محتوای خبری مرکز طبی کودکان

گفت وگو با مریم شکوری، سرپرست دفتر پرستاری مرکز طبی کودکان

مریم شکوری سرپرست پرستاری مرکز طبی کودکان گفت: ما وام دار کارکنان و بیماران هستیم و وظیفه ای جز خدمت به آنها نداریم. باید به گونه ای خدمت کنیم که همراهان احساس کمبود نکنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، متن گفتگو به شرح زیر است:

لطفا خودتان را معرفی کنید.

من مریم شکوری کارشناس پرستاری و دارای 27 سال سابقه کار هستم. فعالیت خود را در مناطق غربی کشور (کرمانشاه و سرپل ذهاب) آغاز کردم و به مدت یازده سال در بیمارستان شهدای سرپل ذهاب ابتدا به عنوان سرپرستار و سوپروایزر بالینی و سپس به عنوان مدیر پرستاری مشغول کار بودم. پس از آن در سال 1383 با انتقال به شهر تهران و بیمارستان مرکز طبی کودکان، پس از مدت کوتاهی کار در بخش اعصاب، به عنوان سوپروایزر بالینی مشغول کار شدم و اکنون نیز سرپرست دفتر پرستاری مرکز طبی کودکان هستم. 

حرفه پرستاری را چگونه تعریف می کنید.

واژه پرستاری یادآور مهربانی، صبوری، فداکاری و همدردی است و یک پرستار موفق، کسی است که دغدغه ای جز خدمت با عشق نداشته باشد. حرفه پرستاری مخصوص کسانی است که باوجود سختی کار و بروز بحران هایی مثل همه گیری کووید 19، همواره با شور و علاقه فعالیت می کنند و هدفی جز مداوای بیماران ندارند.

 چه توصیه ای به پرستاران جوان دارید؟

توصیه من به همکاران جوانم این است که همواره شان پرستاری را حفظ کنند و با مسئولیت پذیری، فداکاری و آرامش به بیماران خدمت کنند و همواره برای ارتقای دانش پرستاری خود در تلاش باشند.

خاطره ای از سال های خدمتتان برایمان بگوئید.

سال اولی که به مرکز طبی کودکان آمدم در بخش اعصاب مشغول کار بودم و بیماری در این بخش بستری بود که والدین او از هم جدا شده بودند و مادر درگیر مشکلاتی به جز بیماری فرزندش بود. یک شب مادر بیمار از من برای خروج یک ساعته از بیمارستان تقاضای کمک کرد و از من خواست تا به مدت یک ساعت در کنار کودک باشم تا عدم حضور مادر موجب ترس او نشود و من نیز قبول کردم، اما ساعت ها گذشت و مادر بیمار به علت مشکلی تا صبح فردا به بیمارستان بازنگشت. من تا صبح در کنار کودک ماندم از اینکه توانستم به کودک آرامش دهم تا عدم حضور مادرش را حس نکند برای من بسیار ارزشمند است.

 از موج چهارم همه گیری کووید 19 بفرمائید.

خوشبختانه مرکز طبی کودکان از ابتدای همه گیری کووید 19 توانسته است با توجه مسئولان و یاری همه همکاران به خوبی این بیماری را مدیریت کند. اختصاص 27 تخت عفونی، هشت تخت مراقبت ویژه و دو تخت اورژانس به بیماران کووید 19، راه اندازی آزمایشگاه کووید 19 ویژه کودکان در مرکز طبی کودکان، ارائه جواب آزمایش PCR در همان روز و همچنین تکمیل برنامه واکسیناسیون کارکنان که تا پایان همین هفته به طور کامل انجام می شود از جمله اقداماتی است که به مدیریت این بیماری در بیمارستان کمک کرد.

در پایان اگر نکته ای در نظر دارید بفرمایید؟

ما وام دار کارکنان و بیماران هستیم و وظیفه ای جز خدمت به آنها نداریم. باید به گونه ای خدمت کنیم که مبادا همراهان احساس کمبود کنند و اگر مسئله ای داشتند به راحتی به مسئولان انتقال دهند. بیماران مراجعه کننده به مرکز طبی کودکان اغلب کسانی هستند که از سایر مراکز درمانی قطع امید کردند و با امید به این بیمارستان مراجعه کردند. باید در تلاش باشیم که باری از مشکلات بیماران برداریم و در این راه کمک کننده باشیم.

لیلا  یوسفی
تهیه کننده:

لیلا یوسفی

2 نظر برای این مقاله وجود دارد

سیده راضیه ذریت خواه

سیده راضیه ذریت خواه

00/02/22 - 14:19

با عرض سلام و تبریک خدمت خانم شکوری عزیز‌.ان شاءلله در همه مراحل زندگی موفق باشید و سلامت

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
شهناز  فرجاددی

شهناز فرجاددی

00/02/23 - 15:57

سلام امیدوارم تمام پرستاران احساس مسئولیت داشته باشند

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *