برگزاری کلاس‌های آموزشی آشنایی با هرم غذایی و نقش تغذیه در کبد چرب در مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناسان واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس‌های آموزشی را برگزار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، بیتا عابدینی کارشناس تغذیه مرکز خاکباز کلاس آموزشی با موضوع نقش تغذیه سالم در پیشگیری از کبد چرب را برای مراجعان سرای محله صبا و الهام رجالی پور، کارشناس تغذیه مرکز ابن‌سینا کلاس آموزشی با موضوع آشنایی با هرم غذایی را برای مراجعان سرای محله سلامت برگزار کردند.
 در این کلاس آموزشی ابتدا از هرم غذایی و سه اصل استفاده از هرم غذایی مانند رعایت اصل تعادل، تنوع و تناسب اشاره شد و در خصوص نقش مواد غذایی موجود در هرم و مقدار مورداستفاده در برنامه غذایی مطالبی را بیان و بر کاهش مصرف مواد قندی و چربی‌ها به‌عنوان گروه متفرقه تأکید کردند.
همچنین عابدینی، کارشناس تغذیه مرکز خاکباز روز سه‌شنبه 10 مرداد 1402 جشنواره غذا با رقابت سه سرای محله ابوذر، صبا و امام‌زاده حسن برگزار کرد و در این رقابت بهترین غذا با کمترین میزان قند، چربی و نمک و بیشترین ارزش غذایی انتخاب شد.

نگار  دیوبندی
تهیه کننده:

نگار دیوبندی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *