برگزاری کلاس آموزشی تأثیر تغذیه در پیشگیری و درمان سویه امیکرون در مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی را با عنوان تأثیر تغذیه در پیشگیری و درمان سویه امیکرون برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، مبینا میرزایی، کارشناس واحد بهبود تغذیه این مرکز روز یکشنبه 25 بهمن 1400 جلسه‌ای را برای 940 تن از والدین و دانش آموزان مدارس منطقه 16 برگزار کرد.
وی در این جلسه به نقش تغذیه در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از ابتلا به بیماری کووید 19 و سویه امیکرون اشاره کرد و بر مصرف چهار گروه اصلی مواد غذایی و بشقاب غذای سالم، اهمیت مصرف ریزمغذی‌ها ازجمله ویتامین آ و ث و روی و خصوصاً ویتامین دی، نقش مهم پروتئین سفیده تخم‌مرغ تأکید کرد.
وی در ادامه به عدم مصرف قند، شکر، شکلات، فست فود، غذاهای چرب و سرخ‌کرده در پیشگیری و درمان کووید 19 تأکید و به مصرف انواع ویتامین‌ها، آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد غذایی مناسب در زمان ابتلا و مصرف تخم‌مرغ به‌صورت روزانه، ویتامین دی به‌صورت ماهانه و تأثیر مصرف عسل، داشتن فعالیت بدنی اشاره کرد.


نگار  دیوبندی
تهیه کننده:

نگار دیوبندی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *