برگزاری جشنواره غذا در مرکز خدمات جامع سلامت امام صادق (ع)

کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت امام صادق (ع) جشنواره غذا را در سرای محله اسماعیل‌آباد برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، زهرا اللهیاری کارشناس واحد بهبود تغذیه این مرکز روز شنبه 10 دی 1401 جشنواره غذا را در سرای محله اسماعیل‌آباد برای مراجعان برگزار کرد.
وی ابتدا کلاس آموزشی را با عنوان خواص میوه‌ها برگزار کرد و گفت: انار میوه‌ای است که از قدیم از آن به‌عنوان میوه‌ای خون‌ساز یاد می‌شد. به افرادی که رنگ مهتابی و ازنظر جثه رنجور بودند، توصیه می‌شد که آب انار بنوشند. امروزه اثبات‌شده انار سرشار از «ویتامین ث» است که سبب تقویت سیستم ایمنی بدن و تصفیه‌کننده خون و سرشار از آهن است، درنتیجه موجب افزایش انرژی و خون‌سازی در بدن فرد می‌شود و تصفیه خون مانند زندگی یا زایش دوباره انسان است، به همین علت انار را نماد زایش و شادی می‌دانند.
وی در ادامه افزود: کدوحلوایی غنی از ویتامین A، C و E است و ســرشار از ویــتامین‌های B کمپلکس، حاوی املاح معدنی مثل مس، کلسیم، پتاسیم و فسفر است و دانه‌های کدوحلوایی، بهترین منبع تأمین فیبر و اسید‌های چرب اشباع‌نشده و مفید برای قلب است.

نگار  دیوبندی
تهیه کننده:

نگار دیوبندی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *