرفه نیست.

در این جلسه همچنین در خصوص نهایی کردن لیست موارد بحرانی تصویربرداری و روش اطلاع‌رسانی آن به پزشک معالج و پرستار بخش مربوطه از ابعاد بالینی و فنی تبادل‌نظر شد.

نجمه باهو
تهیه کننده:

نجمه باهو

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *