برگزاری کلاس آموزشی پیشگیری از اضافه‌وزن و چاقی در مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی پیشگیری از اضافه‌وزن و چاقی را در دوران کرونا، برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، سپیده رحمانی، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز امام محمدباقر (ع) روز چهارشنبه 7 اردیبهشت 1401
کلاس آموزشی را برای دانش آموزان مقطع متوسطه در مدرسه دخترانه ذوالفقاری برگزار کرد.
وی در این جلسه در خصوص تغذیه در دوران کرونا، اضافه‌وزن و چاقی، مکمل یاری آهن، ویتامین دی و اختلالات کمبودید مطالبی را بیان و بر مصرف مکمل‌های آهن هفته‌ای یک‌بار به مدت 6 هفته، منابع غذایی حاوی آهن گوشت، مرغ، ماهی، جگر، حبوبات و سبزی‌های سبز تیره مثل جعفری در برنامه غذایی روزانه تأکید کرد.
رحمانی در ادامه به مصرف خشکبار مثل برگه‌ها، توت خشک، کشمش و خرما به‌عنوان میان وعده، سبزی‌های تازه و سالاد شامل گوجه‌فرنگی، کلم، گل‌کلم، فلفل دلمه‌ای و هم‌چنین چاشنی‌هایی مثل آب‌لیمو و آب‌نارنج تازه که جذب آهن را افزایش می‌دهند به همراه غذا اشاره کرد.

نگار  دیوبندی
تهیه کننده:

نگار دیوبندی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *