برگزاری جلسه آموزشی نقش تغذیه در پیشگیری از کرونا در مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه آموزشی نقش تغذیه در پیشگیری از کرونا را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، آرزو چراغی، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه این مرکز گفت: این کلاس آموزشی روز دوشنبه ۲۲ دی ۹۹ برای ۳۰۰ تن از مدیران و والدین دانش آموزان دبیرستان سلام برگزار شد.
وی در این کلاس به نقش تغذیه در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از ابتلا به بیماری کووید اشاره و در خصوص چهار گروه اصلی مواد غذایی، بشقاب غذای سالم، اهمیت مصرف ریزمغذی‌ها ازجمله ویتامین آ، ث، روی و خصوصاً ویتامین دی و نقش مهم پروتئین سفیده تخم‌مرغ مطالبی را بیان کرد.
وی در ادامه بر عدم مصرف قند، شکر، شکلات، فست فود، غذاهای چرب و سرخ‌کرده تأکید کرد.

نگار  دیوبندی
تهیه کننده:

نگار دیوبندی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *