محتوای خبری معاونت آموزشی

راه اندازی دوره مشترک کارشناسی ارشد نانو تکنولوژی پزشکی با دانشگاه کوفه

مدیر گروه نانوتکنولوژی پزشکی دانشگاه از راه اندازی دوره مشترک کارشناسی ارشد نانوتکنولوژی پزشکی با دانشگاه کوفه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، دکتر حسین قنبری، مدیر گروه نانوتکنولوژی پزشکی ضمن تشریح برنامه های گروه نانوتکنولوژی پزشکی دانشگاه, لزوم حضور موثر در عرصه های بین المللی را مورد تاکید قرار داد و گفت: از چند سال پیش موضوع راه اندازی دوره های مشترک با دانشگاه های خارج از کشور در گروه نانوتکنولوژی پزشکی مطرح و با توجه به رتبه جهانی کشور در تولید علم نانوتکنولوژی که جزو پنج کشور برتر دنیا قرار دارد، زمینه برای حضور موفق در عرصه های بین المللی و کسب مرجعیت علمی در منطقه در حوزه نانوتکنولوژی پزشکی وجود دارد. برهمین اساس و به دنبال برگزاری کارگاه های آموزشی نانوتکنولوژی پزشکی در کشور عراق توسط گروه، مسئولان دانشگاه کوفه علاقه زیادی به همکاری علمی با گروه نانوتکنولوژی پزشکی نشان دادند و مذاکرات راه اندازی رشته مشترک از سه سال پیش پیگیری می شد تا اینکه نهایتاً توافق نهائی بین دو دانشگاه پیرامون چگونگی ارائه این دوره مشترک حاصل شد و برنامه مورد تائید وزارت علوم کشور عراق قرار گرفت.
دکتر قنبری طول این دوره را دوساله اعلام کرد و افزود: سال اول که دوره آموزشی می باشد و دروس تئوری و عملی ارائه می شود در دانشگاه کوفه و با حضور مدرسان و اساتید گروه در آن دانشگاه انجام خواهد شد و در برخی از دروس با تائید گروه نانوتکنولوژی پزشکی دانشگاه از مشارکت اساتید دانشگاه کوفه نیز استفاده خواهد شد. سال دوم دانشجویان ثبت نام شده در هردو دانشگاه، در ایران حضور خواهند یافت و پایان نامه خود را زیر نظر اساتید گروه و یک نفر از دانشگاه کوفه به عنوان استاد راهنما دوم با تیم تحقیقاتی گروه همکاری خواهد داشت، انجام خواهد شد.
وی گفت: بعد از انجام پایان نامه دانشجویان طبق فرایندهای جاری دانشگاه از پایان نامه خود دفاع خواهند کرد و در نهایت مدرک مشترک (joint degree) به آنها اعطاءخواهد شد.
مدیر گروه نانوتکنولوژی پزشکی دانشگاه، اجرای این برنامه را یکی از نمودهای عینی تحول و نوآوری در آموزش دانست و خاطر نشان کرد: در اجرای این برنامه مشترک نوآوری هایی صورت گرفته که درصورت موفقیت می توان آنرا به عنوان یک مدل کارآمد ارائه داد. یکی از این نوآوریها ارائه کورس ها به صورت ترمی و مادولی توأم با هم است که تعداد سفرهای اساتید گروه را کمتر و تمرکز فراگیران را به یک موضوع بیشتر می کند.
مسئول دبیرخانه تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی دانشگاه، توسعه دانش نانوتکنولوژی پزشکی و تبیین جایگاه آن در نظام سلامت را ماموریت ویژه ملی دانشگاه عنوان کرد و کسب مرجعیت علمی در این حوزه را از برنامه های کلان دانشگاه علوم پزشکی تهران برشمرد.
دکتر قنبری از تلاشهای مجدانه تمامی اعضای هیات علمی گروه و همچنین معاونت بین الملل دانشکده فناوری های نوین پزشکی تشکر و از همکاری مسئولان دانشگاه به ویژه معاونت بین الملل دانشگاه و معاونت آموزشی دانشگاه در پیگیری این برنامه و تصویب و امضای آن داشتند، قدردانی کرد.
وی ابراز امیدواری کرد با توجه به اهمیت اجرای موفق این برنامه به عنوان اولین مدل در دانشگاه حمایت های لازم از گروه نانوتکنولوژی پزشکی از سوی مسئولان دانشگاه، وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و ستاد ویژه توسعه فناوری نانو صورت پذیرد.  
 
 
کلمات کلیدی
تهیه کننده: