نشست هماهنگی برنامه تغذیه سالم در محیط کار در مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد بهداشت حرفه‌ای با همکاری واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه هماهنگی برنامه تغذیه سالم در محیط کار را برگزار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، نشست هماهنگی برنامه تغذیه سالم در محیط کار به‌منظور دستیابی به الگوی هماهنگ برای تغذیه در محیط کار به منظور ارتقای سلامت کارکنان شرکت آرد گندم طلایی روز سه‌شنبه 8 تیر 1400 با حضور مهندس محمود کشیر معاون، کارشناس بهداشت حرفه‌ای شرکت آرد گندم طلایی، مهندس سید عبدالله میر اسماعیلی، کارشناس مسئول واحد بهداشت حرفه‌ای آرزو چراغی، کارشناس مسئول تغذیه و انسیه تبرایی، کارشناس تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران دفتر معاون مرکز برگزار شد.
در این جلسه حاضرین نظرات و پیشنهادات را بیان کردند و تمهیدات لازم برای اجرای هر چه‌بهتر برنامه تغذیه سالم کارکنان شرکت آرد گندم طلایی فراهم و مقرر شد این برنامه به مدت 6 ماه اجرا و نتایج جمع‌آوری و به مراجع ذیربط ارسال شود.

نگار  دیوبندی
تهیه کننده:

نگار دیوبندی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *