تهیه سبد غذایی برای خانوارهای نیازمند در مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد بهبود تغذیه با همکاری واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران سبد غذایی برای خانوارهای نیازمند را تهیه و توزیع کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، آرزو چراغی، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه این مرکز از تهیه و توزیع 10 سبد غذایی روز یکشنبه 2 خرداد 1400 خبر داد.
وی در ادامه افزود: الهام رجالی پور و زهره جمالو کارشناسان واحد مرکز قمر بنی‌هاشم از مراکز تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران پس از شناسایی 10 خانوار نیازمند با همکاری خیرین سبدهای غذایی که شامل: عدس، لوبیا قرمز، جو پرک، ماست، پنیر، 2 عدد ماکارونی، سویا، یک شانه تخم‌مرغ، رب گوجه‌فرنگی، تن ماهی، خرما و گوشت و مرغ نذری بود تهیه و سپس توزیع کردند.

نگار  دیوبندی
تهیه کننده:

نگار دیوبندی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *