محتوای خبری مجتمع بیمارستانی امام خمینی

‍ با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران

هفتمین جلسه گراندراند مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سال ۱۴۰۱ برگزار شد

هفتمین جلسه گراندراند مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، با حضور رئیس دانشگاه و اساتید برجسته گروه‌های مختلف پزشکی نکات آموزشی تشخیص و درمانی بیمار آقای 53 ساله مبتلا به میاستنی گراویس با درد شکم و تنگی نفس بحث و تبادل‌نظر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، هفتمین جلسه گراندراند مجتمع چهارشنبه 28 دی 1401 با حضور دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، جمعی از اساتید پیشکسوت، اعضای هیئت‌علمی و فراگیران گروه‌های تخصصی  داخلی، عفونی ، رادیولوژی، داروسازی، نورولوژی، جراحی عمومی  و ... و مدیران معاونت امور دانشگاهی در تالار شهید مجتمع باهدف تحلیل ریشه ای و علمی روند تشخیص و درمان بیمار آقای 53 ساله مبتلا به میاستنی گراویس با درد شکم و تنگی نفس برگزار شد.
در ابتدا دکتر زهرا شهبازی دستیار سال 3 داخلی به تبیین اطلاعاتی در خصوص  بیمار و فرآیندهای مراقبتی و درمانی انجام‌شده بر روی بیمار از بدو ورودش به مجتمع پرداخت و گفت: بیمار آقای 53 ساله با سابقه میاستنی گراویس با شکایت درد شکم ، ضعف ، بی حالی و تنگی نفس به این مرکز مراجعه و مشخص شد از حدود یک ماه پیش به دنبال تماس با فرد مبتلا به آنفولانزا دچار علائم flue like همچون تب ، بدن درد و علائم کوریزا و به دنبال آن سرفه خشک و کاهش وزن حدود 8 کیلو گرم و درد شدید شکم شده و اقدامات درمانی لازم بر روی آن صورت گرفت.
در ادامه دکتر صالحی (متخصص عفونی)،دکتر خلیلی(داروساز بالینی)، دکتر صراف(متخصص  نورولوژی)، دکتر خراسانی زاده(رادیولوژی)، دکتر کیایی( جراح عمومی) و دکتر خداویسی( قارچ شناس) به ارائه  نکات کلیدی وآموزشی بیمار پرداختند.
توضیح اینکه  در این جلسه، روش ارائه به صورت تعاملی و با مشارکت فعال سایر اساتید حاضر بود.
دکتر محمدرضا صالحی هیئت‌علمی گروه عفونی مجتمع  گفت: بیمار تحت درمان پردنیزولون و آزاتیوپرین  قرار داشته و با توجه به درد شکمی  بیمار در ارزیابی های  اولیه احتمال وجود سنگ کیسه صفرا مطرح بوده  اما  با توجه به اینکه بیمار تنگی نفس و سطح اکسیژن خون پایینی داشته و در  سی تی اسکن  اولیه بیمار  یکسری درگیری های پارانشیم ریوی( درگیر الولوآ) رویت شده بود  ما را به شک عفونت های ویروسی و فرصت طلب سوق داد و با توجه به اینکه  در ارزیابی ها دو نوبت آزمایش pcr منفی  شده بوده و کووید برای بیمار مطرح نبوده  اما تست  ویروس CMV بیمار با مقدار قابل توجه بیش از 13 میلیون مثبت شد و بیمار تحت نظر درمان های  داروی ضد ویروس ها  و قرار گرفت.
دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه و استاد گروه رادیولوژی، در مورد Chest Ct اسکن بیمار نکات ارزشمندی را به توضیحات  دکتر خراسانی زاده افزود.
در پایان این نشست به دکتر عبدالحسین کاظمی اقدم، دکتر علی احمدی و دکتر نوشین جعفری برندگان مسابقه علمی جوایزی اهدا و از دکتر امیر محمد قربانی  به‌عنوان دستیاران برگزیده معرفی شده از بخش‌ ریه  مجتمع با اهدای لوح یادبود قدردانی شد.

 

شهره  بیات
تهیه کننده:

شهره بیات

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *