برگزاری کلاس آموزشی و مشاوره فردی اصول تغذیه در ماه مبارک رمضان در مرکز بهداشت جنوب تهران
واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی و مشاوره فردی اصول تغذیه در ماه مبارک رمضان را برگزار کرد.
![](/thumbnail/550-367_100/uploads/1/2022/Apr/25/kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk_crop.jpeg)
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، سحر خاکسار، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز جوادیه از مراکز تحت پوشش این مرکز کلاس آموزشی و مشاوره فردی اصول تغذیه در ماه مبارک رمضان را برای مراجعان و نمازگزاران مسجد الزهرا جوادیه برگزار کرد.
وی در این کلاس در خصوص اصول تغذیه در ماه رمضان مطالبی را بیان و بر مصرف سه وعده افطار، شام و سحری و فاصله زمانی یکساعته بین افطار و شام تأکید کرد.
خاکسار در ادامه به تأمین فیبر از طریق مصرف سبزی و سالاد و محدودیت چای به دلیل مدر بودن و ایجاد تشنگی اشاره کرد و گفت: در این مدت بهتر است از مصرف غذاهای شور، چرب و تند به دلیل ایجاد تشنگی در روزهدار پرهیز شود و در ادامه به مشاوره فردی در بیماریهای قلب، عروق، دیابت و فشارخون پرداخت.
نظر دهید