برگزاری کلاس آموزشی پیشگیری از اضافهوزن و چاقی در مرکز بهداشت جنوب تهران
کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی پیشگیری از اضافهوزن و چاقی را در دوران کرونا، برگزار کرد.
![](/thumbnail/550-367_100/uploads/1/2022/Apr/30/kujyhgtrfdews_crop.jpg)
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، سپیده رحمانی، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز امام محمدباقر (ع) روز چهارشنبه 7 اردیبهشت 1401
کلاس آموزشی را برای دانش آموزان مقطع متوسطه در مدرسه دخترانه ذوالفقاری برگزار کرد.
وی در این جلسه در خصوص تغذیه در دوران کرونا، اضافهوزن و چاقی، مکمل یاری آهن، ویتامین دی و اختلالات کمبودید مطالبی را بیان و بر مصرف مکملهای آهن هفتهای یکبار به مدت 6 هفته، منابع غذایی حاوی آهن گوشت، مرغ، ماهی، جگر، حبوبات و سبزیهای سبز تیره مثل جعفری در برنامه غذایی روزانه تأکید کرد.
رحمانی در ادامه به مصرف خشکبار مثل برگهها، توت خشک، کشمش و خرما بهعنوان میان وعده، سبزیهای تازه و سالاد شامل گوجهفرنگی، کلم، گلکلم، فلفل دلمهای و همچنین چاشنیهایی مثل آبلیمو و آبنارنج تازه که جذب آهن را افزایش میدهند به همراه غذا اشاره کرد.
نظر دهید