برگزاری جلسه آموزشی با آموزش‌وپرورش منطقه 17 در مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی نقش تغذیه در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از ابتلا به بیماری کووید 19 را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، آرزو چراغی، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه این مرکز روز دوشنبه ۲۷ بهمن ۹۹ کلاس آموزشی نقش تغذیه در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از ابتلا به بیماری کووید 19 را برای ۲۱۲ تن از مدیران برگزار کرد.
وی در این کلاس در خصوص چهار گروه اصلی مواد غذایی و بشقاب غذای سالم، اهمیت مصرف ریزمغذی‌ها ازجمله ویتامین آ وث و روی و خصوصاً ویتامین دی، نقش مهم پروتئین سفیده تخم‌مرغ، عدم مصرف قند، شکر، شکلات، فست فود و غذاهای چرب و سرخ‌کرده در تقویت سیستم ایمنی مطالبی بیان کرد.

نگار  دیوبندی
تهیه کننده:

نگار دیوبندی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *