برگزاری سومین جلسه آموزشی مرکز بهداشت جنوب تهران برای کارکنان کارخانه آرد گندم طلایی

کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران سومین جلسه آموزشی را برای کارکنان کارخانه آرد گندم طلایی برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، انسیه تبرایی، کارشناس واحد بهبود تغذیه این مرکز در راستای برنامه تغذیه سالم روز یکشنبه 31 مرداد 1400 سومین جلسه را برای کارکنان کارخانه آرد گندم طلایی در فضای باز این کارخانه برگزار کرد.
وی در سومین جلسه در خصوص اصلاح الگوی مصرف چربی‌ها و روغن‌ها در محل کارخانه و انواع روغن‌های مصرفی، تفاوت‌های موجود بین روغن‌های پخت‌وپز و سرخ‌کردنی، بیماری‌های مرتبط با مصرف بالای چربی‌ها، عوارض و پیامدهای مصرف نادرست روغن‌ها، شرایط طبخ و نقطه دود انواع روغن‌های مصرفی و شرایط نگهداری روغن‌ها و به‌کارگیری چربی‌هایی نظیر پیه و دنبه در طبخ غذا و مضرات استفاده از آن‌ها مطالبی را بیان کرد.
 تبرایی در ادامه بنا به درخواست کارکنان، در ادامه مباحث جلسات قبلی در خصوص تغذیه در پیشگیری، درمان و دوران نقاهت بیماری کرونا و نقش تغذیه در دوران واکسیناسیون علیه ویروس کرونا مطالبی را ارائه کرد.

نگار  دیوبندی
تهیه کننده:

نگار دیوبندی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *