محتوای خبری مرکز طبی کودکان

نشست شورای سیاست گذاری قطب در مرکز طبی کودکان برگزار شد

نشست شورای سیاست گذاری قطب در سالن مهارت های بالینی مرکز طبی کودکان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان، این جلسه روز یکشنبه 18 خرداد 99 با حضور دکتر رضا شروین بدو رئیس بیمارستان و اعضای هیئت علمی مربوطه در سالن مهارت های بالینی برگزار شد.
در این جلسه ابتدا دکتر مصطفی معین رئیس مرکز تحقیقات آسم و آلرژی و رئیس شورای عالی نظام پزشکی در خصوص اقدامات مورد نیاز در راستای تحقق اهداف قطب و لزوم تدوین برنامه استراتژیک ویژه پیشبرد پروژه ها مطالبی بیان کرد.
وی با اشاره به قابلیت شبکه های مجازی برای گسترش تعامل و هم افزایی، به روزرسانی بانک های اطلاعاتی را مهم دانست و از ارتباط تنگاتنگ آموزش، پژوهش و خدمات سخن گفت.
دکتر معین توجه به گردشگری سلامت و چالش های پساکرونا را از نکات مهم برای پیگیری دانست.
سپس دکتر بدو از حضور اعضا در این جلسه تشکر و به ظرفيت هاي موجود برای پایه گذاری اقدامات در راستای پیشبرد اهداف قطب اشاره کرد.
رئیس مرکز طبی کودکان ضمن بیان تعریف قطب علمی و اهداف آن، از حضور برجسته ترین اعضای هیئت علمی در قطب علمی طب کودکان کشور سخن گفت و افزود: مهم ترین ویژگی قطب تولید علم، نوآوری ارتباط با صنعت و همچنین تولید ثروت است که آموزش و تربیت نیروی جوان و به دنبال آن همکاری با نخبگان ایرانی مقیم و خارج کشور از اهداف آن است.
دکتر بدو در خصوص مدیریت راهبردی در نظام سلامت کشور و ارتباط موثر و هدفمند با سیاست گذاری کلان کشور مطالبی ارائه و در ادامه وضعیت اعضای هیئت علمی و اهداف قطب علمی طب کودکان کشور را بررسی کرد.
وی ضمن ابراز خشنودی از جایگاه مرکز طبی کودکان و مقایسه آن با سایر مراکز علمی، برای پیشرفت اهداف بر بازبینی برنامه ها تاکید کرد.  
رئیس بیمارستان در ادامه گزارشی از روند پیشرفت پروژه کلینیک ویژه جدید مرکز طبی کودکان و ساخت پروژه بیمارستان شماره دو مرکز طبی کودکان که با حمایت خیرین و دانشگاه علوم پزشکی تهران در حال انجام است ارائه کرد.
دکتر موحدی معاون آموزش نیز به ارائه گزارشی از عملکرد آموزشی مرکز طبی کودکان در شرایط اخیر پرداخت.
وی گزارش جامعی از تعداد و فعالیت های اعضای هیئت علمی و امور آموزشی هر بخش ارائه کرد.
در ادامه از مشارکت اعضای هیئت علمی، آموزش مجازی و برگزاری برنامه های متنوع آموزش مجازی سخن گفت.
سپس دکتر اشرفی معاون پژوهش حضور استادان با بالاترین سطح علمی و فعالیت های پژوهشی خصوصا در همه گیری جهانی کرونا را از پشتوانه های بیمارستان برای کسب عنوان قطب علمی دانست.
در ادامه هر یک از اعضای هیئت علمی پیشنهادهای خود را ارائه کردند.
دکتر ممیشی رئیس بخش عفونی و مرکز تحقیقات عفونی کودکان، به تجهیز آزمایشگاه ویروس شناسی اشاره کرد.
دکتر ربانی رئیس پیشین مرکز طبی کودکان و رئیس مرکز تحقیقات رشد و تکامل، از ایجاد امکانات و شرایط موجود سخن گفت و رشد مرکز را در گرو تدوین برنامه استراتژیک دانست.
دکتر حسنی عضو هیئت علمی ICU نیز با اشاره به تعریف قطب بر لزوم نقشه علمی و برنامه برای رسیدن به اهداف قطب تاکید کرد.
دکتر آشتیانی رئیس بخش آزمایشگاه نیز بر به کارگیری نیروهای جوان برای کسب مسئولیت های سنگین تاکید کرد و حضور نیروی جوان را برای پیشرفت اهداف قطب لازم دانست.
این جلسه با جمع بندی پیشنهادها به پایان رسید.

لیلا  یوسفی
تهیه کننده:

لیلا یوسفی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *