برگزاری کلاسهای آموزشی تغذیه در پیشگیری از دیابت و فشارخون در مرکز بهداشت جنوب تهران برای اجرای برنامه ایران اکو
کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران برای اجرای برنامه ایران اکو کلاسهای آموزشی را برگزار کرد.
![](/thumbnail/550-367_100/uploads/1/2023/May/21/kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk2_crop.jpg)
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران،مهسا توکل کارشناس تغذیه مرکز امام حسن (ع) کلاس آموزشی با موضوع تغذیه در دیابت و فشارخون را برای نمازگزاران مسجد سیدالشهدا و مسجد ابوالفضل و برنامه ایران اکو را برای دانش آموزان مدرسه اشرفی اصفهانی برگزار کرد.
در این جلسه در خصوص پرهیز غذایی و چگونگی پیشگیری از دیابت و فشارخون با تغذیه مناسب مطالبی را بیان کرد و گفت: بیماران دیابتی باید از مصرف مواد غذایی با سدیم بالا مانند غذاهای شور، کالباس، سوسیس، پنیر پیتزا، چیپس، پفک و غذاهای کنسروی
مواد غذایی پرچرب حاوی کلسترول بالا و یا اسیدهای چرب ترانس نظیر لبنیات پرچرب، کره، خامه، غذاهای سرخشده، گوشتهای قرمز پرچرب و روغن جامد مواد غذایی حاوی قندهای ساده نظیر قند و شکر، عسل، مربا، انواع شیرینیهای، نوشابههای گازدار، انواع بستنی و آبمیوههای تجاری پرهیز کنند.
وی در ادامه افزود: در برنامه ایران اکو بر مصرف روزانه حداقل دو میان وعده غذایی مناسب مانند شیر، میوه، نان و پنیر، نان و خیار و گوجهفرنگی و...محدود کردن مصرف کره، سرشیر، خامه و سس مایونز که حاوی چربی زیادی هستند تأکید شده است.
نظر دهید