اخبار مراسم ها و همایش ها

 

 

(+ فیلم) تجلیل از 35 برگزیده در هجدهمین جشنواره ابن سینا

در هجدهمین جشنواره ابن سینا از 14 برگزیده حوزه پژوهشی، 16 برگزیده حوزه آموزشی، 3 برگزیده در بخش ارایه خدمات ویژه و 2 برگزیده دانشگاه تهران قدردانی شد.

گالری عکس یک 

گالری عکس دو

دریافت فیلم
جشنواره ابن سینا با هدف معرفی فعالیت های برجسته پژوهشی، آموزشی و نیز خدمات ویژه در حوزه سلامت مشتمل بر بهداشت، درمان، اخلاق پزشکی و مدیریت روز  13 بهمن 95 در تالار ابن سینا برگزار شد.
در ابتدای جشنواره دکتر یونسیان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه و دبیر جشنواره ضمن تبریک به برگزیدگان، با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درخصوص اهمیت تقویت ارتباط میان آموزش و پژوهش گفت: در دانشگاه علوم پزشکی تهران همکاری کاملی در همه حوزه ها بخصوص حوزه های آموزشی و پژوهشی وجود دارد.
دبیر جشنواره با اشاره به تعداد کاندیدای سه بخش آموزشی، پژوهشی و خدمات ویژه این دوره از جشنواره گفت: در محورهای مختلف بخش  پژوهشی از بین  120 داوطلب 14 مورد، در حوزه آموزش  از 87 نفر شرکت کننده 16 نفر و  در بخش خدمات ویژه دانشگاهی از بین 26 کاندیدا، 3 نفر به عنوان برگزیده انتخاب شدند.
وی افزود: البته طبق سنتی که از سنوات پیش در جشنواره های دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی جاری است امسال دو برگزیده از دانشگاه تهران معرفی شدند.
سپس دکتر ملک زاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت،  گزارشی از وضعیت علمی ایران در سال 2016 میلادی ارائه کرد و افزود: براساس گزارش Scopus، بیش از  47 هزار و 700 مقاله و مستند علمی توسط دانشمندان کشورمان در این بانک اطلاعاتی درج شده است و ما توانستیم رتبه 16 جهانی خود را در این زمینه حفظ و مقام اول منطقه را کسب کنیم به طوری که کشورهایی مثل ترکیه و برخی کشورهای اروپایی نظیر سوئیس، بلژیک، دانمارک بعد از ایران قرار دارند.
وی افزود: برای اولین بار در سال گذشته حدود 15 هزار مستند علمی و مقاله در حوزه‌های علوم پزشکی در سایت Scopus توسط دانشمندان کشور منتشر شد که این رشد کمی چشمگیری در زمینه تولیدات علمی دانشگاه های کشور است.
دکتر ملک زاده، با اشاره به رشد کیفی علمی کشور گفت: میزان استناد به مقالات در عرصه‌های بین‌المللی مهمترین شاخص سنجش رشد کیفی علم محسوب می‌شود که در سال 2016 کشور ما رتبه 18 جهانی و اول منطقه را کسب کرده و در این زمینه بالاتر از کشورهایی نظیر دانمارک، روسیه، ترکیه قرار دارد. وی
در ادامه به ضرورت پرداختن بیشتر به کیفیت و نیز تقویت اعتبارات پژوهشی دانشگاه تاکید کرد.
پس از آن، دکتر لاریجانی معاون آموزشی، وزارت بهداشت، آموزش را یکی از مهمترین رسالت های دانشگاه ها عنوان کرد و گفت:  در دهه‌های اخیر بحث‌های بهداشت و درمان در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور بسیار مورد توجه قرار گرفته است و این نباید موجب شود که به آموزش به عنوان یکی از ماموریت‌های اصلی دانشگاه‌های کشور کمتر پرداخته شود.
دکتر لاریجانی با اشاره به ترویج سیاست های کلان حوزه آموزش طی دو سال اخیر گفت: به این منظور برنامه تحول و نوآوری در آموزش پزشکی تدوین و این گفتمان در دانشگاه ها ایجاد شده و اقدامات خوبی در این زمینه صورت گرفته است.
وی با اشاره به مصوبه آمایش سرزمین شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: برای نخستین بار است که در زمینه توزیع دانشکده ها و دانشگاه ها مصوبه ای صادر شده که براساس آن آموزش پزشکی هدفمند می شود به طوری اخیرا  رئیس‌جمهور به دانشگاه آزاد و وزارت علوم هم توصیه کردند که از این رویکرد تبعیت کنند.
در ادامه، دکتر جعفریان رییس دانشگاه، گزارشی از روند پیشرفت برنامه های دانشگاه در حوزه های مختلف آموزش، پژوهش، بهداشت، درمان، دارو، فرهنگی و دانشجویی ارایه کرد و گفت: این جشنواره فرصت خوبی است تا ضمن قدردانی از برگزیدگان عرصه های مختلف، بایکدیگر گفتگو کنیم.
وی افزود: در این مدت در برنامه های متعددی در سطح دانشگاه اجرا شده که یکی از مهمترین های آن توجه به تحقق تعهد حرفه‌ای و پیگیری لازم برای جاری شدن آن در همه امور دانشگاه است که امیدوارم مهر ماه سال آینده محصول عملی آموزش و ارزیابی تعهد حرفه ای دانشجویان را شاهد باشیم.
رییس دانشگاه، با تاکید بر توجه به ارتقاء كيفيت آموزش با هدف تربيت بهترين دانش‌آموختگان گفت: یکی از مهمترین فعالیت های ارتقا کیفیت آموزش، استقرار نظام ارزشیابی است و این کمک می کند که اشکالات را برطرف و کیفیت آموزش را بهبود ببخشیم که به این منظور شیوه نامه ارزشیابی دوره، عملکرد اعضای هیات علمی و فراگیران دانشکده ها تدوین شده است.
دکتر جعفریان با اشاره به موفقیت های آموزشی دانشگاه گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران  در آزمون منطقه ای علوم پایه،  پیش کارورزی،  ارتقا، آزمون دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی رتبه نخست را کسب کرده است.
وی با اشاره به رشد کمی و کیفی پژوهش و نیز توجه ویژه به توسعه فناوری سلامت در دانشگاه گفت: باتوجه به محدودیت منابع و رقابت ناعادلانه ای که دانشگاه های علوم پزشکی با دانشگاه های جامع دنیا دارند، دانشگاه علوم پزشکی تهران همچنان روند روبه رشدی را در ارتقا کمی و کیفی پژوهشی و فناوری دارد.
در پایان این مراسم نیز از برگزیدگان قدردانی شد.
دریافت کتابچه برگزیدگان

سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

1 نظر برای این مقاله وجود دارد

78/10/11 - 00:00

برنامه امسال افتضاح اجرایی شده بود.با اینکه دهه فجر بود برنامه متنوع نداشتند و از گروهی دعوت نکرده بودند که برنامه اجرا کند.برنامه پذیرایی که فوق العاده بد بود ابتدا که ما وارد شدیم گفتند که بعد از اتمام برنامه پذیرایی می شوید پس چرا میزها را چیده بودند؟ چه کسانی پذیرایی شدند؟بعد از اتمام برنامه که هزارنفر خسته از سالن آمدند بیرون دیدند که هیچ پذیرایی و میزی وجود ندارد دست مسولین درد نکند که احترام به شرکت کنندگان گذاشتند!!بهتر بود مثل سالهای قبل پکیج روی صندلی ها می گذاشتند تا همه بتوانند پذیرایی شوند و اح

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *