محتوای خبری مرکز طبی کودکان

  • تاریخ انتشار : 1394/07/16 - 14:30
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 332
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

وزیر بهداشت کوتاه کردن دور آموزشی برخی از رشته های پزشکی را از برنامه های اتی وزارت بهداشت اعلام کرد

دكتر هاشمي وزير بهداشت در بيست و هفتمين همايش بين المللي كودكان كوتاه كردن دور آموزشي برخي از رشته هاي پزشكي را از برنامه هاي اتي وزارت بهداشت اعلام كرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز طبی کودکان، دکتر هاشمی وزیر بهداشت در بیست و هفتمین همایش بین المللی کودکان نقش پرستاران را در طب کودکان موثر و ویژه دانست.
وزیر بهداشت در بیست و هفتمین همایش بین المللی کودکان ضمن قدردانی از زحمات برگزار کنندگان همایش، یاد عزیزانی که در همایش حضور ندارند را گرامی داشت من جمله مرحوم دکتر احمد سیادتی و همکارانشان که همه وجود آنها غرق خدمت و پیشرفت کشور بوده است.
دکتر هاشمی ضمن اشاره به اینکه حرف اول در دنیا نیروی انسانی است ادامه داد: آنچه افراد را از یکدگر متمایز می کند دانش و معلومات افراد است و آنهایی که بیشتر می دانند و دانش خود را درراه رشد و ارتقاء بشری قرار دادند آنها عزیز ترند.
وی در ادامه ضمن تاکید بر اینکه در دو سال گذشته همکاران مرکز طبی همکاری زیادی بدون منت داشتند ادامه داد: در طب کودکان تحولات زیادی اتفاق افتاده است وامیدواریم در چهارمین مرحله طرح نظام تحول سلامت بتوانیم بخشی از آن را اصلاح نماییم.
وزیر بهداشت یکی از مشکلات را گسترش بی رویه دانشگاهها دانست وادامه داد: رشته پزشکی که با جان بیمار سر و کار دارد آسیب آن بیشتر از علوم فن آوری و تحقیقات است و در حال حاضر 91 دانشکده علوم پزشکی داریم و راه حل این است وزارت بهداشت جلوی این افزایش را گرفته و به افرادی که توانایی ایجاد دانشگاه خصوصی را دارند اجازه داده شود و جلوی مصرف هزینه های زیاد و مشکلات اجتماعی ناشی از تحصیل در دانشگاه های دنیا گرفته شود.
دکتر هاشمی تاکید کرد طول مدت دوره آموزشی دانشجویان پزشکی متخصصین کمتر شود و بسیاری از رشته های فوق تخصصی دوره طولانی مدت را می گذرانند ودوره آموزشی برخی رشته ها مانند اطفال که بدلیل دوره طولانی مدت داوطلب کمتری دارد را با دوره عمومی آنها ادغام کنند.در حال حاضر 30 درصد ظرفیت دانشگاهها به افراد بومی تعلق دارد و بدین ترتیب می توان طرح نیروی انسانی را تا 5 سال آینده حل کرد.
وی در ادامه با اشاره به مشکلات کودکان ناشی از بیماریهای متابولیک و چاقی کودکان که هم اکنون در وزارتخانه مطرح است اظهار کرد: پوشش حمایتی از خانواده هایی که معلول دارند وجود ندارد و ما فقط بخش توانبخشی را در کشور داریم و در کنار آن موضوع تغذیه که شاهد پر خوری کودکان وبا شیوع افزایش وزن در کودکان و بزرگسالان مواجه هستیم و 70 درصد مرگ و میر ناشی از ابتلا به بیماریهای غیر واگیر می باشد که ناشی از بیماریهای قلبی و عروقی و فشار خون به سبب افزایش وزن ایجاد می شود و در حالی که در 40 سال اخیر ناشی از بیماریهای عفونی بوده است.
دکتر هاشمی خاطر نشان کرد تا زمانی که تغییر در رفتار و فرهنگ مردم بوجود نیاید برنامه های وزارت بهداشت خیلی موثر واقع نخواهد شد و در ادامه سخنان خود علت دیگر مرگ راسوانح مانند تصادفات و خفگی و کودک آزاری معرفی کرد که قابل پیشگیری می باشد و در پایان اظهار امیدواری کرد بتوانیم تعداد مرگ و میر را به حداقل رسانده و امکانات لازم و نیروهای تخصصی از جمله بخش و نیروی متخصص مراقبت ویژه کودکان، نوزادان و بزرگسال در سراسر کشور تربیت کند.
درپایان دکتر هاشمی وزیر بهداشت نقش پرستاران را در طب کودکان موثر دانست و کوتاه کردن دوره آموزشی در رشته های اطفال و تدابیری جدید در آموزش پرستاری را از جمله برنامه های آتی وزارت بهداشت اعلام کردو اظهار امیدواری کرد که با توکل به خدا بتوانیم تحولی در آموزش و نظام پرستاری ایجاد کنیم و در پایان آرزوی موفقیت برای همه همکاران نمود.
خبر: هادی پور
  • گروه خبری : مرکز طبی کودکان
  • کد خبر : 54607
کلمات کلیدی
تهیه کننده: