برگزاری کلاس آموزشی تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان به مناسبت هفته سلامت

واحد بهبود تغذیه با همکاری واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان را به مناسبت هفته سلامت برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، مبینا میرزایی، کارشناس واحد بهبود تغذیه این مرکز گفت: این جلسه روز یکشنبه 5 اردیبهشت 1400 به‌صورت مجازی برای 44 تن از مدیران، مراقبان سلامت و رابطان منطقه 11 برگزار شد.
وی در این جلسه در خصوص 4 گروه اصلی مواد غذایی، نقش تغذیه در ارتقا سیستم ایمنی، منابع غذایی ویتامین A،C،E و آهن و زینک، منابع با محتوای پروتئینی بالا، نقش لبنیات پروبیوتیک در ارتقا سیستم ایمنی، نقش کنترل وزن و ورزش در کرونا، مکمل یاری با آهن و ویتامین دی در نوجوانان، نقش مایعات و دم‌نوش‌ها و خواب منظم در پیشگیری از کرونا مطالبی را بیان کرد.
میرزایی در ادامه اصول تغذیه در ماه مبارک رمضان و مزایای روزه گرفتن را آموزش داد.

نگار  دیوبندی
تهیه کننده:

نگار دیوبندی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *