برگزاری کلاس آموزشی نقش تغذیه در کاهش و کنترل قند خون در پیشگیری از دیابت و فشارخون

کارشناسان واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی نقش تغذیه را در کاهش و کنترل قند خون برگزار کردند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، الهام رجالی پور، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز ابن‌سینا کلاس آموزشی را روز چهارشنبه 20 دی 1402 با موضوع تغذیه در کاهش و کنترل چربی خون برای مراجعان سرای محله سلامت برگزار کرد و در این کلاس آموزشی، ابتدا در زمینه انواع چربی‌های خون و مقادیر نرمال هرکدام مطالبی بیان کرد و گفت: افزایش چربی‌های خون می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را افزایش دهد. 
همچنین مهسا توکل، کارشناس تغذیه مرکز امام صادق (ع) کلاس آموزشی را با موضوع پیشگیری از چاقی برای مراجعان سرای محله خانی‌آباد شمالی برگزار کرد و هرم و گروه‌های غذایی، تعداد وعده‌های غذایی آموزش داده شد.
 الهام عبدالحسینی، کارشناس تغذیه مرکز شاه‌آبادی کلاس آموزشی با موضوع تغذیه در پیشگیری از دیابت و فشارخون را برای مراجعان مسجد سیدالشهدا برگزار کرد در این جلسه آموزشی در ابتدا این بیماری‌ها معرفی و عوامل تأثیرگذار در پیشگیری، ابتلا و کنترل آن‌ها آموزش داده شد.

 

نگار  دیوبندی
تهیه کننده:

نگار دیوبندی

تصاویر